Kõik, mis Toivoku postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
ehk siis see 10k hind on umbluu
-
Nii palju valesti olevaid asju leidisn enda jaoks ja ometigi ma pole pedant
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
ma ei mõelnud keevitust , vaid meest ennast.
-
Margus, vaat ei läbi ei põle.
-
samas, kui karbis tugevdust pole, kust sa teeääresolles tungiga tõstad siis kui rehv läheb? koguaeg hüdrutung pagasnikus kaasas kolisemas?
-
Lobamokkade rubriik
no sealt pidi saama põhjaplekke ja igasuguseid vigureid suhteliselt mõistliku hindega.
-
ka minu rullil olid sama asja jäänused seal, ja kuan seepuudus ja keevitama ei viitisnud hetkel hakata siis jäi logari paigaldus ära.
-
mitte originaalid
-
nii kirjas on.
-
uued esituled ju 150 euri
-
O: E30 hobiautoks
No Petra auto on siit juba läbi käinud
-
Katuseluugi tihend
siiani ainuke õige lahendus on silm kinni pigistada ja hambad ristis uus tihend soetada.
-
O: E30 hobiautoks
Teemaalgajatast vaevalt seda ehitajat on, kipun Tiiduga nõustuma. Ja selle ümberehitusega on ka nii nagu on, ehitad ümber siis üldiselt kaotab auto väärtust ja on ka hiljem mõnele pedandile raske maha müüa. Tanel ju ka ümberehitatud autosid ei vaata. Aga jah kui auto ei kõnetanud siis ei ole pointi teda lihtsalt ostmise präast osta, ise olen sõ'itnud selle halliga ja on sellise raha eest hea auto.
-
O taastamist vajavaid uksi,luuke,keresid.
Joonasel on ming i2-3 kere kui ma ei eksi
-
Lobamokkade rubriik
ma usun,et teise leiab ka kenasti juurde kui oodata natukene. Kahju,et hetkel raha pole
-
Lobamokkade rubriik
https://www.okidoki.ee/item/sportiste-recaro-idealsitz-c-kba-90024/8418202/
-
O: Tagastange lisa
Mul zenderi originaal pakkuda, aga hind vbla veits kõrge, kui madalam hinnaga tahad siis zenderi kylgmisedosad on pakkuda replicad ka, . hinnad replicate eest 20.- ja originaal zenderi eest 150.-
-
Siis joppas,et mul ühed usked enda autole tagavaraks on
-
viiamsel pildil ju kupee
-
Lobamokkade rubriik
oi on neid sõitvaid kompletkseid 320 e46 kui ka e36tesid on ka 100-200 euri eest olnud, see aasta tean 425 euri et müüdud 323i. ja noh eg akõik need meelde ei jäägi ja enamus neist ei jõua yhtegi müügi portaali.
-
Head muusikat autosse :)
TÄNKSJUUTANEL
- Lobamokkade rubriik
-
Tanel P peaks nyyd kiirelt jooksma .
-
M10B18, starter soojalt ei rakendu.
remontige nyyd oma starterid kenasti ära.
-
M:m21d24
komplektne mootor, elektrooniline pump käivitus igastasendist nii soojalt külmalt, plokk on e28 pealt, tehtud vaheplaadid,et saaks e34le panna, kaas ja kaanetihend jsut tehtud, kaanes pole üthegi mõra, ei ole keevitatud. plokil kenasti veel hoonimisjäljed peal, turbo on e34 2,4 kuumosa ja 2,5tds külm osa. sisselaske kollektor ümber tehtud,et saaks kasutada intercoolerit normaalselt. enamus tihendid uued küljes või tulevad kaasa. uus rihma komplekt peal. hind 400.- või vahetan mingi huvitavate asjade vastu.