Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. Ka minul Taneliga head kogemused koguaeg olnud. ja meguiarsi asjad hetkel eranditult kõik temalt võtnud.
  2. tohoh, et midagigi liigub?
  3. nii on.
  4. nr 7 on 8.- kohapeal olemas nr 5 47.- kohapeal olemas Vedrudekomplekt 15.- kohapeal olemas nr 3 12.- kuni 2 nädalat tellimist.
  5. ma ka kahele autole millel ees replica mtech, teinud samamoodi, poldid sisse valanud ja elu ilus
  6. ma võin kõikki neid pakkuda, iseasi kas muidugi hind meeldib, pinguti oli minig 60 ja see junn mis trossikülge käib oli teistsamapalju mu mäletamist mööda veel. vedru komplekt oli 25-30 euri
  7. no mia suurem nr seda jäigem, minu käest saab kui soovid, uued vedrud on umbes 100-120 euri tuuris paar, oleneb mis tellid, vahel vedeleb niisama kasutatud vedrusid ka, saab tunduvalt odavamalt.
  8. ei pea midagi ise pingutama, poldid/mutrid saad minu käest kui soovid. Mitmel kliendil alla 5x112 veljed 5x114,3 autol ilma probleemideta.
  9. 10k euri eest peaks oleam tehase 325i manu/automaat, mitte samkompunn. Oleks selle auto hind 4-5k , siis ma isegi ei kobiseks vaid pigem kiidaks takka.
  10. ehk siis see 10k hind on umbluu
  11. 8 ja 6 on vist stockis e30 bc coilil. ja sõita on selle komboga suht hea ikka.
  12. Nii palju valesti olevaid asju leidisn enda jaoks ja ometigi ma pole pedant
  13. ma ei mõelnud keevitust , vaid meest ennast.
  14. Margus, vaat ei läbi ei põle.
  15. no mul väga korraliku elektroonilisepumbaga, genekas staerter kõik jutud kaasa. ütleme nii,et ta 100% jalus ei ole. alla 400 väga loovutada ei tahaks, juppidena saaks ilmselt sama kätte. aga 100% ilma mõradeta kaas uue tihendiga, kaasa tuevad mõned simmerid ja tihendid veel. ploki läbisõit 180k kopikatega. ilusti hoonimishälejd peal ja silindrid ei olnud läikivad
  16. samas, kui karbis tugevdust pole, kust sa teeääresolles tungiga tõstad siis kui rehv läheb? koguaeg hüdrutung pagasnikus kaasas kolisemas?
  17. no sealt pidi saama põhjaplekke ja igasuguseid vigureid suhteliselt mõistliku hindega.
  18. ja kellel puudu jääb siis minult saab neid tellida juurde
  19. Kui tutikas originaal siis usun, kui mingi 10 eurine asi siis viska see kauge kaarega võssa, nendest 10nest 5 hakkavad tööle. igatahes mul peaaegu komplektne mootor sulle pakkuda, koos töötavaelektroonilisepumba ajude jne.
  20. ka minu rullil olid sama asja jäänused seal, ja kuan seepuudus ja keevitama ei viitisnud hetkel hakata siis jäi logari paigaldus ära.
  21. ilmselt kui paned uue radika korgi, siis leevendaks see seda probleemi, aga mul pakkuda korralik 2.4td mootor, kaanes 0 mõra.
  22. mitte originaalid
  23. nii kirjas on.
  24. uued esituled ju 150 euri
  25. Paula-Johanna auto

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.