Kõik, mis Toivoku postitas
-
O:bensiinipumpa r6
58344541, täna enam aidata ei saa aga homme saaks.
-
Lobamokkade rubriik
näiteks autovärvikeskus kadaka teel.
-
O:bensiinipumpa r6
kus asud? kas facelift või prefacelift? arvan,et suudan sind homme varustada tutika pumbaga hind umbes 45.-
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
jah täpselt nii, üks on yhemassilisele teisele kahemassiline. arvatavasti saan sulle parema hinnaga siduri
-
O:e30 cabrio kere
seeoli ylenädala aja müügis ja pakuti mulle 3 korda,et vii ikka minema 100 euri. aga kuna mul pole kohta kuhu panna siis nii see jäigi.
-
Mul valgel all sachsi supertouringud ja see,et umbes kohe otsad annab ei vasta tõele või siis mul jopanud. all on nad nimelt 8aastat, ei ole küll enam esimeses noorusest kindlasti aga mitte ka läbi Nii palju kui mina aru saan siis amdaldusega lähevad p***e just nimelt odavama otsa (EGT jne) amordid.
-
minul ees b4 selle jomi vedruga ja taha lähevad ka varsti b4d. suht jäik on endiselt
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
tal vist oli taha otsa kõksu saanud ja eest vasakult üks tõste koht on haiget saanud kunagi tõstmise käigus.
-
Lobamokkade rubriik
mul kuski lvedelevad 10nesed ja vedelevad ka 7mesed
-
Lobamokkade rubriik
5, 7 enam ei jää. aga osta parem 15mm flantsid
-
Lobamokkade rubriik
emm, mul pole ABSi rullal
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
tal midagi sassi läind jah 5mm ja 7mm on flantsid
-
325i kupee - Toivoku
- M20 jätab vahele
Kontrolli mootorimass üle.- E30 üks ratas koopas
tutikas paak mingi 200 ringis.- O: M20 mootorile katalüsaatori
võin universaalset pakkuda 60nega. uus.- Lobamokkade rubriik
Kusjuuresma arvan,et seepolnud mitte e36 vaid e34 mida oli moditud. e34 oma on veits pystisem.- Lobamokkade rubriik
kõige viisakam oleks siiski originaalim oodi lahendus, olen näinud neid kenasid lahenduysi küll, aga hetkel ei mäletak as oli e34 või e36 omadest tehtud. Kuigi ka endal e12 kapoti all see totakas koonus siis tegelikult üritan sellest lahendusest lahti saadaja midagi viisakamat teha,.- O:m50b25 sisselaske kollektorit
kui e36 pealt tuleb siis võiks lisaks juurde soetada õhufiltri korpuse ja õhulõdviku.- 320i kupee '88 - PetraP
Hiis, okei, leia mulle eestist veljed 4x100. tutikas replica ei lähe arvesse. 4x100, ET 20 ringis ja 17" disain peab vaadatav olema. otsisin aastaaega ja loobusin ja tegin 5x120 peale ümber ja siis kogematta potsatas sülle üks set, aga niiviisi kohe nüüd ja praegu, pole mittemidagi võtta- Coiloverid
mõnusalt madalaks nendega kahjuks eisaa- 320i kupee '88 - PetraP
mul pole näiteks puuritud, vaid adapterid- 325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
323 sõidab vist nüüd kuskil tallinnas ja juhiks blond neiu?- Lobamokkade rubriik
see eraldi yks juhe mnis rihmaratta tagant lhäebon õlirõhuandur.- m50b25 geneka kohta küsimus
jah on muidugi võimalik,et starter küpse. - M20 jätab vahele
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus