Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Ega see saaremaalt ja E 38 clubist tulnnud monitoor ja navi pole millel tausta valgus tumme on.
  2. Huvitav kuidasta selle kaare nii puhtalt sina teinud on?
  3. Õhulugejast tuleva õhutoru mis läheb tuletaguse plastikuse seda nati raske leida org 325 oma on 2 osast see. Ise leidsin ka peale aastast otsinugut selle alles.Uuena ehk kergem osta.
  4. Viimane on normaalne kuut aga huvitav 500 velje eest 18 t sellised veljed saab ka 250 eest kätte.
  5. Ma nagu põikasin sealt läbi ja ainuke vagun mis mu 7 kõrval seisis ilma omanikuta oli 734 nr ei tea kelle oma see oli ,aga rohkem ei näinud seal kedagi .
  6. Mul käes. Tänud !
  7. See NMT lase GSM teha .Päkkapikkud on ka aadresiga eksinud kurjam.
  8. Paistab et sellest tuleb siis madal vagun . Loodame et saab ikka liikuma .
  9. Jagajakaane kaitse ka veel .
  10. Miks sa siis peegleid valgeks ei värvinud ?Aga väga hea on ka nii .
  11. M6nus ,praegu siis auto nagu talve korteris kindlasti. Üks täistule ref.on kuidagi tuhm või tundub pildilt lihtsalt.
  12. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mul saama soov aga mitte lumme jaoks .
  13. hiis vastas m20b20 teema asukohas Vaba teema
    Häid pühi ka minu poolt ja head vana ka juba ette .
  14. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Punase tn.alguses on ka v'arvipood mis paneb v'arvi aerosoolpurki.
  15. Korrastasid siis juhtmeid v6i signaga miskit viga.
  16. No peasi et liikluses tagasi .
  17. No talvel need tiivulised ei liigugi või?
  18. Uuena soomes ostetud kohe.Huvitav on see et kindlustusega on 8a. tühi koht sees ja üllevaatus ka viimased 3a puudu ollnud.keegi siis ülles puutitanud 1a ja müüki pannud .
  19. 1.Jaanuar Aigar#1 2.Veebruar Mario#4 3.M'arts Kalerik#1 4.April lamelink#2 5.Mai Face#3 6.Juuni Corrode#1 7.Juuli Matu665#2 8.August Magnus#2 9.September Lauriest#1 10.Ooktober m20b20 11.November Gta#3 12.Detsember Matuu#3
  20. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Idioodid ime ka et neid kuskil karjade viisi ei sure.Loobivad raha ja tulistavad 10 min j'arjest ,....pulmad .Ohvrid olid tsiivil isikud kes tulid raha korjama ja arvasid et on pulmapidu aga vot kurat ei olnudki teroristid olid opis :D :D .
  21. Hmm 8,5a minu k'aes olnud,ja mina lasin UM neil siis esimest korda ka tihendid vahetada . :rolleyes:
  22. Ma v6ttan seda enda seitsmese piduri supordi j'rgi neil on ikka veel ilus must v'arv peal mis seal juba 16a olnud. No just otsese rooste peale ju mitte kui nad liivakas k'ainud ja rellaka terasharjaga ylle siis suurem osa sellest ikka tuleb 'ara sealt. L'aigib see metall kyll ilusti peale sellist t'ootlus nagu uus . Ok see selleks .Mis moodi nad kaitsevad neid pindasi mis on m6eldud laagrite jaoks .
  23. Et galvaniseeritud seda ma tean aga kui sa midagi peale ei lase on nad poole v6i aasta p'arast juba roostes ning vaeva n'ahtud t'oo luhtas. Uuematel autodel supordid on k6ik v'arvitud kestab kauem ilusana .Aga ilusad n'aevad v'alja kyll. Seda muidugi saab j'alle kuskil V6rus teha nagu aru olen saanud .
  24. hiis vastas -Kaido- teema asukohas Vaba teema
    Seal ju info tel nr ka hel sina juhendab .Mina maksin kyll tavalisele arve nr le.
  25. Need supordeid sul 2 auto jagu seal need siis happe vannist l'abi k'ainud ja ...........seal mingit v'arvi pole peal siis ega tule ka we?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.