Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327

O:Diffrit

Pakkuda korralik typ168 differ. 3,45 ülekanne. >>( Hetkel bronnis kuni 11.11.18 ) 54623959
  2. extreme327

Lobamokkade rubriik

Läeb ehk teemasse ja kasu kellegil.
  3. Ma pakkusin 150 ja hetkel bronnis.
  4. Palju hind on?? Kelle 13.00 saab seda osta aint ka 😀
  5. Nii on. Alles veel.
  6. Ehk loovutad mulle? Pakun rohkem 😎
  7. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

324d valgast peaks olema.
  8. Nonii kes on siin cabrio huvilised ja meeldib matkata. Siin pakkuda korralik kombo,et suve nautida ja reisida ühe vinge seksodroomiga mööda euroopat Edit: Arvestades mis cabriod maksavad ja startec tuled plus vinged veljed ja pre kerega shadowline r6 motoga cabrio ning uhke järelkäru siis see eurodes 7500 polegi väga ulme summa selle kompoti eest! https://www.blocket.se/alvsborg/BMW_E30_M50_CAB___E30_husvagn_80342303.htm?ca=11&w=3
  9. Vähemalt on ukselt rooste imeväel kadunud
  10. Kas mõtled Jimmy hilli oma?
  11. extreme327

Lobamokkade rubriik

Kusjuures rääkisin sõbraga leedust ja küsis ka Eestist ise vms keegi pole huvi tulla Leetu e30 meetingule.
  12. Oleks vaja komplekti MHW tagatulesid. Võib ka üksikuid pakkuda. Pakkumised hinna ja pildiga ning olukorrast postkasti.
  13. Ma võtaks riideid kuna graafiku järgselt tööl norras 🤨😔
  14. Minu tuleku transport ka ei tahtnud kööstööd teha ja jääb valka. Aga Raplas olen kohal hilinemisega kuid tänu @MartinRoo kes pakkus transporti 💪
  15. Kell 10.00 hakkab raplas möll?? Ma siis stardin valgast hommiku sinnapoole. 😉 Teeb mõne tiiru ehk rajal siis!
  16. Ma käisin vaatamas kui see veel kasutaja @Vazza käes oli. Hind oli ka soodsam hulga aga siis oli seal teha ka vähe rohkem aga mulle huvi ei pakkund. Kellel huvi tuleks kindlasti käia ja üle vaadata oma silmaga.Erinevad arvamused siin internetis piltide põhjal siis võibki jääda leierdama seda teemat!
  17. Asi pole ainult värvis ma usun. 😉
  18. Lätis Usast üks hea 325i M-tehnik2 cabrio enam-pakkumisel saada.
  19. extreme327

Lobamokkade rubriik

Tõrvas on. Saan teisipäeva hommiku tallinna tuua!
  20. Oleks vaja kiirelt typ210 LSD diffrit. Ülekande arv pole oluline. Äärmisel juhul sobiks ka ainult sisu,väljund võllid ja sisend. Korpus polegi väga oluline.
  21. Lõuna-Eestis ka olemas. Saan saata postiga! 54623959
  22. On pakkuda. Helista kui huvi 58033303
  23. extreme327

Lobamokkade rubriik

Mul Uus MK-Motorspordi oma riiulis. Kellegil liigselt raha üle siis
  24. Tõsi. See pikka aega vaheldumisi müügis olnud. Nii Eesti kui ka Soome lehtedel.
  25. Mul oleks sinna eriti vinge esivõre ka pakkuda. Tuuning nagu poolik hetkel!
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus