Kõik, mis Toivoku postitas
-
316i ( M50B25 ) 94a. - Ervin
phah, selelst pidu ju turbokas tulema , oeh ja ta ei jaksanudki valmis teha, kuskil hiiumaal mingid mehed keevitasid seda .
- Müüdud
-
Lobamokkade rubriik
forssis kindlasti kohapeal olemas, ma eitea kas täna garaazi lähen aga seal on ka
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
no paneme ikka uue nuka peale ja nookurid ja tõukurid ka
-
318i 85a. - Ervin
udutulede katteid pakkusin mingiaeg sulle, aganyyd andsin Eiksile ära
-
M20b25 mootor lonkab
nüüd küsimus,et mis küünlad peale läksid? Tühikäigumootor ei oma mingit seost sellega,et ta kohapeal puterdab/lonkab, kui tühikäigumootor peetis siis kõiguvad pöörded, sama ka lambda anduriga. Seal võib olla vabalt see,et küünal ei suuda seda kütusekogust süüdata mis talle tühikäiguyl ette antakse, kas keegi on keeranud segu liiga rikkaks ja küünal ära tapetud liigia rikka seguga või on nad liiga vanaks jäänud. Krysten võiks öelda,et mis hetkel alguse asi asi, või oligi ostes juba vigane.
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
ma alles vahetasin ju kummagi poole veovõllikumme?
-
M20b25 mootor lonkab
jõnksutamisele viitaks nagu küünlad.
-
O: Diffri type 188 v 168
väiek differ olemas 70.- ülekanne mingi 3.90 kanti.
-
Tallinn-Helsinki Kiire!
mina lähen neljap
-
O: Suunatule klaasi
ei ole enam ei facelifti suundasid kollaseid eriti saada ega ka klaase. naljakas kuigi poolaastat tagasi ostsin nii täissuundasid kui ka klaase ja seda suht kopikate eest.
-
M42 voolikud ja salongiradikas
alumisse torusse läheb plokikaanest tulev volla.
-
Lobamokkade rubriik
pakun,et umbes 130-140 töötundi tuleks kerekeevitamisel.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
jajah, mina olegni see raha tagasi vend, küll ma välja mõtleks miks mul seda panni vaja oleks
-
300-400ga võiks võtta küll
-
O: E30 konditsioneeri komplekt
mul pakkuda kondipump. täiesti töötav asi, annan õllede eest ära kui kindlasti süsteem toimima saab ja saan korra jahedas rullis suvel sõita
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Ma nii loll ei ole, et seda ei teaks, aga see pedaal oli kuidagi kummisem kui tavaliselt pidurikltosiringi vahetades.
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
seda kummist pedaali tundsin ise ka, aga pidasin uute ketaste klotside süüks,et nii tuim on. peaks süvenema , mis asja pidurivõimendi sul on?
- Del
-
Bmw e30 910ANX
seeon ühe neiu auto, seal kapoti all 318is e36 pealt. ja noh tänapäeval v ist mõistlik hind enamvähem okei rulli eeston 2k?
-
Kes, kus ja keda nägi
kui bbs replicatega ja veidikene läriseva sumpsiga siis Taur
- Lobamokkade rubriik
-
kes ära ostab ja tahab tioksuvaba mootorit siis vedeleb yks
-
Mootor ei lähe üle 5000 pöörde
need ei ole nii kadunud,et ei leiaks, mina leidsin kliendi projektile 3 päevaga. Lihtsalt mõned arvavad,et on leidnud kullatüki ja küsivad 100+ euri ise leiane,t 50.- on selline okei hind.
- O: E30 varuosi