Kõik, mis extreme327 postitas
-
M20b25 aju juhtmestiku infot?
Ma ei kirjutanud,et kindlalt OBC omad. Kuidagi oli vanast ajast meeles aga juu siis valesti ja ka ? oli lõpus kuna polnud kindel.
-
M20b25 aju juhtmestiku infot?
OBC omad?
-
Lobamokkade rubriik
Õppimine läbi kogemuste on suht tõhus. Ühe korra löeb aiataha siis järgmine kord oled juba targem ja oskad.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Sport istmed ja Remotecid kõndisid ka võrru sealt?
-
M52b28 klappkõver
Korraga tegid võinuks uued hüdrokad panna kui juba oli kahtlus et võib mõni kinni jääda. Kasutatud asjadega on nagu on 50/50.
-
Mismoodi saab? Eelmine talv jamasin selle teemaga ja 0 tulemus. Öeldi ära,tõstad rooli tagasi nagu originaalis oli ja saab. niisama unusta ära. Ja see jutt et läed margi esindusse ja hangid sealt paberi,et nad kinnitavad et ümber ehitus tööd on korrektselt teostatud ja originaal osadega sellest võid ka und näha. Sõbral Skoda superb oli lätis ümber visatud rooliga ja jamas siin mööda ark ja ka margi esindusi ja ei saanud ja samuti tahtisn ühte STI Subarut tuua kuid jubal ostu lõppfaasis selgus et rool ise ringi visatud ja Eestis see ei kõlba kuskile ja arvele seda sa ei saa. Ei tahaks uskuda ,et nüüd aastaga asjad leebemaks läinud on. Siin järjest hullemaks läevad asjad hoopis.
-
Mismoodi ei pea?
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Flantsi suurus.
-
Jah saad ikka arvele aga rool tõsta paremale tagasi. Lätis võib ja saad arvele kui rool ise vasakule tõstetud ja pole probleeme. Eestis arvele tahad seda saada siis pead tagasi paremale rooli panema nagu originaalis on tehasest tulnud. Antud hetkel ei näe sellel pointi. Selle summaga cabriosid saada küll täitsa viisakaid.
-
O:Diffrit
-
Lobamokkade rubriik
-
Ma pakkusin 150 ja hetkel bronnis.
-
Palju hind on?? Kelle 13.00 saab seda osta aint ka 😀
-
Nii on. Alles veel.
-
Ehk loovutad mulle? Pakun rohkem 😎
-
Kes, kus ja keda nägi
324d valgast peaks olema.
-
Nonii kes on siin cabrio huvilised ja meeldib matkata. Siin pakkuda korralik kombo,et suve nautida ja reisida ühe vinge seksodroomiga mööda euroopat Edit: Arvestades mis cabriod maksavad ja startec tuled plus vinged veljed ja pre kerega shadowline r6 motoga cabrio ning uhke järelkäru siis see eurodes 7500 polegi väga ulme summa selle kompoti eest! https://www.blocket.se/alvsborg/BMW_E30_M50_CAB___E30_husvagn_80342303.htm?ca=11&w=3
-
Vähemalt on ukselt rooste imeväel kadunud
-
O: Pre “pardinokk”
Kas mõtled Jimmy hilli oma?
-
Lobamokkade rubriik
Kusjuures rääkisin sõbraga leedust ja küsis ka Eestist ise vms keegi pole huvi tulla Leetu e30 meetingule.
-
O: MHW tagatuled
Oleks vaja komplekti MHW tagatulesid. Võib ka üksikuid pakkuda. Pakkumised hinna ja pildiga ning olukorrast postkasti.
-
E30 kokkutulek Poolas 31.08.18-02.09.18
Ma võtaks riideid kuna graafiku järgselt tööl norras 🤨😔
-
Suvine kokkutulek Oore 2018 14.-15. juuli
Minu tuleku transport ka ei tahtnud kööstööd teha ja jääb valka. Aga Raplas olen kohal hilinemisega kuid tänu @MartinRoo kes pakkus transporti 💪
-
Suvine kokkutulek Oore 2018 14.-15. juuli
Kell 10.00 hakkab raplas möll?? Ma siis stardin valgast hommiku sinnapoole. 😉 Teeb mõne tiiru ehk rajal siis!
-
Ma käisin vaatamas kui see veel kasutaja @Vazza käes oli. Hind oli ka soodsam hulga aga siis oli seal teha ka vähe rohkem aga mulle huvi ei pakkund. Kellel huvi tuleks kindlasti käia ja üle vaadata oma silmaga.Erinevad arvamused siin internetis piltide põhjal siis võibki jääda leierdama seda teemat!