Kõik, mis hiis postitas
-
325i '90 - GTA
Mu nooruse aja viimasel rullil oli ka selline tiib, minu mäletamist mööda oli seal tehasepoolt mingi läbipaistev teip tagatiiv osa kaitseks mida see tiib kattis.
-
M: Preface e30-d varuosadeks
Ma sooviks kroom stanget valgelt kui kroom osa on korralik (pole m6lkis kusilt ja roostes )seestpoolt v6ib roostet olla see oleks juba imelik kui seda seal poleks .V6i siis sellel pruunil on sul juba nagunii pekkis stange keskmine osa siis sooviks sealt osa nr.4 v6i kui see nr 2 on ka väljaspoolt roosteta siis v6iks selle ka v6tta.Hind?
-
325i '90 - GTA
Mulle meeldib see tiib .
-
E30 väärtus
Ma ei ostaks isegi 3000 eest .Kui siis M3.ostaks aga minu jaoks on see ka pointles pole aega kuskil radadel sellega tiirelda ja mnt s6iduks suht mõttetu osta.
-
Kes, kus ja keda nägi
Keegi vuuras täna tartu mnt mulle vastu oma musta cabrioga ja ilusate läikivate velgedega. Ning kasutaja Antc väga siile kuupe M-technik 1 sai ka ära nähtud mis siis sillastendis oli parajasti .
-
Kes, kus ja keda nägi
Ma pole kedagi n'ainud Eestis .Soomes n'agin kyll aga yhte Lautasaare otsas L'ansiv'ayla 'aares metroo t'oomaa seal vist .Kui ei eksi siis see millest Siim siin mingi pildi ylles laadis mustade A borbetitega oli .
-
316 '87 - Mihkel
H'asti org l'ahedane veokonks sai kyll .Ma endaomale ostsin H2 uue et s'aasta remondimeeste t'oo vaeva ja muud peavalud sellega seoses .Sa teed ise siis v6ib endale sellist lukksust lubada.Hea t'oo .
-
325E '87 - HaininaE28
M6nus liikur paistab tulema Mille j'argi sa j'aareldad et tegu on replika M tech taga ja esi lisaga v'lja n'aeb kyll p'aris org .l'ahedane ,kas kleebise kohad puuduvad v6i vastavad BMW m'rgised.
-
318i Cabrio '92 - Leks
Oli siis hull teema seda latti korda teha ?
-
325i '90 - GTA
Pikki kilometreid sulle selleks suveks . Hea n'aeb v'alja kyll see auto.
- BMW 325e '85
-
316it '92 - Hr Ploom
Viisakas isend paistab ollema ,edu ja jaksu sellega :rolleyes: .
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Kes sul need tiivad ja p6lle ylle v6pab ,mul oleks ka yks selline pakket vaja 'ara teha .Kont jagad . :rolleyes:
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Miks ta elus olla ei v6i ?
-
BMW 325e '85
Sul torud olemas we?Mul oleks yks pakkuda uus org.kyttusetoru pealetulev peaks olema.Myygi teemas on pilt ka.
-
O:prele stanged
Need fl omad ju ,tal pre omi vaja .
-
See punane we? Põhi on küll seestpoolt ok päris. Mingid vanad pildid siis müügi teemas.
-
Pla see on küll kuradi heas korras
-
Lobamokkade rubriik
Muidu päris ok ,veljed v6iks küll ainult paremad olla.
- O: varuosasid
-
316i 1993.11.16 - Metalheart
Ilusad veljed sebinud endale .Kas seedani tagumised uksed soobisid ka kuudile we?
-
BMW 316 - R-AND1
Teed selle s6iduk6lbuliseks v6i p6llurallikaks ,kevitamist vajab ta sul kindlasti.
-
316 sedaan '89 - devil86
Hm ma vahin enda suuremat juba pea 9a.ja rulli ka juba 4a vist .Vahepeal sihtisin juba mingit teist marki autot aga j'aan vist ikka margi truuks . Paistab et soomest saab ka viisakama kerega rulle kui Eestist .
-
320i (m20b25) '90 risto21
Miks sa nii laijad ostsid neid on ju 7,5 laiusega ka olemas .Tagumised veel aga esimesed oleks kitsamad saanud osta ju.Nyyd pead koopaid rullima hakkama v6i on seda juba tehtud.
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Pakkusin v6i ple vaja ennam.