Kõik, mis Toivoku postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
teed nii võimsas stardi,et jutte ei jää
- Lobamokkade rubriik
-
2.4td ei käivitu
eelsüüteküünalde relee on see ju.
-
Kes, kus ja keda nägi
kuidas see eeskirja rikkumine on kui igafoori tagant peeneks lasen?
-
2.4td ei käivitu
pigem pakuks,et pump on sodi.
-
Lobamokkade rubriik
äge et kellelgi on veel auguraudasid
-
Lobamokkade rubriik
tallinnas kohapeal olemas.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
tegelt mina saan aru selelst 25 asjast veits, tean mitmeid inimesi kes lähevad või on käinud lihtsalt "ägedamaid" autosid proovimas, teevad tiiru ära ja "mõtlevad"
-
Lobamokkade rubriik
miks need paremad pole orikad? või msi seal erienvat? minu silmale o n parempoolne ilusam.
-
m20b25ix vs m20b25
mismttesõli käib teistpidi ringi? ei pumbata alt ülesse vaid ülevalt alla? harige mind
- Del
-
Coiloverid
bc coilid on sellised
-
Tankimine
ülemine tasemeanduri tihend jas kinni keeramatta või 0 rõngas sodi.
-
Lobamokkade rubriik
oi pljaad, seeon õudne, parim on ikka kui pole isegi joodetud ja siis elektriku teipii ohtrasti
-
Lobamokkade rubriik
ei tule, see on see "tihendus" maa, paljudel nii.
-
Kes, kus ja keda nägi
Keegi sõitis punase prefacelift sedaaniga mul kõrvlapikalt, sportpytt oli all ja auto oli kraami täis
-
Kerx ajas paberid korda kui ma ei eksi. tartus võeti arvele.
-
mis üldse siis kommenteeris, panen ka siis ,et tean ka 2 selle auto omanikku, yks on lausa see kes ta lätist leedust või tra teab kust tõi.
-
Lobamokkade rubriik
eks nyyd oleneb shortshifterist, 2l autol on mul ise tehtud shortshifterit, aga peale SS sõitmist on see originaal noh nagu veidike rohkemate keedupelmeenide segamine, mina enam ei viitsiks.
-
Lobamokkade rubriik
ma vastasin otse jani postitusele. kangi niikuinii originaali ei soovitaks osta, shortshifter stance.ee või otseminu käest ja on see käiguvahetus normaalne, mitte potis keedupelmeenide segamine.
-
Lobamokkade rubriik
14 ja 4, kõik ülejäänd ei mõjuta niipalju võiei kulu niiviisi
-
Lobamokkade rubriik
tegeltkui heaks tahad siis vahetad 4 puksi.
-
Lobamokkade rubriik
seküll mittemingi fakt ei ole,et 99% pimestavad, pimestavad siis kui on reflektortulesse paigaldatud, luuptules lõgiatahes valgus vihk endiselt samamoodi ära.
-
Lobamokkade rubriik
no meie pere törts uuematel pillidelon tuledepesureid ja asju küll kontrollitud. aga seal ka ksenon tuled.
-
O: tankimistoru touring
tee ise uus toru, igatepidi mõistlikum kui hakata originaali ostma, noh kui pole just max resto pill.