Kõik, mis Toivoku postitas
-
Lobamokkade rubriik
äge et kellelgi on veel auguraudasid
-
Lobamokkade rubriik
tallinnas kohapeal olemas.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
tegelt mina saan aru selelst 25 asjast veits, tean mitmeid inimesi kes lähevad või on käinud lihtsalt "ägedamaid" autosid proovimas, teevad tiiru ära ja "mõtlevad"
-
Lobamokkade rubriik
miks need paremad pole orikad? või msi seal erienvat? minu silmale o n parempoolne ilusam.
-
m20b25ix vs m20b25
mismttesõli käib teistpidi ringi? ei pumbata alt ülesse vaid ülevalt alla? harige mind
- Del
- Coiloverid
-
Tankimine
ülemine tasemeanduri tihend jas kinni keeramatta või 0 rõngas sodi.
-
318i '84 - Andrus
päriselus mulle ikka väga meeldis, aga poiss mul kõrval arvas,et tegemist on volvoga
-
Lobamokkade rubriik
oi pljaad, seeon õudne, parim on ikka kui pole isegi joodetud ja siis elektriku teipii ohtrasti
-
316i ( M50B25 ) 94a. - Ervin
ise tegi , ja ilmselt läks maksma paarkümmend tundi tööd ja 50 euri värvipeale
-
Lobamokkade rubriik
ei tule, see on see "tihendus" maa, paljudel nii.
-
Kes, kus ja keda nägi
Keegi sõitis punase prefacelift sedaaniga mul kõrvlapikalt, sportpytt oli all ja auto oli kraami täis
-
320i (m20b25) 90a - mmikkii
anna aga keevitusele rellakale ja plekitööriistadele kuuma, kerevahetad ära siis pole tegemist enam 511 TEk autoga ju ja ilmselt isegi kerevahetama hakates tuelb sul keevitama hakata.
-
Kerx ajas paberid korda kui ma ei eksi. tartus võeti arvele.
-
mis üldse siis kommenteeris, panen ka siis ,et tean ka 2 selle auto omanikku, yks on lausa see kes ta lätist leedust või tra teab kust tõi.
-
Lobamokkade rubriik
eks nyyd oleneb shortshifterist, 2l autol on mul ise tehtud shortshifterit, aga peale SS sõitmist on see originaal noh nagu veidike rohkemate keedupelmeenide segamine, mina enam ei viitsiks.
-
Lobamokkade rubriik
ma vastasin otse jani postitusele. kangi niikuinii originaali ei soovitaks osta, shortshifter stance.ee või otseminu käest ja on see käiguvahetus normaalne, mitte potis keedupelmeenide segamine.
-
Lobamokkade rubriik
14 ja 4, kõik ülejäänd ei mõjuta niipalju võiei kulu niiviisi
-
316i ( M50B25 ) 94a. - Ervin
lihtsam oleks mitte pidada hobiautot.
-
Lobamokkade rubriik
tegeltkui heaks tahad siis vahetad 4 puksi.
-
318i 85a. - Ervin
ja idikss toits nussis tundaega visko sidurit külge koos tuulekojaga, et mis nuss on,et miks traatpael nael tehtud on ja miks pihta käib nüüd paluks burnout videot ka sest nyyd ju jaksab kui nukast pole 2mm läinud
-
Lobamokkade rubriik
seküll mittemingi fakt ei ole,et 99% pimestavad, pimestavad siis kui on reflektortulesse paigaldatud, luuptules lõgiatahes valgus vihk endiselt samamoodi ära.
-
Lobamokkade rubriik
no meie pere törts uuematel pillidelon tuledepesureid ja asju küll kontrollitud. aga seal ka ksenon tuled.
-
320i kupee '88 - Tanel_P
mu arust ka see ronal on seal all täiesti okei.