Kõik, mis hiis postitas
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Mõnus,istme lasid ise nahatada kuskil we?
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Sul mingi varuosaladu kõrval majas we ? Juppe tuleb nagu muda peale mida mõned otsivad aastaid . Auto on aga mõnus .
-
M: 740i 96´ varuosadeks
Tel toru hind ja käigukangi ümber olev puitim. Ilma pragudeda we?
-
M: E30 1985 2.0 VARUOSAD
Kere v'arvus ???????????
-
Lobamokkade rubriik
Pagan kas see auto oli siis seal we? See l'aigib siis nyyd rohkem vist ,sellist tiiba ma ei m''aletanud kyll sellel olevat.
-
Lobamokkade rubriik
Kus kandis see pessitseb,pole n'ainudki ,
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Head pidu mis siin ikka!
-
Lobamokkade rubriik
Läks 2 päeva tagasi just sisse tellimus.
-
O:Sedaani kõrvalistujapoolse esimese ukse .
Kas alum. Osa on veel ok.Võtaksin ära küll kui ok.
-
318i M57N touring '91 - erxx
Mõtled siis tähtede kombot we? Mul Opelil nr.805 YVV
-
Lobamokkade rubriik
Järgmine päev oli muudedud kuna soovisin tühistamist tellimusele sellise postikulu pärast. Nüüd siis 5 eur kopikatega. Jube huvitav ikka kogu aeg jälgi igasugu jama ,muidu surutakse kurat teab mis arveid ette. Viimasel ajal nagu koguaeg tahetakse igasugu ime teenuste eest lisa saada.
-
Lobamokkade rubriik
Hm.tegin siis H2 tellimuse ülle pikkema aja ja no kas kohale toimetamine maksab juba 31,50 eur see on küll mingi nali we?Peopesa suuruste asjade eest.See on küll mingi ulme postikulu.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
No siis minu autost oleks saanud sinu auto laip,peale puuse sõitu .Aga no vanamehel käed sügelesid katust maha võtma ja seega fimi ilma katuseta ei soobi.
-
MÜÜDUD
Pagan enda omale ostsin 1,5a. Tagasi 5 eest.Oleks pidanud vist hulgi ostma .
-
O:Sedaani kõrvalistujapoolse esimese ukse .
Up .kiiresti oleks vaja pre esistange kinnitusi.Peeglitega põleb ka juba.
-
MÜÜDUD
Um. saab selle märgi ka 5 eur eest.
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Loodetavasti tuleb teil järgmine nädalavahetus ka selline nagu praegu. Oleks seekord oleks isegi kohal ,nüüd aga praen ennast siin rannas niisama .
-
M: Style 63 x5 19 tolli veljed!
Kas on eri lajusega ka ?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Huvitav jah et seieritega kell see puha pre teema ,325 peaks juba temb. n'aitajaga ja tigi kell olema . Aga noh eks see ole maitse asi kunagi vahetasin enda rullil ka selle seieritega kella vastu mis on tunduvalt lollikindlam.
-
316 '87 - Mihkel
See seal on ikka tunduvalt parem kui tehase oma .Tehase oma ripub seal 4 kevitus punkti najal ainult ennamusel kindlasti eemaltub see keerest lihtsalt kruuvikat vahele ajades.
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Korralike punaseid varsti nagu seeni peale vihma .
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Välimuselt kõige hullem polegi.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Rullil on kahuri otsad kohustuslikud,näeb ikka kust seda häält ikka tuleb.☺☺☺☺
-
M: Pre-fl. tagumine stange + kärukonks
Seestpoolt pilti sooviks .
-
Kes, kus ja keda nägi
Me uudistasime seda 007 vena autot siis samal päeval,märkasin et tal tagumised kõllid aknalaual samad mis mul.