Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Seda oleks kindlasti vaja jube suur tyhimaa muidu raadika ja vendi vahel kuumade ilmadega linnas s6ites v6ib see seal m6tetult vehkida kasu vist eriti pole.
  2. Õõtsad tsinkvärviga ja pulbrga kokku 23 eur. Tagasilla talla sama hinnaga .Tallinnas Türi tn. lasin teha .Juppe on jah palju juba varutud ei teagi millal need kõik oma koha leijavad auto küllge.Pole mingit aega endale eesmärgiks seadnud .Teen siis kui raha ülle jääb . Tänks jah eix nr .12 peaks soobima, augu mõõt on 7mm.Hoome lähen vaatan kas neil midagi sellist ka kohapeal on. Tänud siis veel creysile ka esitulede eest ,mis olid korraliku ref. Viisin siis väikse koguse asju tsinkimise ka ,eks kui järgmine kord Eesti siis saan kätte .Eks siis ole näha mis neist saanud on.
  3. Üks pilt siis mootori elus hoidmisest ka .
  4. Zero tänks uue tausta pildi eest
  5. Käisin DPH siis H2 tulnud pakki järgi ja seal siis nägin ka selle auto ära.Kuna teenindajat polnud kohal siis jalutasin ümber sinu auto .Mõtlesin et loodetavasti andis Renx sulle ka purgi seda värvi kaasa,kuna mina värviks ka need häirivalt puunased kohad ära veel mis väljastpoolt silma hakkavad .Esimesekapotti ja esitiiva vahelised vahed ja aknaliistude allumised ääred.Ukse vahesi vist ei sa kuna ust avades on vist nagunii kõik veel punane sul arvatavasti . Seda värvi vist lihtne anda tal kuna töötate vist mõlemad seal ,kunagi silmasin pähkli autot ka seal ees. Nendel mustadel mattide autodel pole see vist nii silma hakkanud kuna olid enne ka tuumedat tooni. Muidu visakas liikur.
  6. Eks ma sain v'ahe allet ka -20% ei tundunud nende 4 plekki eest palju kyll makstud aga eks kui kodus siis v6i j'rgi vaadata mis hinnaga k'atte sain.Arvan et seda jubinat saab ka tavalisest auto varuosa poest ise ennesest sest paljud kasutavad samalaadset kinnitust .
  7. Kui sa m6tled neid pingutus plekke mis vooliku ja toru yhendus kohas on siis neid saab Um on koha peal olemas ja ei maksnud ka eriti midagi ise just ostsin eelmine kuu alguses .
  8. Soomes on see ka rullidel päris popp ja küsitakse head raha selle eest.
  9. Oh pagan megalt edenenud ju ma ei sa vist enda omal jäärgmisel 5a ka sellist tööd tehtud .Sul järgmine talv igav siis võin enda oma ka sina lükkata ,sul asi käppas juba .Kui E 34 kunagi käigukasti vahetati siis remondi kohas oli BMW käigukastide jaoks spets pikkavardaga v6ti kokku keevitatud mingi 1m pikk oli kui ei eksi .
  10. Huvitavalt see tagasilla talla katki ikka ,mis sellise asja põhjustada v6ib ?Kiired sõidud auklikul teel we?
  11. M6nus sildade rivi ,nyyd on see all v6i tegemises veel?
  12. Ja paistab et ennamusel seal rooste ning auk kah vahest
  13. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    6livaras on kyll hea kohapeal .
  14. Mina olen kujundusega kyll rahul head suured kuup'aeva nr ja puha .BMW foorumi kalendriga on minu arust mingi jama pilt on suur aga kuup'aevade vaatamiseks pead kurjam p'aris liigidale minema vaatama neid ja yhed ja sammad auto pildid figureerivad ka miski p'arast seal kogu aeg .J'aatsin see aasta selle tellimise sealt vahele. Tegin ise endale suvalistest ilusatest rullidest neti avarustest teise kalendri ,parem ikka kui iga aasta pea sammu autosi passida.
  15. Paistab et hoolsa ommaniku saanud edu ,jälgin edasist käekäiku .
  16. No näed teema ka juba . Lahkama hakkad seda siis Kosel kuskil või?Tegemis paistab sul sellega ollema.
  17. See aasta arv on küll jah nati imelik kas siis seest poolt tagapaanelist pole näha et kas uus pandud jne.Tegelt peaks ju 87a. selline välja nägema.Peale esitulede siis.
  18. Miks sa ebayst selle naha tellisid ,kas seal on odavam see v6i on Eestis tehtavad liiga kallid.
  19. Kas pysiga v'rvid v6i mingit muud moodi.
  20. Pulber jah ketastega sild oli ja 92a. kuudi oma .Muud infi ple .
  21. Siit ta vaikselt tuleb. T'anud Mairole pukside siise pressimise eest.
  22. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kurjam jah udukas oleks v'aart asi seal.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.