Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. mõistlik on uus osta, hind mingi 70 ringis.
  2. tallinnas olemas 15.-
  3. oskad sa mingit koodi öelda aknapealt? ma vaataks üle, mul vedeleb yks prefacelift kupee.
  4. Mina võin aidata
  5. mul esimene olemas, tagumine on mäda.
  6. Toivoku vastas ork teema asukohas Varuosad
    ma arvane,t 3,91 võiks olla, realoem pakub veel juurde 3.45 ka
  7. Toivoku vastas ork teema asukohas Varuosad
    tallinna prefacelift 320manu alt tulnud lahtine differ 75.-
  8. Ka minu ja mu sõbra autol polnud eesti pass vaid soome omad ja selle järgi vast ongi eesti passides ka sees 205/40 17"
  9. Veider on see,et minu rullikal kui ka sõbra rullikal on passis kirjas 205/40 17"
  10. tallinnas ka olemas ja hind 10.-
  11. äga sarnane punn m50 mootoriga isenditel õhutamis nipplile ja neid mul on garaazis, aga seal vist keere teine.
  12. mingit pilt isellest punnist?
  13. äitäh eix, juhendeid kuidas kätte saada katuse rennis ääres olev liist ini,et see maailma katki ei läheks? ja kuidas uste ümrbust vahetatakse?
  14. nii, kuidas tagakülje aknale liistu tagasi saab ilma,e ma kohe seda puruks ei lööks haamriga? mingi hea nipp selle jaoks? isegi kruvikaga ei mahu vahele ruumi tegema et liist oma pessa pressida. mingit head ideed?
  15. tüübel munaka/varda otsa ja siis tule külge, teistpidi ei saa see üldse toimida.
  16. Kuramus, unise peaga lugesin 168
  17. NIi, tätuisa töötav lukkude komplekt küljes, nii siis süütelukk, juhilukk kui ka pagassi lukk.
  18. differ olemas m20b20 mootoriga isendi alt. paneme hindeks 70 ja kohapeale tulles võid tingida ka
  19. spidokas hetkel 40nega bronnitud.
  20. kus sa asud sellega?
  21. pagasnikus polnud midagi ja udutulesid ei olnud selle, udukaid tutikaid saan pakkuda 100 euri paar hella toode.
  22. hindadeks siis vast, 10 euri tk pudelikorgil ja plekkveljel 5 euri tk. pilte ei ole hetkel.
  23. enamvähem komplektne auto Istmed räbalad aga mehhanistmid toimivad, armatuuri pole. Läinud on kapott, tagatuled tagastange kommutaator, lagi spidoplokk, polstrid ja kindlasti veel mingeid pudinaid.
  24. NO nii, pole pikalt midagi kirjutanud, EIx tõi mulle turvavööde vastused ja esimesed logarid. Eile sai tartu tagant metsast üks preface kupee varuosadeks toodud kuna mingihetk kui arvutama hakkasinj palju liistud ja muud pudinad kokku maksma läheksid eraldi ostes siis summa tuli pea sama mis see auto maksis Igatahes saan kroomliistu ringi , kroom neerud ja korralikud mustad uksepolstrid mis ei ole isepurevatega kinnitatud ja tagastange kinnitused+veel hunniku pisipudinaid mida vaja on Kahju,et radikas ainult pilbasteks sõidetud oli seda oleks ka tahtnud. Kapoti allla sain need tulede taga käivad katted ja korralikud tagatuledmilelvahelt vast enam ei jookse vesi pagassi ja paar plastikut veel ja arvan üldjoontes,et oli hea diil, kere läheb sõbrale ,kes topib sinna mingi veidra mootori ja annab kuuma. sellega, kui tõstukile panned muidugi pill keskelt pooleks ei vaju Veider on see,et taga põll tundub maru kõva ja tugev , mis minu omal omakorda on täiesti sodi. Et kui kellelgi on mingeid pudinaid vaja siis saab, Keredetailidest on ainult kapott säilinud ja see läheb Juhani autole, uksed mädad ja pagass ka .Kahju,et aknalaud on vale minu auto jaoks
  25. ömm mis neid rohelisi on mitu tki? Pildil tunduks nagu Tõnise autoga tegemist olevat

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.