Kõik, mis Tiit postitas
-
M: E30 touring-coupe driftiauto kmpl kere puuriga
B-piilari asukohta muudetud ja kupee uks pandud, seoses sellega ei vasta enam eriti drifti reeglitele. Samas drifti reeglitega on läbi aastate valitsenud suur segadus, seega võib juhtuda, et mingile tehnilisele jälle sobib http://www.driftime.ee/foorum/viewtopic.php?f=20&t=3500
-
MÜÜDUD! Lukku!
Seda peaks ikka teema algataja ise kirjutama.
-
O: e30 318is kollektori
Tallinnas pakkuda. 50€
-
Lobamokkade rubriik
No just, tea kas peaks arstile pöörduma, et käega miskit halvasti... Eelmine kord oli tagumine, seekord siis 2. käik
-
Lobamokkade rubriik
Kas ma olen ainuke imelik, kes suudab oma käigukastis k.kangi kuhugi tühjusesse lükata nii, et enam käiku välja ei saa?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See mingi eriti keeruline mootoriswap?
-
kütterõhk kadunud
Paagil tuulutus on alles? Proovi ilma paagikorgita sõita
-
Lobamokkade rubriik
Touringutel kõigil tehasest ees jämedad püstakud ja taga ketaspidur.
-
Kes, kus ja keda nägi
Õismäele ma ei satu eriti, pealegi sellise pori alt ei ole aru saada on ta rooza või misasi. Pässiks pole mind samuti veel väga adekvaatne tituleerida.
-
Lobamokkade rubriik
Krdi emod- mootor läks käima, kallistame Kas mulle tundus või sõitsid need madalduskunnid lihtsalt karteri puruks ja oma õli najal uisutasid sellele veokale otsa?
-
M20B25 sureb sõiduajal välja
Siis pump ei anna peale piisavalt või regulaator ei hoia rõhku
-
M20B25 sureb sõiduajal välja
Bensiin otsas?
- Lukku
-
Lukku
Normaalselt tuleb vastu maad kinni siduda, siis ei libise
-
e30 318is ei lähe tööle
Vändaandur näiteks
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Aerodynamic paketi esipõll.
-
Lobamokkade rubriik
Kuhu pidurid panid?
-
E30-le 2.5 tds?
Kui ajuga saad immo pulgad kaasa, siis pole seal midagi hirmsat, skeemis natuke näpuga järge ajada, juhtmed teha korralikult ja ongi olemas.
-
2016 Suvine kokkutulek?
Tehke siis kui ilus ilm on.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kupee puhul suht normaalne nähtus originaal detaili puhul.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Mudelitähist ei muudeta.
-
FL udutuled
See ei näita ju kuhugi? Sisse ei mahu ka ilma tuld lõhkumata.
-
Foorumi tähelepanekud / arvamused
Kirjavahemärgid on igas keeles kasutusel, emakeel pole eriti pädev vabandus selle jaoks. Seda toredust pead silmas?
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Tuleb hankida sobiv pistik. klemm 1 on ergutus süütest läbi kaitsme (roheline valgega) klemm 3 laadimise signaal kellaplokile (sinine juhe) Sai üks 98a E39 pealt pärit moto käima pandud 39 juhtmestiku ja EWS 3-ga, kas sõidab ka, seda on hiljem näha kiiruse signaal jäi esialgu ühendamata.