Hüppa postitusse

Matu90

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Matu90 postitas

1. Eile vahetasin taga vedrusid. Eesmärk oli see et tiivaäär tõuseks rattaga tasa või 5-10mm pealegi enne oli ratas paar cm koopa sees peidus. Aga kui esimene vedru ära vahetatud sai siis ei tõusnud nagu mõhkugi see asi heal juhul pool senti ja kasutasin kasutatud originaal vedru. Teab keegi miks nii? Kas asi selles et mõlemad vedrud kasutatud ja "surnud" või praegune rehvimõõt ületab niipalju orig. mõõtu ,et täidab lihtsalt oma suurusega selle vahe ära ja kui vedru nats vanem vajub vanadusest ka veel alla poole. Hetkel kasutan rehve mõõtmetes 205/60R15 Kui need ära sõidetud saavad siis kas 205/55/R15 pragu nagu hirmsad balloonid all ja kui rattad täiesti viltu keerata lähevad esimesed vastu logardit õrnalt. Vedrud pärinevad doonor auto alt ja töid teostades mõtlesin sellisele asjale: Doonor on 86 aasta jaanuari kuu väljalase M10 mootoriga 1,8 ja sellel autol on taga stabikas ja läksid nad alla 89 aasta M40nele ja seal ei olnud stabika haisugi. Peaks ikka nii olema et mudelid täiustuvad aga paistab et vastupidi või siis ei võetud neid nii lahade mootorite peal kasutusele?
  2. Nii, vastavalt rahakoti paksusele ja ajale putitan oma liikurit edasi vahepeal sai ostetud sinna esipõlle minev liist enne paigaldust värvin selle puanseks. Täna vahetasin juhiistme ära vana nägi juba kole räbal välja kõrvalistuja omal pole väga viga aga mõnest kohast narmedab homme plaanis seegi ära vahetada. Paigaldatud sai ka uus piduritoru mis tuleb vist uuesti ära vahetada sest see jäi cm2 lühemaks ja mul oli vaja auto liikuma saada siis tegin nii et võtsin vooliku sealt öötsahoova küljest ära ja panin toruga otse kokku ilma et nad seal toestatud oleks. :oops: Seda tehes võtsin ka supporti maha tegin puhtaks ja värvisin ära. Järgmine nädal peaks taha uued klotsid saama.
  3. Tehke kogunemine mandril siis ma rikastan sind 4ja silindri ja 5 käigu võrra
  4. Kõik saarlased siin jh ise mandri mees siis arvatavasti ei tule. Tuleb teil siis tore saare inside värk
  5. Äkki keegi kel on mingite kokkutulekute korraldustega kogemusi teeks teema ka ära muidu me muudame selle autoteema juba kokkutulekute teemaks
  6. Keegi võiks kokkutulekute alla siis juba teema teha äkki? Hea oleks kui see kokkusaamine toimub enne novembrikuu lõppu, sest siis tulevad suuremad kulutused. Õlivahetus kindlustus saab novembris läbi ja sama juhtub ka ülevaatusega
  7. Tänan mul 1 pakkuda veel sulle mul olid terved püstakud koos vedrude ja asjadega sain sealt korraliku asja omale.
  8. Ka mind huvitab mida selle tekstiga mõtled.
  9. Täna sai vahetatud amordi tulgilaager pidri kettad ning klotsid. Hakkab temast juba tasapisi asja saama
  10. Päris ilus auto on sul, Hea tausta oled leidnud auto pildistamiseks jõudu ja jaksu edaspidiseks :wink:
