Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Helista 58033303 Valgas pakkuda. Võimalik transpot ka tallinn jne
  2. Kunagi bauri nähes tundus et suht jube pill ikka aga nähes seda rappold varjanti saksas siis tundub baur igati viisakas Aga jah harudlased ja erilised masinad teevadki asja eriliseks ja kõik tõesti ei peagi olema mustad kupeed m50 motoga Peaasi et projekt ka saaks mingiaeg valmis,et ei jääks varuosa rubriigis silma nagu paljude suurte projektidega juhtund,õnneks vms kahjuks.
  3. Kasutaja grimes vana auto tehnika jaa. Käisin seda autot vaatamas jne. Tava autost ix ehitada??? Mõttetu loll mõte.
  4. 30 jaanuar võrus tamula peal sõit. Tule ka sinna. Saate sootsiga võidu ajada,kuigi tal vähe teist masti masin
  5. Getrag260 valgas.
  6. Up.ikka oleks vaja. Võib soodsalt pakkuda ka komplektset vms mootori rikkega masinat.
  7. extreme327 vastas taavibmw teema asukohas Varuosad
    Helista 58033303
  8. Mul tõrvas vedeleb. Aga mul ajaga kiire ja tükib meelest minema. Kuu lõpu poole võimalik kätte saada!
  9. Oleks vaja 325ix norm seisukorras kere. Silla ja käiguosa pole oluline kuid võib olla komplektne. Soovitavalt sedaan,kupee kere.
  10. Hahaaa tõidki 325ix lõpuks ära. Mõtlesingi kellele see läks. Käisin tallinnas ka ühe 325ix vaatamas ja helistasin ka sellele auto omanikule aga mainis jaa et auto müüdud. Keskonsooli jubinaid mul on miskisugused....aga talveks hea masin...kui vaid piisavalt lund ka tuleks
  11. Kapott ja stange minu jagu juba.seisavad garaazis. Ei saa aru miks postitus kustutatud jne.võib pm.nagu teema lukku panna.
  12. M20b20 kerdil oli vaja korralikke
  13. Tõrvas roolialune kate pakkuda!
  14. On pakkuda.valgas.58033303
  15. Plaani muutusega paiskaks hetkel müüki 5x120 brock veljed. Küik neli on 9 tolli laiad. 16 tollised. Veljed tahavad värvimist. 2 on ääred pm poleeritud ja valmis. 2 tk vaja veel teha. Paremaid pilte saaks nädala lõpus teha. 200 euri. Asuvad tõrvas aga võimalik transportida tartu.tallinn vms
  16. Miski uus huvitav cabrio eestisse tekkind????
  17. Ilusal neiul mõnus rullikas Tore näha et järjest rohkem tekib ka nais liikmeid foorumisse kellel e30 on tekkind hobiks vms Piltide järgi tundub küll hästi säilind,hoitud masin olevat. Tüüpiline taga põlle osa mis enamus masinatel mäda sis siin paistsb täiesti norm. Jään huviga ootama seda nn lõpptulemust kuna plaanid on ägedad masinaga!
  18. Ostaks ikka. Ostaks UK ja ka eesti fänn kellel tõsine huvi ja ka kellel majanduslikult oleks võimalik osta
  19. Kirjas kuulutuses ju et 60euri
  20. Kestavad mõlemad mootorid kui teha korralikult! Endal tehtud m20b25 mis on 325ix peal. 1,5 aastat juba sõidus, talvel jäärada jne paugutatud ja muidu ka ja toimib. . Eks oleneb rahakoti paksusest, sellest mida saavutada tahad ja ka kindlasti väga hea seadistus peab olema! Hiina kauba kohta kommida ei oska, kuna igaltpoolt tuleb suht palju negatiivset vastukaja siis pole hakanud ise sellega aega raiskama. Lihtsam on ma usun teha korraga norm toote eest väljaminek kui mitu korda miski jama eest maksta! Edit: Muide turbo klubi foorumis teemasid küll kus mõlemate mootoritega, peaksid saama sealt piisavalt inffi mida ja kuidas teha ja miskit arusaamatuks jääb sis seal ka pädevmad inimesed kellelt küsida
  21. Nii ja naa ja selle nahksisuga mõneti hea samas ka vahest tüütu
  22. Olen ka ühel leedu e30 näinud küljed replicaid klaasplast tooteid. Täitsa viisakad olid. Iseasi palju töötunde nende sobitamisel jne läinud kuid eemalt jah petab ära
  23. Nii on kahjuks jaa.
  24. Rootslastel igav olnud wä Muideks kui keegi tahab mul oleks ära müüa soodsalt hea nr kombinatsiooon 999 trc Mu vana 325e nr tegemist.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.