Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Hea velg all ,ja hea omaniku saanud .
  2. Mis roosa ,must ja kuldne soobivad kokku .
  3. Head n'aevad v'alja ,nyyd pean endale uue v'arvi lahenduse m6ttlema .
  4. Siiani pole hel keegi veel.Imestasingi et yksp'ev oli Saksas teisl juba Eestis .Siis mul ple vaja seda nagu aru saan.
  5. Ja siis hoova kood mis pildil on vist vanem mis mul ka olemas on ,tellisin uuema koodi j'argi mille keegi mulle saatis ,mis oli siis 25117527246 .Et mul siis ei l'ahe seda 3 toru vaja we ?Ise tellisin yhe kyttetoru ja tagasivoolu oma ainult ei tea kuida see 3 sina sai .
  6. Egas jah oleks ammu kasutusel kui oleks ka selliseid sõpru kes odavamalt ära teeks kui teenindus .Siis kooraga lihtsam vahetad mitte iga paari nädala v6i kuutagant puukide peale ajada.Mina säästan siis töökulude pealt .Ega mul sellele autole just erilist kasutus m6ttet polegi peale selle et suvel vahest s6ita .
  7. Hm ei tohiks olla minu omal on selle puksi ja munaka vahe suurem k6vasti.Sellest ma nagu aru ei sa miks neid torusi 3 on auto all on suuremaid 2 ja 1 piduritoru kokku 3 k6rvuti aga siin juba 3 küttetoru.
  8. Lõppuks siis jõudsid ka küttetorud ja short shifter ja paar väiksemat pudinad ka kohale H2 -est.
  9. Eks vanust ka neil asjadel juba ,seepärast ostangi juba parem k6ik uued jubinad nagunii midagi vana tagasi panna ei kõlba .
  10. M6nus valge ja suur garaz teil seal ikka
  11. Palju viisakam kui nende jubedate stangedega mis enne olid .S6idad siis teise autoga et see seisab we? Suvel oleks ikka hea sellega paarutada ju.
  12. No yritame ,praegu tahavad kyll t'ooga 'ara tappa raiped.
  13. Praegu seisab jah ehk palju aga eks ta tulevikus hakkab rohkeb valu saama .6nneks pole mingeid jamasi tekkinud seismisest mootori pole pealt siis.
  14. Aa see jutt ,ei mul ju uued M-tech sport vedrud olemas.Ilusad musta v'arvi juba .Praegu on all 1 m techi oma ja teine H&R oma taga paremal pool seda poolt kaalutab rohkem tavaliselt ju siis seep'arast , siis ees on ka org veel. Stabika lasin k'asitsi puhtaks v'arvist ja viisin uuesti tagasi seal oli nii tugev v'arv peal et see ei tulnud maha seal tsingi vannis. seda siin ei lubanud sass liivakaga puhastada sellest ka vist see mustamise jutt.
  15. Huvitav ma tegin juba enne mai algust . Mis vedrusi sa m6tled ?
  16. Hm huvitav ,m6tlen et kuttil oli fl M-tech 2 ja ostis need siis algul selle jaoks aga mootorid olid valed aga pea juhtmestiku on ta siis 6ige saanud . On sellel juhtmestikul siis palju erinevat v6i ?uste omad peaksid kyll pre omad olema kuna pistik soobis v'ahemalt v6i on need ka fl omad El mootori pistik soobis kyll ukse juhtmestiku kylge.Eks siis peab lahti selle seal harutama kui ei soobi siis saab ikka soobima . Millal sa eixx selle tellimuse tegid ,vaatasin et mul ikka saksa lipp seal ees lehvib .Piduritorud tulid kyll megakiirelt kohale. Paganas ma nagu m'aletasin ka et peaks ainult 4 nuppu augud olema ja see yks nupp siis ohukate k6rval ,aga kui suuruti selline varjant k'tte ju siis soobib .Eks siis peab otsima pre oma aga see on vist v'ahe t6en'aoline et ma seda org leijan.See et se diisli oma arvasin ise ka nende isolatsiooni materjalide p'arast juba Ma ei tea sa soovid veatut koonsoli aga sina on 2 pisikest sulamis j'alge tekkinud tubakast.
  17. Ok t'anud .K6larid oid kyll v'aljas mul kuna sai uued pandud k6ik aga ega ma sina vist eriti t'apselt ei vaadanud ka ehk t6esti on seal peidus.
  18. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Julm karusel ,mega k6rgel ikka tuuseldab inimestega .
  19. Eixx olen odanud jah pea kuu juba nyyd neid ,jama kyll kui ei tule Sellised asjad sai siis ka muretsetud ,kui kunagi aega siis peab j'alle sisu v'alja kiskuma ja paigale s'aatima need.Juhtmestikust on vahelt signa v'lja v6etud seep'rast ka nati lahtisi otsi kimbu otsas. Siin siis pilt kus mingi reele pistik ja oleks siia seda vaja ,kui keegi teab milline see peaks olema ja kas soobib ka kuskilt mujalt BMw pealt see siia. Seda et mul uste sees on kesklukku mootorid olemas aga ei toimi kesklukk .Aga siin juhtmestiku kyljes on mingi kesklukku moodul mida ma oma auto peal kyll kuskil ei n'ainud v'hemalt kui see lajali oli ei m'aleta et oleksin sellise kujuga asjandust n'ainud . Yhte mootori polsed pistiku otsa oleks ka vaja ,yhel see siis puudu.Aga arvan et selle leijan ma kuskilt romulast E-34 kyljest,tundub olema saama nagu piduri anduri otsgi.
  20. Minu omale l'aks 1 v'ahemalt.
  21. Astronaudi kostyym selga ja suur prose otsa ette ,siis saad sees ka teha liiv j'aab ka kuuri alla alles .Venelased m'annikul ka mingi kosmonaudi sarnase kostyymiga seal m6llavad 6ues katus ja seinad on neil ainult seal.
  22. Sul kohe meeldib meisterdada vaatan.
  23. Nice.pre neid ikka liigub.Viska siis pilte ka ikka.
  24. Nyyd liivakase we ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.