Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. phah, selelst pidu ju turbokas tulema , oeh ja ta ei jaksanudki valmis teha, kuskil hiiumaal mingid mehed keevitasid seda .
  2. Toivoku vastas devil86 teemale, kohas Autod
    ka mind huvitaks hind.
  3. forssis kindlasti kohapeal olemas, ma eitea kas täna garaazi lähen aga seal on ka
  4. no paneme ikka uue nuka peale ja nookurid ja tõukurid ka
  5. udutulede katteid pakkusin mingiaeg sulle, aganyyd andsin Eiksile ära
  6. nüüd küsimus,et mis küünlad peale läksid? Tühikäigumootor ei oma mingit seost sellega,et ta kohapeal puterdab/lonkab, kui tühikäigumootor peetis siis kõiguvad pöörded, sama ka lambda anduriga. Seal võib olla vabalt see,et küünal ei suuda seda kütusekogust süüdata mis talle tühikäiguyl ette antakse, kas keegi on keeranud segu liiga rikkaks ja küünal ära tapetud liigia rikka seguga või on nad liiga vanaks jäänud. Krysten võiks öelda,et mis hetkel alguse asi asi, või oligi ostes juba vigane.
  7. ma alles vahetasin ju kummagi poole veovõllikumme?
  8. jõnksutamisele viitaks nagu küünlad.
  9. väiek differ olemas 70.- ülekanne mingi 3.90 kanti.
  10. mina lähen neljap
  11. ei ole enam ei facelifti suundasid kollaseid eriti saada ega ka klaase. naljakas kuigi poolaastat tagasi ostsin nii täissuundasid kui ka klaase ja seda suht kopikate eest.
  12. alumisse torusse läheb plokikaanest tulev volla.
  13. pakun,et umbes 130-140 töötundi tuleks kerekeevitamisel.
  14. jajah, mina olegni see raha tagasi vend, küll ma välja mõtleks miks mul seda panni vaja oleks
  15. 300-400ga võiks võtta küll
  16. mul pakkuda kondipump. täiesti töötav asi, annan õllede eest ära kui kindlasti süsteem toimima saab ja saan korra jahedas rullis suvel sõita
  17. Ma nii loll ei ole, et seda ei teaks, aga see pedaal oli kuidagi kummisem kui tavaliselt pidurikltosiringi vahetades.
  18. seda kummist pedaali tundsin ise ka, aga pidasin uute ketaste klotside süüks,et nii tuim on. peaks süvenema , mis asja pidurivõimendi sul on?
  19. Del

Toivoku vastas Mootor teemale, kohas Varuosad
    tallinnas olemas . 3.91 ja 70.-
  20. Toivoku vastas renks teemale, kohas Vaba teema
    seeon ühe neiu auto, seal kapoti all 318is e36 pealt. ja noh tänapäeval v ist mõistlik hind enamvähem okei rulli eeston 2k?
  21. kui bbs replicatega ja veidikene läriseva sumpsiga siis Taur
  22. ei ole vahet.
  23. kes ära ostab ja tahab tioksuvaba mootorit siis vedeleb yks
  24. need ei ole nii kadunud,et ei leiaks, mina leidsin kliendi projektile 3 päevaga. Lihtsalt mõned arvavad,et on leidnud kullatüki ja küsivad 100+ euri ise leiane,t 50.- on selline okei hind.
  25. Toivoku vastas ervin teemale, kohas Varuosad
    sumps olemas.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.