Kõik, mis Matu90 postitas
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
See mõte on juba parem
-
318i M-technic '86 - Maero
Hehe ei saa veel siiani aru miks arvatakse, et ki automaat kast siis mootor ja differ ja asjad raudselt jumala korralikud Aga auto on väga kena jõudu sellega sulle.
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Kuidas sa seda masinat transpordid. Sellest ma saan aru et paned ta auto järelhaagisele aga kuidas sa ta peale paned nii, et auto kahjustusi ei saa ?
-
Abistan auto sisu muutmisel .
Selline sisu on minusilmis kole aga töökvaliteedi kohta ei oska midagi õelda istmed paistab, et on üsna korralikud jäänud.
- Abistan auto sisu muutmisel .
-
Udutulede kasutamine
Üldiselt autot juhib ikkagi inimene. Raimo sinu küsimusele vastan, et uued audid. Tln-Trt peal 100km/h sõites oled nagu kaltsukott nendele uutele autodele teeääres pannakse mööda, tehakse riskantseid manõõvreid jne. Vb peetakse neid sellepärast vähem kinni just uusi ja kalleid autosid, et inimesed on jõukamad tunnevad seadusi paremini omavad mingit oma firmat ja advokaati ning hakkavad rikkumist vaidlustama jne. Vaevalt mingi eduka firma juht keskmises seisus e30mnega igapäevaselt sõidab. Bmw pole kindlasti ainus auto mis liikluseeskirju rikub miks peaks ainult neid niiõelda "nu*sima"
-
Udutulede kasutamine
Hiir muidu võmmid teavad väga hästi, et sedasi sõita tohib ja teevad seda isegi. Näiteks Paides pidevalt näinud kuidas võmmi opel sõidab päise päeva ajal hea nähtavuse korral udukatega. Trahvi saavad need kes seda ei tea ja ei vaidle nendega.
-
Silweri jutus oli kirjas ju. Tehke karteripõhi ringi ja jätke sillatala puutumata.
-
aga mulle ?
-
BMW 318it '91 - karlv
Mul peaks antud mootorile sobiv õhulugeja olemas olema. 83 kw mootor sul mitte 85 jah ?
-
BMW 324TD '87 - Küks
Ei lähe tõstsin audi B3 BMW e30 tungrauaga ei teinud säda naägugi et midagi kortsu tahaks minna või vajuda võiks. BMW-l jah 2 tugevdatud kohta kumbagil poolel muidu
-
E30 Touringu ajalugu
Huvitav aparaat ei tea neid Eestis pole vist. Ja kas kõik pre faced on 2 ukselised? Palju neid tehti üldse.
-
BMW 318it '91 - karlv
Kas sul mootor klõbiseb ka vb nukk lihtsalt nii kulunud,et üle 5000 pöörde ei lähe.
-
BMW 324TD '87 - Küks
Võin sulle 3 kodaraga rooli pakkuda 250 krooniga kui huvi on ja autoga soovin sulle edu. Rihm vaata oma silmaga üle ilmselt eelmise omaniku sõnul oli terve see auto korralikum kui ta sul praegult peale seda remontigi on
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Eriti hea oleks veel kui tagumised on pisut laiemad ja välimise randiga )
-
BMW 318it '91 - karlv
Edu omal sama pill ja kütte kulu ka väike aga 2,5 ka palju rohkem ei võta Kuid see eest minek midagi muud
-
Kes e30.ega igapäevaselt sõidab ei pane sinna sellist elajat mootorit ka vahele :twisted: Endal neid mitu 1 on mul igapäeva liikur ja kui avensist näen siis ei saa küll aru et just sellega sõitma peaks. Minuarust väga hea auto
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kuhu sa ta siis juhatasid
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Mis asja millal see võmm sinna katusele tuli ja mida ta kirjutab seal ?
-
tekkis sama küsimus videode kohta
-
Ma ütlesin et sa vilunud mees juba head mõtted tulevad.
-
Pähkel vilunud mees nüüd korraldab ühe talvel ka siis plekkvelje vennad kohal Kuid arvan, et siis autosid tunduvalt vähem sest kõik ei sõida talvel e30mnega.
-
325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
Sai kruiisil ka nähtud päris kena auto pole midagi õelda.
-
Viimane variant
-
Sa tossutasid minu ees vahepeal suht kena masin