Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. on selline
  2. teed nii võimsas stardi,et jutte ei jää
  3. m535
  4. eelsüüteküünalde relee on see ju.
  5. kuidas see eeskirja rikkumine on kui igafoori tagant peeneks lasen?
  6. pigem pakuks,et pump on sodi.
  7. äge et kellelgi on veel auguraudasid
  8. tallinnas kohapeal olemas.
  9. tegelt mina saan aru selelst 25 asjast veits, tean mitmeid inimesi kes lähevad või on käinud lihtsalt "ägedamaid" autosid proovimas, teevad tiiru ära ja "mõtlevad"
  10. miks need paremad pole orikad? või msi seal erienvat? minu silmale o n parempoolne ilusam.
  11. mismttesõli käib teistpidi ringi? ei pumbata alt ülesse vaid ülevalt alla? harige mind
  12. Del

Toivoku vastas Mootor teema asukohas Varuosad
    noh vidinaid ja pudinadi ikka saaks aga mitte 700 euri eest
  13. Toivoku vastas Margo teema asukohas Tuuningurubriik
    bc coilid on sellised
  14. ülemine tasemeanduri tihend jas kinni keeramatta või 0 rõngas sodi.
  15. oi pljaad, seeon õudne, parim on ikka kui pole isegi joodetud ja siis elektriku teipii ohtrasti
  16. ei tule, see on see "tihendus" maa, paljudel nii.
  17. Keegi sõitis punase prefacelift sedaaniga mul kõrvlapikalt, sportpytt oli all ja auto oli kraami täis
  18. Kerx ajas paberid korda kui ma ei eksi. tartus võeti arvele.
  19. mis üldse siis kommenteeris, panen ka siis ,et tean ka 2 selle auto omanikku, yks on lausa see kes ta lätist leedust või tra teab kust tõi.
  20. eks nyyd oleneb shortshifterist, 2l autol on mul ise tehtud shortshifterit, aga peale SS sõitmist on see originaal noh nagu veidike rohkemate keedupelmeenide segamine, mina enam ei viitsiks.
  21. ma vastasin otse jani postitusele. kangi niikuinii originaali ei soovitaks osta, shortshifter stance.ee või otseminu käest ja on see käiguvahetus normaalne, mitte potis keedupelmeenide segamine.
  22. 14 ja 4, kõik ülejäänd ei mõjuta niipalju võiei kulu niiviisi
  23. tegeltkui heaks tahad siis vahetad 4 puksi.
  24. seküll mittemingi fakt ei ole,et 99% pimestavad, pimestavad siis kui on reflektortulesse paigaldatud, luuptules lõgiatahes valgus vihk endiselt samamoodi ära.
  25. no meie pere törts uuematel pillidelon tuledepesureid ja asju küll kontrollitud. aga seal ka ksenon tuled.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus