Hüppa postitusse

sass

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sass postitas

1. m50b20 nii pidi oli see pigem
  2. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    http://summutiabi.ee/soodus ,ehk on kellegile abiks summuti teemal.
  3. Müüa e46 330i tagumine summuti,kaks toru sisse kaks välja . Hinnasoov 25 eur, Tel:5620128kolm
  4. Kas nende velgedega jauramaine on vajalik ,et saada paika koopalaiendid ning minna keretöödega edasi?
  5. sass vastas sass teemale, kohas Varuosad
    Tõste Tugilaagri juurest üks plekkseib ja splint puudu tervest komplektsusest.
  6. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tänapeva interneti ajastul pole enam küsimus kes teeb ,vaid pigem kui paju raha sa oled nõus välja käima.
  7. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    krt ma sain 74mm
  8. Vanema m30b34 pihustid on kõrgeoomilised ja väiksema tootlikusega kui madalaoomised pihustid m30b35 155kw mootoril.
  9. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Racing
  10. Tiivad on facebooki kaup eix,pead ikka omale ka konto tegema
  11. mis el vendiga on tegu,mis on diameeter?
  12. Milleks m3 tagaklaas?
  13. Sattusin nüüd sellise probleemi otsa ,et pole m52 mootori generaatorile kuhugi ergutusjuhet paigaldada,on vaid kandiline pistik generaatori küljes. Ilmselt on neid genekaid kahte sorti,kuid kuidas lahendada antud olukord,ilma et peaks geneka ära vahetama? Juhtmestik pärineb e36 328i,generaator e38 728ia
  14. mul vedeleb üleliia m30b35 gaasisiiber mida on keegi üritanud kunagi pookida m20 külge.
  15. Ma pakun käiguhoovastiku puksid
  16. Kardaanile ei jää ette?
  17. S38 on põhimõtteliselt ju m30 alumisest otsast,m30 istus ilma sillatala liigutamatta e30 mootoriruumi.
  18. sass lisas teema, kohas Varuosad
    Müüa m20b20 täispikk väikseflantsiga kardaan,pikkusega 1485mm. Hinnasoov:15 eur Tel:5620128kolm
  19. Täispikk m20b20 kardaan pakkuda tallinnas.
  20. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kuidas vahetada kardaani tugilaagrit? Milliseid tööriistu on vaja ning mida peaks silmas pidama?
  21. Milleks sellist kompotti ültse vaja teha on? Mis need e46 öötsad muudavad paremaks?
  22. Kunagi m30 mootoriga oli pm sama lahendus,aga paar otseläbi reso oli ka vahel ja tagapütt oli vähe tagasihoidlikuma välimusega. Mulle piisas korra Tallinnast Põlva sõita ja tagasi,siis oli juba selline tunne et kõrvast jookseb verd,paigaldasin 324td püti taha ja sai igati viisakas heli.
  23. Kola siin foorumis,keegi pakkus b23 mootorit,neid 24v mootoreid on oksendamiseni ning see m30 on liiga rakse sinna. 323i on piisavalt haruldane et säilitada.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.