Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Miks ta tuled minema peab viskama see toon lakk tuleb väga ilusti sealt maha ju.
  2. 2tk.5x5 valge ja 1tk 15x15 reflektor valge.
  3. See huvitaks mind ka mis sellest on saanud?
  4. Kas see läikiv asjandus riiulis on alles? http://static2.album.ee/files/1020/56/large_25514093_L26x.jpg
  5. Soojaga tuleksid paremini aga praegu peaks piisavalt soe olema et plastik katki ei läheks.Vaikselt meelitades ,ühelt poolt oled ära võtnud ju sealt saad proovida mis pidi see tüübel ilusti lahti tuleb.Ma viist meelitasin esimese tüübli lahti ja libistasin soonest välja siis liistu.
  6. Põhjamatti võtad ka välja pärast pole või ?Selle all võib olla ka üllatusi,aga hea ette võtmie.
  7. Tegusad kuud olnud
  8. Järelmaksuga ka võimalik seal isegi.Ma toopisin enda omad ka kõik rõngas traadiga tagasi raske nati on aga asi on org vähemalt.
  9. Tänud siis Methalheart-ile kalendri tegemise eest .Minul on see ka juba käes. :rolleyes:
  10. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Nende videote põhjal ma ei otsustaks midagi need on ennamus ju konkurendi maha tegemiseks ainult .Ning teatud tootja või esindaja poolt ülles seatud.
  11. Lüliti,pirn spidoplokki , kaitse ning vajadusel relee aga kas neil on eraldi relee tagumisega ei oska öelda,eriti ei usu.Juhtme valmidus oli olemas nagu aru sain.Minu arust on tagumisel ja esimesel sama relee aga eraldi kaitsmed.
  12. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Normalne .
  13. Jah isegi mina jagan seda asja nii palju et need kes endale neid M30 ja suuremaid E-34 mootoreid peale panevad kanatavad juhitavuses kuna kaalu suhe ei ole paigas ning auto muutub raskemaks .Mina igatahes toetan M-techi selles üürituses rohkem kui neid suure mootoriga aretajaid.
  14. Paberil 29 aga sina käibekas ka veel ja postikulud jne.
  15. Sai siis tellitud H-2 ka paar viidinat ja soomest siis turvavöödele pehmendused hangitud.
  16. See on sul jah ainult tagumise uduka oma ja siis on sul ka spidoka plokkis kollane udutuule märk kindlasti põlema hakanud ja esimese uduka omas pirn kindlasti puudub mis peaks olema värvuselt roheline kui põleb.
  17. Ilus puhas auto ,sooja talve puhul saab teist näe pea terve talve veel teha Mattid siis vist ikka e-34 omad aga istusid ilusti ka e-30 se.Sain need siis kui oli käes viimane rull mingi 15 a seisnud teised , siis palju teisi mudeleid polnudki .Ei meenu ka kumal mul samad kinitused olid kas e-34 või rullil arvan siiski et rullil kuna e-34 oli kõigest 1,5 aastat käes.Kinnitused võivad muidugi samad pea igal mudelil olla.Kala mälu. Praegu ajad siis rooste kohtasi haljaks juba we või lased kuskil kõik korraga teha.
  18. Lüliti udukatel on sul ikka nr 4 kahe nuppuga esimesed ja tagumised udukad, mitte 5 millel üks nupp.
  19. Pagan ma vaatasin ka et mis õhuke põhjakatte see veel on aga org.on mingi mistra katte all.Ütlesid et helle sisu ja nüüd mingi must asjandus põhjakas. Sa pead gregerilt ta beezi katte ära ostma või jah uue ostma see on ikka päris tükkideks seal.Ning need jalamattid mis mul on soobiksid ka ilusti siina. Tegemist jagub tagatuuled on küll huumor omaette nii meeletu isu on olnud autot fachliftiks teha olnud. Kürimist jah ,tuleb enda pagasi katete küürimine meelde on sul rohtu ka sisse immbunud rooste eemaldamiseks.Mul jäi seda vähe sina. Iga nurga peal BMw piltidel taustaks,mõnus.
  20. No siin autot küll 2000 euri eest,või on sel miskit viga.http://suchen.mobile...r=1&tabNumber=2
  21. No tuli siis teema ka mõtlesin juba et ei tulegi. Põhjamatt täiesti uus see on kindlasti päris kallis lõbu.Ootame siis pilte. Ma korjan ka kroom asju kokku stanged on olemas liistud veel vaja vanamehe autode pealt kokku korjata siis on kroomi ring olemas.
  22. Flansid lähevad oma kasutuse we?
  23. Noh ma ei oska midagi muud õelda kui et foorumlased oleks võinud lihtsalt rohkem nagu vastavalt kuuajale hääletada siis oleks ka talve kuudel rohkem lund näha.
  24. Viimase pildi värv oleks päris hea ,sul enne oli ka selline värv mida just igapäev vastu ei tule.
  25. :D ei tea kas oleks lubatud selline kombinatsioon ilma tekstita.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.