Kõik, mis Toivoku postitas
-
2.4td mootorile 3.0d 135kw turbo
ei ole väärt minu silmis seda jebla, võta tdsi turbo külmosa ja sisu lajata sinna 2,4td turbo kuumaossa sisse ja on elu ilus jaksab minna okeilt selle konekohta eeldab muidugi,et ka ülejäänd mootor on ok, nukad nookur rõngad silindrid jne.
-
2.4td mootorile 3.0d 135kw turbo
mis selle pointon? sa ei saa sda geomeetriat õigesti juhtida, saab kyll vaakumiga aga ilmselt võtab miljon aastat aega ennem kui selle normilt toimima saaks. väljalaskekollektor on vaja keevitada jne. õlitus törts ümber teha.
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Pakkuda mäealuses umbes 80 ruutu garaaz, üürile koos 2 tõstuki ja kompressori ja veel mõne vidinaga. Hind 700.- . Lisaks on veel umbes 20 ruudune kontoripind koos dussi ja vetsuga.
-
Lobamokkade rubriik
-
O: Pre udutuled
korralikud udutuled 300.- uued elemendid sees, raamid korralikud.
-
Ronal LS 7,5x15 velgede sobivus E30-le
ma ei oleks pakkunud kui ei sobiks
-
Ronal LS 7,5x15 velgede sobivus E30-le
olen sellist setti siin 550 või 600 euriga pakkunud korduvalt.
- Lobamokkade rubriik
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
olude sunnil tegin oma igapäevaliikurile karbivahetuse sest eelmine spetsliast oli lihtalt sitahunnikule uue karbi peale lükanud 3a tagasi, siis pljaad, mõtlesin Marguse peale, ma olin nii vihane ,tegin sitaks porri , kliendile ei viitsiks iialgi seda tööd teha, seeoli lihtsalt nii rets, ja siis mõtleisn Marguse peale kes igapeäv seda s***a "sööb" pljaad, kõva kannatus on sul. mida rohkem käiasin seda rohkem tuli paska välja. johhaidii.
-
Tüüblid
igatahes kui soovid, siis toigiputka@gmail.com ja pruta vastab sulle täpsemalt või ku ifb kasutad siis Aigi Kuusmann
-
Tüüblid
ma vist vaatasingi uste tüübleid tegelt.
-
Tüüblid
minu käest saab, või noh tegelt mul naise
-
Tüüblid
2euri tk ja 3päevaga kohal,uued originaalid
-
Lobamokkade rubriik
veider,et seal mingi seos sai olla
- e30 parts
-
M54B30 170kw E30-le
karter vist isegi sobis aga õlivõttur ei sobi.
-
Lobamokkade rubriik
okei, vist 46 käpad teised, pidin ise kasutama e38 ja e34 käppa aga ühepoole käpp oleks võinud 7cm pikem olla ja pidin tegema vahetüki vahele sillatalale ja mootoripadjale, lihtsalt mõtlesin,,et kuidas keegi midagi lahendanud on Mul jah juba täitsa teeb ketsigi.
- e30 parts
-
M54B30 170kw E30-le
ja karterit ka
-
Lobamokkade rubriik
endal e34 sama keiss,et m21 m57 vastu. mis käppasid ja kinnitusi kasutasid? ise ju väidetavalt ei tohi teha.
-
o: e30 bensiinipaaki.
uus paak 260.- kohapeal olemas.
-
o: e30 bensiinipaaki.
facelift prefacelift? alt toruga või ilma?
-
Lobamokkade rubriik
jep, suht hea tunne kohe sees, et võin järgmine nädal oma "tõllaratastega" pilliga üvle minna ilma ,et peaks pool päeva võimlema rataste vahetusega
-
Lobamokkade rubriik
põhjagaasil õhulugejat niikuinii ei loeta.
-
O: Esimese vasaku pidurikaitse pleki
uus 35 ja kohe olemas.