Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Millal siis uuesti kodus ,hel aga k'atte ei saanud
  2. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kivisaarel on nokia lumina 900 mingi ,kuulsin just paar kuud tagasi kui r'aakis sellest ja oli oma i phon 1 ka siise lylitanud peale poolt aastat seismist siis see oli 'ara hangund ta enda s6nade j'argi v'ahe aja p'arast . Mul on samsungi pool nuti tel siis 2 kaardiga tel kuna tel kaarte on palju Gps on autos olemas tel ei vaja seda ,pole siis kordagi kasutanud . Netis k'ain siis nii palju kui v6imalik ikka suurema eekrani taga ,ma ei te chulo ma saan kyll n'aritud 6una tehnikast ilusti k6ike n'aha ilusti ei hakki ega midagi ,muidugi mul seal ka kaart sees ,ei kasuta wiffiga seda . Aga v'aikse tekstiga tel kyll vihkan ei hakaks endale elus sellist muretsema .
  3. Need laed hakavad ripuma ,minu teada keemilise pesu tagaj'ariel.Nii et kui oma auto kuskile sellisese pesuse annate siis soovitage neil see lagi rahule parem j'aata
  4. Paistab et pumba kinnitus koht oli sammuti p'aris roostes ,mul tuli ka vana kinnituse kohalt puhastades p'aris hea tykk v'aljavahetada .
  5. Diisel see auto kyll ei ole .
  6. M6nus tk v'aljas aga asja saab.
  7. Ma l'ahen ka j6ulude aeg igavusest ehk ARK l'abi oma 1 kw juurde n6udma .Vaatan mis r'aagivad.
  8. Siin foorumis sama rool 60 eur eest myya ,mis on t6en'aoliselt juba l'ainud .Aga noh 200 eest myyb seda p'aris kaua .V6tta kui UP.
  9. Ma v6ttaks selle lambi saad ps palju soovid ?
  10. Oh kurjam ,see vist ainuke karpa mis veel foorumis elab ,kahju raudselt uus omanik paneb sinna midagi muud vahele.
  11. Ega tal miskit viga olegi ,saab kasutada ikka lihtsalt 1cm suurem.
  12. K6va keevitamine olnud nyyd ei torgi ennam we?
  13. Mul on siis selline ,
  14. See on ju elnevadki talved s6itnud ,v6i ma eksin .
  15. M6nus kahuri toru taga ,edu l kindlast ja parem on kyll hallina kui selle triibulise kapottiga .
  16. Mul on yks koht muidu kus neid soojendus mootoreid korda tehakse uuest .Seitsmese oma tegin korda seal seda juba naljalt uut ei osta ,kasutatuga aga v6ib sama juhtuda nagu sul.Koju l'ahen siis v6in kont sebida mul see laua sahtlis peidus pikkap'akkude eest.
  17. Kaitsmekarbi nurk on nii yllevalt kui allt tavaliselt jah m6nus uss.
  18. Miks te seda valget mootori ruumi tumedaks tagasi ei v'arvi ,v6i on sel mingi point seal auto juures?
  19. Metsa mingi mitmest mudelist kokku laotud isend .
  20. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    J]ai vist unistama sina huvitav et ei proovinud isegi otseks ajada autot ,auto v6imsus sellise m'arja ilmaga ei tohiks kyll eriti ylatusena tulla .Vihmaga s6ites sama nagu talvel s6ita ,kurvides gaasi andes.
  21. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Nati silmar66mu ka teile siia muidu peate juba autot naisteks. http://betherave.com/2013/11/sexiest-twerk-choreography-ever/ http://vitaminl.tv/video/1306?ref=fbs
  22. Hea suur ruum lammutamiseks .
  23. Summi tagumine pytt on sul kuidagi all v6i pilt petab kuidagi .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.