Kõik, mis sass postitas
-
a/c järelpaigaldus e30nele
[size=3]RETROFIT KIT R12 -> R134A[/size] BMW 82319067394 UMRUSTSATZ R12 -> R134A 7 / 10 121.68 € h2.ee sisaldab se siis mida? kere milles pole varem a/c olnud tuleb vajalikud augud sisse lõigata?
-
ja selle komplekti leiab united motorist? kas sa tiit oled ka a/c järelpaigalduse läbiteinud?
-
r12 süsteemi puhul on väidetavalt teatud lekkimine normaalne,sellest ka vajadus vähe loodussõbralikumale 134 peale minna googel.com
-
kas siin foorumis on kellegil kogemused a/c järel paigaldusega e30nele,ning kas on ka saadud lekke ja probleemivabalt tööle? kas eestis on [size=3]R12 täiteainet saada?[/size] [size=3]jäävad tourde,seadmete liitekohad lekkevabaks(eeldusel et üle ei pinguta) kui süsteem ühe autopealt teisele tõsta,või on seal detaile mida nn elementaarselt tuleb uued panna?[/size] oodatud siia teemasse igasugune know-how ning "nõksud" antud temaatikal
-
Lobamokkade rubriik
http://imageshack.us...dsc00383oy.jpg/ mul on selline sony raadio üle,ehk on keegi vahetuseks nõus andma mulle 50 või 55 kõrgusega 15 tolli sõidetavaid suverehve laiusega 195 või 205 vähemalt paari? võib pakkuda ka varuratas sama asja vastu
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
e30nel ole ka raju minevik siin maal,kommentaariumite inteligentsi tase on ka kmkm
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
eix,aga kuidas käitud sina sellises olukorras?
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
minu m30 isendil on üks 60mm toru koos kahe otseläbi resoga ja täpiks olen pannud 324dt püti,on seal vahet ka kas on tehtud kahe torupeale või on üks jäme?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
pimbitud pildid müüvad,aga endiselt 2 ust puudu
-
e30 m50 temperatuuri näidik
m30 155kw moto puhul kruttisin ma e30nele mõeldud m20 moto tep anduri külge ning seier hakkas näitama,usun et m50 puhul aitab ka sama teguviis.
-
k:stabilisaator varras
minu touringul on realoem järgi ees 20mm ning taga 13.5mm läbimõõduga vardad,nagu ma aru saan on kõige jämedamad 21mm ning 14,5mm stabikad. ka se 1mm on reaalselt ka tuntav,ning kas on mõtet hakata väljavahetama stabika vardaid 21mm ning 14.5 mm vastu? hetkel siis 51mm püstak,m30 moto plaanis m-tech vedrud powerflex bilstein b4 powerflex pakub ka ekstsentrilisi esimesi
-
325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
aku pesitseb siis ees?
-
Lobamokkade rubriik
nr1. peaks olema vist suht haruldane bmw originaal telie sport rool pandi neid vist z1ele?
-
K: KUIDAS EEMALDADA SÜÜTELUKKU ?
kui soovid lihtsalt süütelukku vahetada on sul vaja jupp traati,kohe süüteluku võtme augu juures on pisike auk kuhu se traat surada,tingimusel muidugi et oled võtme sisse pannud ja keeranud süüteluku võtmega teatud asendisse...ja tulebi südamik välja koos võtmega.
-
P: 2,5 L tõmbleb
väntvõlli andur on puhas/korras?
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
tuiskasime aastal 1996 sellise punase 316 ga ringi sugulasega,se oli ta venna auto ja endale oli sugulane just opel rekordi saanud. ilus maasikas oli nikkel läikis ja 10 aastat vana isend oli siis ja väga heas korras... sugulane rääkis et krt se on ikka tehnika tase,seda ei julgeks küll ise remontida erinevalt opelist,mina olles ise aga umbes ca 10 aastane oli seliise mootoriga e30 minu elu esimene sõit bmwga.....tase noh olen ka 2007 suvi omanud karpa mootoriga e30 ja väga ökonoomne mootor,kuid poolhaagetest oli raskusi möödasõite teha,nii kui haake tagant nina väljapsitsid puhus tuul kohe rekka taha tagasi kena auto jõudu! edit: vihleks e21.ee foorumis peaks saada olema m10b20 mootoriblokk
-
Uksed ei püsi kinni
sama jama touringu taga ustega ja vähese kasutuse tõttu tundub vasak tagumine uks vahest lukustub vaid siis kui nupp alla panna....
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
lambda kohapelt pole minagi midagi peale sipa suurema kütuse kulu märganud,sõitnud on minu bmwd kõik kas lamdaga või ilma....
-
Huvitavad tehase jupid
cd II on olnud au omada,ostin oma e28lae 300 eegiga kunagi raplast,aga sealt oli se plaadi kasett puudu,toona ei osanud ka eriti väärtustada seda raadiot,kadus ära nagu kuhugi hiljem nägin kasutaja lamelik albumis ühes hallis e30nes ka jäi pikalt arusaamatuks mis viga et plaate ei mängi ning mis puudu on se tuttava cabro oli siiski roheline pre,ning inimene seotud pigem porche klubiga.
-
K: E30 Pick-up
g2 le e30 estuled ja tehtud ta ongi
-
Huvitavad tehase jupid
seda võtmega tehase alarmi olen oma silamga näinud ca 10 aastat tagasi kui üks tuttav tõi omale cabrio saksast
-
aku klemm kuumeneb
touring mootoriks m30 b35 auto sesiab enamus aja garaazis,käin teda ni kord kuus käivitamas,ning viimased kaks korda olen täheldanud +klemmi kuumenemist. kuskil pooltundi tunnike käimist kohapeal ja +klemm läheb ikka täitsa tulikuumaks ni et juhtmed sulavad. tundub olema miski seismisest tulnud kala,genekas laeb üle või mõni tarbija põhustab seda?
-
BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
millist jõuallikat plaanid kasutada?
-
316i kupee (m42b18) '90 - Toomas
ammusel ajal omasin üht g2 gtid millel olid samasugused veljed all
-
P: Sooja majandus
minu diislil sama jutt (a/c),pole varem omanud autot mis isegi külmade ilmadega nii kiiresti sooja hakkab andma ja hoiab sooja isegi suure külmaga. touringl oli se soojamajandus oluliselt kehvem mäletamist mööda(ilma a/c),aga pika kohapeal käimise peale sain ikka armatuuri juurde +35 kraadi sisse