Kõik, mis Toivoku postitas
-
Lobamokkade rubriik
Tiit, seeon kirjutatud emotsioonist, kus kõik oli korraga pahas olukorras ja kõik läks korraga, sul pole olnud sellist hetke,et tahaks kogu pasalaadungi põlema panna ja ära unustada ja võtta mingi tutikas pill millega ei peaks midagi tegema? Mina pigem kiidan sellist ettevõtmist, mitte,et igakojamehe vahetusega peab tulema ja küsima kuidas pidi külge panna või siis kulutada remondimehe/müügimehe aega. Kui meil poleks kellelgi huvi selle asja vastu siis vaevalt seda foorumit ja seda kogukonda üldse eksisteerikski. Läheks kuidagi usa auto foorumiks kus iga väikese küsimuse peale on esimene vastus,et pöördu dealershipi.
-
Lobamokkade rubriik
aga ma tegelt ei viitsi, meist keegi pole perfektne, ja väita,et kui ei oska siis vii teenindusse, nahhui? kuhu jääb ise tegemise lõbu?
-
M20b25 nukkvõll!!!
Nii igaksjuhuks ütlen,et mul 120.- eest vedeleb üks tutikas m20b25 nukk.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
ega arkis raha kulu? pead kinni plekkima selle,et mingimees kontrollib ja annab allkirja,et su auto on õiegsti ümber ehitatud, siis migni tüübikinnituse värk jne. see auto on tehasest parempoolse rooliga ja hetkel arvel legaalselt vasakpoolse rooliga.
-
EI kõik 100% ametlik värk.
-
no neid autosid mis on niiviisi arevle saadud on 2 kindlasti kui mitte rohkem. Üks neist mul sõbra subaru, aega võttis vist 8 kuud ja korraliku summa.
-
no sellesmõttes,et ei pea saab arvele ka ümber ehitatud auto, ag anagu ütlesin, närvekulub palju ja raha ka.
-
ei pea, tagasi tõstma ja saab arvele ka, lihtsalt meeletu aeg ja noh raha läheb rohkem kui üks norm cabrio osta.
-
M: PFEBA tag.tiib ja ALPINA kk nupp
tiiva hind huvitaks, pakkuda ei oska miskit,
-
M52b28 klappkõver
ei ole mingit kindlat hammast, peaasi,et nukad jääksid õigesti.
- M52b28 klappkõver
-
M52b28 klappkõver
no see õli sattub ikka sinna kaanepoltide aukudesse kui kaane maha võtad.
-
O: Kütusepump
paagisisene täna uus 45.-
-
M:m10/s14 turbokolle
Tuleb välja,et ei ole s14 oma see kuskilt otsats, pigem m40 oma kui käisin m3 kapotialust vaatamas siis sinna ei mahu seekuidagimoodi, ehk siis e30 ,m40 mehed ja e36 m40 mehed jaole!!. hinda saab korralikult rääkida ka
-
emm 105kw? selle auto hind langeb kolinal kui selle 8k ära ostma peaks
-
M:m10/s14 turbokolle
hetkel on küljes s14 flants, vajadusel annan kaasa m10 flantsi, vajadusel vahetan ära ka. igal silindril oma EGT mõõtmiseks augud ja ka ennem turbot EGT mõõtmiseks auk. hinnaks 250.- hinda kannatab tingida. sobib e30 ja e28, e21 kapoti alla ära ei mahu kahjuks
-
ma ju tean seda ma ju ostsin :D. leia parem raamid mulle
-
vaevalt see tutikas tuli seal kehvasti näitab
-
55 euri
-
Eks seeole maitse asi, ja tänapäeval on ju moodne " erineda" tegelt ma koguaeg tahtnud neid taifun asjandusi, juba sellest hetkest kui naise autole need ette said. Minul on olemas tutikad tuled karbis sinna sisse, aga kuna raame pole siis peab hakkama midagi välja mõtlema , samas vbla joppab ja saab kuskitl eraldi raamid
-
Tagasillas kolksub
elu on näidanudmet loks tuleb tihtipeale kardaan iristist endast või diffrist või käigukastist, tihtipeale kõik koos teevad seda kolksu.
-
emm, ma ju ütlesin,et see taifuni raam on minu oma
-
ei, mul on tuled sinna olemas.
-
see on minu!"
-
Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?
ah? ma eitea , vbla mu nr salvestatud aga 1l korral 3 kindlasti vastatakse, ja noh ei istu seal keegi niisama, vbla tundub,et nii on aga tegelt mitte., aga teinekord kui midagi forssist tahad võid mul naisele kirjtuada, saad veits parema hinnaga ja ei pea järjekorras passima, vastuse kas on kohapeal saad ka koheselt