Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. ma seda mõistan,et pooled jupid on teistsugused, aga näiteks e34 puhul on tagasild identne tagaveolisega ju. ega pukside võrdlusest mingit pilti pole? Minu jaoks suht suur uudis, kuigi vist yhelgi e30 IX pole talapukse pidanud vahetama siis olen elanud teadmisega,et tagasilla osad on samad ,et vahe tuleb vedrust ja amordist.' Okei googledasin, tagasillatalapuksid jah saan vahest aru, aga milles seisneb diffripuksi vahe? või leidsin valed pildid?
  2. esimesed coilid oleksid võinud golf1 omad võtta, oleks saanud vedrueelpinget ka regullida. tegelt vist pakutakse ka juba e36le neid vedrueelpinge regulliga coile.
  3. tagasild ei ole siis samasugune nagu tagaveolisel? talapukse saada ju igasuguseid ja diffripuksigi oli viimanekord topranit saada
  4. ei ole
  5. Deivi Vatsk teeb pärnus hobikorras keevitus /värvi asju
  6. uhh see tuleb küll nüüd kõrvataha panna, järgmine aasta tahaks enda pillil peale torukolle paigaldust ka veits tuunida, kui just pole tuunitud juba sest piiraja on nats alla 7k
  7. wtf kuidas see mõjtuada sai?
  8. pesin yelvlat alt seestja väljast pilli puhtaks ja panin ära, ET vist olid 13 ja 17, visto n kuskil isegi sii nsamas teemas sellest juttu olnud, ka, adapterippaksus mingi 12-13mm.
  9. mina olen oma silmaga rohkem mitte töötavaid meh pumbaga isendeid näinud, kui elektroonilise, seda siis 2,4td puhul, tdside puhul on harvjuhus kui üldse vaikset ja töötavat asja näed
  10. Toivoku lisas teema, kohas Veljed - Rehvid
    15 tollised originaal Ronali veljed, ET 25 laius 7" ja peal 185/55 , keskava rullikale sobiv. Kapsleid pole. Lamell rehvid millel 8-9mm mustrit ja kasutatud vähe. On küll hiinlased aga oma tööd tegid suurepäraselt. Vajaksid üle värvi aga talveks suht savi Hinnaks 150.- võib ka veljed ja rehvid eraldi müüa. Kui on mingi hea argument miks tingida siis võib ka tingida, võib vahetada ka millegi vastu mis sobiks rullile külge ala komplektsed udutuled tagastange või misiganes huvitavam asi on.
  11. mul on 2,4 mootori kapremont ees veel
  12. plaanid talvel sõita ka?
  13. Igatahes, mtech asjadon ikka kuradima tugevad vidinad, esistange sai vanadest kohtadest ära liimitud ja uus rihm ja pinguti peal ja elu on jälle ilus. Lauri kaevasoma varudest välja ka mulle õlijahuti mis sellel pillil oli voolikuga asendatud sai siis seeka külge krutitud loodame,et on parem, igatahes nüüd 2 õklilekkekohta vähem, see aretus voolikuga lekkis ja nukasimmer ka. Kuradima ego ma ütlen
  14. midagi oli mootoririhma vahelt läbi käinud, 2 hammast rihm mööda, uus rigm gates ja ina pingutus rull läks peale. kohe saab proovida sõitis omaljõul tallinna ära pärnust.
  15. UH, see kord audrus käies läks sitasti, kuradima enda ego ja võistlushimu, eluaeg olen sellepeale mänginud,et oleks turvaline ja fun, mitte ei tekkiks võistlusmomenti ja et oleks ohtlik, aga seekord läks teisiti. EIle teisel ringil audrusoli kiires kurvi yhekohapeal veidike libe ja viskas ära, hoopealt umbes 140 viskas põllule pilli, sild paigast, rehvidevahel muda ja õhku ei pidanud, mtech eest läinud ja mootoril vist õlitusega probleemid kuigi midagi ei leki ega katki otseselt ei ole, käib lärmakalt ja enam ei tule jõudu 4k pealt sappa, siin olekski nüüd helgemaid päid vaja,et pakkuda ideid, käivitub ilusti ja noh jõudu on madalamal pöördel sama nagu ennem, just kõrgel kaob ära pauk, lootus oli,et äkki sumpsi kuskilt mõlki löönud ja siis ei jaksa minna, aga ei. Kui vajutad gaasii põhja siis mingi 3k pealt tekkib selline korralik mürin+ kui natukene "Peenestada" siis läheb mootor kuumaks ka. Klapikambrikaaneall on ka selline veider lärm mida ennem polnud, nagu käiks kuivalt, kuigi kui eile maha võtsin oli kõik märg aga nukalo n kulumis randid sees, jama on see,et ma eitea kas need olid ennem ka. Igatahes, kui kellelgi pakkuda sportnukka m20b25le siis oleksin sellest huvitatud. Igatahes kõik maailma tööd mis ootasid garaazis oma järjekorda lükkasin edasi, süümekad on räiged, aga rull peab veel see aasta suutma sõita normaalselt ja enamvähem okei välimusega .
  16. ei ole võimalik kasutada e34 tulesid, kuigi nad on väga sarnased siis kinnitusedon teistsugused.
  17. pakun,et koos kõigi asjadega umbes 4-5k euri
  18. Hahaha just räääkisime sellest
  19. ajavõtt sai väidetavalt hiljem korda
  20. äkki hoopis uputab üle? küünlaid oled vaadanud,et mis nägu need on? tagant tuelb musta ka?
  21. ei saa arvele? mul 185/65 15" pakkuda, lamellid
  22. jep
  23. minu pakkumine 324td radikale endiselt kehtib.
  24. kui see maksab 5k siis mis ma võin enda roika eest 3k küsida?
  25. Toivoku vastas Tomzz teemale, kohas Probleemid
    aku pealt tulev peenem juhe on korras?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.