Kõik, mis hiis postitas
-
KALENDER 2014
Millal siis uuesti kodus ,hel aga k'atte ei saanud
-
Lobamokkade rubriik
Kivisaarel on nokia lumina 900 mingi ,kuulsin just paar kuud tagasi kui r'aakis sellest ja oli oma i phon 1 ka siise lylitanud peale poolt aastat seismist siis see oli 'ara hangund ta enda s6nade j'argi v'ahe aja p'arast . Mul on samsungi pool nuti tel siis 2 kaardiga tel kuna tel kaarte on palju Gps on autos olemas tel ei vaja seda ,pole siis kordagi kasutanud . Netis k'ain siis nii palju kui v6imalik ikka suurema eekrani taga ,ma ei te chulo ma saan kyll n'aritud 6una tehnikast ilusti k6ike n'aha ilusti ei hakki ega midagi ,muidugi mul seal ka kaart sees ,ei kasuta wiffiga seda . Aga v'aikse tekstiga tel kyll vihkan ei hakaks endale elus sellist muretsema .
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Need laed hakavad ripuma ,minu teada keemilise pesu tagaj'ariel.Nii et kui oma auto kuskile sellisese pesuse annate siis soovitage neil see lagi rahule parem j'aata
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Paistab et pumba kinnitus koht oli sammuti p'aris roostes ,mul tuli ka vana kinnituse kohalt puhastades p'aris hea tykk v'aljavahetada .
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Diisel see auto kyll ei ole .
-
M6nus tk v'aljas aga asja saab.
-
318iS '90 - m20b20
Ma l'ahen ka j6ulude aeg igavusest ehk ARK l'abi oma 1 kw juurde n6udma .Vaatan mis r'aagivad.
-
M: M-Technic II rool
Siin foorumis sama rool 60 eur eest myya ,mis on t6en'aoliselt juba l'ainud .Aga noh 200 eest myyb seda p'aris kaua .V6tta kui UP.
-
Ma v6ttaks selle lambi saad ps palju soovid ?
-
BMW 316 '85 - Magnus
Oh kurjam ,see vist ainuke karpa mis veel foorumis elab ,kahju raudselt uus omanik paneb sinna midagi muud vahele.
-
Ega tal miskit viga olegi ,saab kasutada ikka lihtsalt 1cm suurem.
-
- 318iS '90 - m20b20
K6va keevitamine olnud nyyd ei torgi ennam we?- 325i m-tech I '86 - Vazza
Mul on siis selline ,- 320i (m20b25) '90 risto21
See on ju elnevadki talved s6itnud ,v6i ma eksin .- 318 Touring (m20b25) '90 - SOL
M6nus kahuri toru taga ,edu l kindlast ja parem on kyll hallina kui selle triibulise kapottiga .- 316i 1993.11.16 - Metalheart
Mul on yks koht muidu kus neid soojendus mootoreid korda tehakse uuest .Seitsmese oma tegin korda seal seda juba naljalt uut ei osta ,kasutatuga aga v6ib sama juhtuda nagu sul.Koju l'ahen siis v6in kont sebida mul see laua sahtlis peidus pikkap'akkude eest.- 320i sedaan '86 - MaxofSix
Kaitsmekarbi nurk on nii yllevalt kui allt tavaliselt jah m6nus uss.- BMW e30 FL, projekt, TigeTikker
Miks te seda valget mootori ruumi tumedaks tagasi ei v'arvi ,v6i on sel mingi point seal auto juures?- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Metsa mingi mitmest mudelist kokku laotud isend .- Lobamokkade rubriik
J]ai vist unistama sina huvitav et ei proovinud isegi otseks ajada autot ,auto v6imsus sellise m'arja ilmaga ei tohiks kyll eriti ylatusena tulla .Vihmaga s6ites sama nagu talvel s6ita ,kurvides gaasi andes.- Lobamokkade rubriik
Nati silmar66mu ka teile siia muidu peate juba autot naisteks. http://betherave.com/2013/11/sexiest-twerk-choreography-ever/ http://vitaminl.tv/video/1306?ref=fbs- 316 '87 - Mihkel
Hea suur ruum lammutamiseks .- 325i m-tech I '86 - Vazza
Summi tagumine pytt on sul kuidagi all v6i pilt petab kuidagi .- BMW 320i kupee '90 - bergo
- 318iS '90 - m20b20
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus