Kõik, mis RaulA postitas
-
318i '88 - mTim
sa lähenesid asjale vale külje pealt. tugevamaid pirne oleks vaja olnud
-
318i '88 - mTim
aga palun. ja mina nägin metsikult vaeva nende junnide kätte saamisega.
- BMW 324td - Lauri_L
-
318i '88 - mTim
tagatulede tihendid olid silmnähtavalt väsinud. mina olin laisk ja ei viitsinud neid ära vahetada :oops:
-
318i '88 - mTim
kui ma nüüd väga mööda ei pane, siis need tagatuled pärit Renx320-i käest. see parempoolne silikoniga vist lapitud.
-
318i '88 - mTim
häbiväärselt väike toru on naerma ajab nüüd hääled ka nagu onda ketsil? ah jaa... äkki oleks kellelgi humanitaarabi korras ära anda tagumise stange liistuke? see augukoht jäi ühe nissani külge kunagi :oops: Terv.
-
320i sedaan '83 - Erkki_V
turps vahele :roll:
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
mõtlesin tegelikult sportauto numbrit A10/M, N/Punane aluspõhi, valged sümbolid/520×113 ja 350×60/Sportauto märk/Näidis 10 info pärineb: http://www.estlex.info/estlex/kehtivad/AktTekst.jsp?id=96652 RaulA
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
kas hakkad ka punast numbrit taotlema?
-
BMW 325i touring '92
väga ilusad istmed. kus teha lasid ja mis hind? kaua aega läks? lased tagaistme ka ära teha? terv. RaulA
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
Selline on ideaalselt koostatud teema sissejuhatus. Huvitav lugeda. Auto ka 5+. See mõte meeldib sammuti, et "tuunima" ei hakata. Edu Raul_A
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
tagavedrude purunemine(ülemine ring murdub) on BMW-de üldine tüüpviga. minu e30-l oli 1 vedru puru, e34-l mõlemad puru, sõbra e36-l oli ka sama nali ja praegu 00aasta e46-l on sammuti tagavedrudel ülemised keermed murdunud.
-
318i '88 - mTim
mis vana difriga tegid? kas oli täitsa läbi muidu? tõsta lsd uue difri sisse ümber palju popim. ma proovin sulle mõnipäev nodi ka tuua.
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
mis klubiga tegu?
-
318i '88 - mTim
väga palju loeb nii koht kui ülevaataja.
-
318i '88 - mTim
[size=7]said sa jee ausalt läbi[/size] kässaril peaks tross suht otsas olema
-
318i '88 - mTim
ja kui ta tahabki pooleli jätta,siis teab kellele helistada :wink: heanaaberlik soovitus: otsi korralik/kangem mootor
-
318i '88 - mTim
väga pop... vana teema siin -> http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?p=56024#56024 aga jh. vana arm ei roosteta otsin nodi garagest välja ja kui linna satun, sis helistan.
-
325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
muidu ilus auto, aga selle värdjalõusta lööks küll eest ära. kui müüa tahad, anna teada. RaulA
-
320i sedaan '83 - Erkki_V
kuidagi tuttav number on su autol. lõpuks jagasin laksu ära. tegemist õnnetu lõpu leidnud auto passiga
-
320i Cabrio '89 - Jann
"Need kohad" = "Üleni" :D
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
mismoodi saab olla klaas vales mõõus? ise olen (auto)klaasidega täiesti kodus. autoklaas kui selline toodetakse kindlate mallide(mõõdud,shabloonid) järgi, mitte ei voolita nagu aknaid mõõdu järgi. ja kui klaasi mõõt on vale, siis ei lasta seda tehasest ka välja. lihtne. kui klaas tundus olevat vales mõõdus, oli järelikult auk suurem(kõver keha?) muuseas mulle soovitati klaasid eemaldada roostetõrje ja värvimise ajaks eemaldada. ja kõigile teadmiseks, et autoklaasi ei paigaldata mitte kunagi silikoniga vaid klaasiliimiga, sest silikoni sees olevad keemilised ained ajavad väga kiiresti pleki ussitama. RaulA
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
pole üldse paha... edu iludusega ja peale iga vahekorda paluks pikka ja keerulist aruannet edu Sulle Raul A
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
milliste numbrite vahele see hind võis jääda kui väga saladus pole? ilus masin ka rsk.
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
seksikas. mis hinda taheti kui saladus pole? mul endal musta(tumeda) lakiga üle lastud. pane külge ja pilti palun