  11. Vahepeal sai siis esipõll korralikult korda tehtud kuid liist endiselt puudu. Juhtunud siis niipalju, et vahetatud kondid ja nädalavahetusel läheb õõtsa pukside juhipoolse esimese amordi tugilaagri ning piduriketaste vahetamiseks. Tõsi küll kettad on kasutatud kuid heas korras ja kui mu rahakotis majandustõus tekib ja saan autosse rohkem investeerida siis tulevad uued kettad ning korralikum veermiku hooldus mis sisaldab kõikide pukside vahetamist. Enne talve tahaks auto garaa¾i saada ning keretööd ette võtta. Kuid praegult see ots lahtine kuna pole hetkel kuskile garaa¾i saada ja seda oleks pikemaks ajaks vaja seetõttu ei saa iga kuu kirvest maksta selle eest. See teema siin suht soiku jäänud kuid kui kedagi huvitab siis võin siia aeg ajalt ka pildimaterjali lisada. Tegelen autoga pidevalt, et jõuda hea tulemuseni suureks takistuseks on hetkel kool mis segab raha teenimist.
  12. Päris tubli ettevõtmine.
  13. Eile tegelesin autoga siis uurisin auto all seda põlle värki mulle tundus et nagu kerega 1 tükk. hästi tiheda sammuga oli nagi mingi valss või needi taoline asi aga need polnud siis uurisin 1 msnis ütles et need tuleb läbi puurida ja pärast saab väikeste poltidega asendada. Aga ma arvan, et tegelikult pole neid vaja üldsegi puutuda siis....
  14. Tänud, õhtul kui aega tegeleda on katsun endal ka selle põlle kätte saada
  15. Hea lugeda, et nende vanade autodega ikka tegeletakse ja ei lasta neil seistes laguneda jõudu ja jaksu minupoolt. Seoses selle esipõllu jutuga küsiksin ma seda, et kuidas seda vahetatakse oleks vaja endalgi korra maha saada see ehk saab ilusti sirgeks kui ei siis uus külge.. Ja Kas Mtech stanget müüa või mingi e30 jubina vastu vahetada ei tahaks ?
  16. Leidsin vahepeal auto jaoks aega ja sain korda järgmised asjad. 1. Tahhomeeter+ bensiinikulu näidik 2.digitaalne kell 3.salongi valgustus 4.homme on natuke rohkem aega siis üritan kindalaeka ja pagassi valgusti korda saada. Kas keegi teab õelda mitu pirni on kellaploki sees täpselt pool plokki ka pime see tahoka pool.
  17. Vahepeal juhtus selline asi, et kass jäi alla selle tagajärjel lõmastus esipõll päris suures ulatuses kuid sellest saab veel asja ning kadus pildil musta jutiga mägistatud liist, kui kellegil on see liist ülearu oleks tänulik kui selle mulle maha müüks. Nii, et kui on siis pakkuge koos oma poolt soovitava hinnaga.
  18. Päris kena masin
  19. Vabandan tõesti, et tähelepanelikult ei lugenud ja siin siin arusaamatusi tekitasin
  20. M-Tech ma ei saa aru mis siin naerda on ? Auto liigub tõesti hästi ja kui mind huvitab mis on saavutatud selle auto kiiranduseks 0-100 kas ma pean siis seda videost vaatama ja välja arvuatama kaua videoe alguseses auto kohapeal seisab ja siis auto liikuma hakkab ? Igastahes edu omanikule ja tubli töö on tehtud :wink:
  21. Oja 87 miks see loll küsimus on ? Kui lihtsalt huvi pärast küsin seda....
  22. Kui ukse sees olevad nupud mida välja tõmmatakse et uks avaneks on olemas ja toimivad saab ukse ka nende kaudu avada ilma mitte midagi rikkumatta ega kahjustamatta. Sõbral kunagi kesklukk jamas oli vaja nupust vajutada aga juhtus selline paha asi, et võtmed jäid autosse siis sai seda värki kasutatud.
  23. Päris julmalt astub edasi see asi sul ju :twisted: Kaua sajani kiirendab?
  24. Sai siis omale teine roolivarras koos roolivarda otsaga hangitud asi on väga heas korras kuid välimus esialgu andis soovida. Ja peale liivapritsi ning värvimist nägi asi välja selline Vabandan halva kvaliteedi pärast pildid on tehtud mobiiltelefoniga.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.