Hüppa postitusse

Matu90

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Matu90 postitas

1. See mõte on juba parem
  2. Hehe ei saa veel siiani aru miks arvatakse, et ki automaat kast siis mootor ja differ ja asjad raudselt jumala korralikud Aga auto on väga kena jõudu sellega sulle.
  3. Kuidas sa seda masinat transpordid. Sellest ma saan aru et paned ta auto järelhaagisele aga kuidas sa ta peale paned nii, et auto kahjustusi ei saa ?
  4. Selline sisu on minusilmis kole aga töökvaliteedi kohta ei oska midagi õelda istmed paistab, et on üsna korralikud jäänud.
  5. Üldiselt autot juhib ikkagi inimene. Raimo sinu küsimusele vastan, et uued audid. Tln-Trt peal 100km/h sõites oled nagu kaltsukott nendele uutele autodele teeääres pannakse mööda, tehakse riskantseid manõõvreid jne. Vb peetakse neid sellepärast vähem kinni just uusi ja kalleid autosid, et inimesed on jõukamad tunnevad seadusi paremini omavad mingit oma firmat ja advokaati ning hakkavad rikkumist vaidlustama jne. Vaevalt mingi eduka firma juht keskmises seisus e30mnega igapäevaselt sõidab. Bmw pole kindlasti ainus auto mis liikluseeskirju rikub miks peaks ainult neid niiõelda "nu*sima"
  6. Hiir muidu võmmid teavad väga hästi, et sedasi sõita tohib ja teevad seda isegi. Näiteks Paides pidevalt näinud kuidas võmmi opel sõidab päise päeva ajal hea nähtavuse korral udukatega. Trahvi saavad need kes seda ei tea ja ei vaidle nendega.
  7. Silweri jutus oli kirjas ju. Tehke karteripõhi ringi ja jätke sillatala puutumata.
  8. Mul peaks antud mootorile sobiv õhulugeja olemas olema. 83 kw mootor sul mitte 85 jah ?
  9. Ei lähe tõstsin audi B3 BMW e30 tungrauaga ei teinud säda naägugi et midagi kortsu tahaks minna või vajuda võiks. BMW-l jah 2 tugevdatud kohta kumbagil poolel muidu
  10. Huvitav aparaat ei tea neid Eestis pole vist. Ja kas kõik pre faced on 2 ukselised? Palju neid tehti üldse.
  11. Kas sul mootor klõbiseb ka vb nukk lihtsalt nii kulunud,et üle 5000 pöörde ei lähe.
  12. Võin sulle 3 kodaraga rooli pakkuda 250 krooniga kui huvi on ja autoga soovin sulle edu. Rihm vaata oma silmaga üle ilmselt eelmise omaniku sõnul oli terve see auto korralikum kui ta sul praegult peale seda remontigi on
  13. Eriti hea oleks veel kui tagumised on pisut laiemad ja välimise randiga )
  14. Edu omal sama pill ja kütte kulu ka väike aga 2,5 ka palju rohkem ei võta Kuid see eest minek midagi muud
  15. Kes e30.ega igapäevaselt sõidab ei pane sinna sellist elajat mootorit ka vahele :twisted: Endal neid mitu 1 on mul igapäeva liikur ja kui avensist näen siis ei saa küll aru et just sellega sõitma peaks. Minuarust väga hea auto
  16. Mis asja millal see võmm sinna katusele tuli ja mida ta kirjutab seal ?
  17. Ma ütlesin et sa vilunud mees juba head mõtted tulevad.
  18. Pähkel vilunud mees nüüd korraldab ühe talvel ka siis plekkvelje vennad kohal Kuid arvan, et siis autosid tunduvalt vähem sest kõik ei sõida talvel e30mnega.
  19. Sai kruiisil ka nähtud päris kena auto pole midagi õelda.
  20. Sa tossutasid minu ees vahepeal suht kena masin

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.