Kõik, mis -vr6- postitas
-
Lobamokkade rubriik
Peaks olema e36e oma jah , endale proovisin ka e46e oma ,kuid see ei sobinud.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Minul on orginaal m52b28 kopsik. Pole vaja midagi leiutada . Kuid nende eest küsitakse juba meil kulla hinda. Kuid siinkohal tulevad jälle appi Lätlased, leedukad ja Poolakad kellekäest saab veel asju inimlikuhinnaga .
-
E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16
🤣
-
Suvine kokkutulek Oore 2018 14.-15. juuli
ECC tänab ürituse eest, väga vinge üritus oli. Hakkasime Oorelt Tallinnasse soitma kuskil 14.00 paiku ja jõudsime kohale 21.00 :D. Valgas andis selle valge driftika mootor alla , ning mõtlesime kas võtame treila või panenme mu cabriole sleppi , mõeldud tehtud treilat otsida ei viitsinud ,ning tuli sleppi võtta . Kuskil Viljandi kandis tegin vasak pööret ja esimeselt teisele vahetades lasin korralikult mõlemad rehvid põlema ,ning kuulsin mingit õrna raksu , kuid mingit ebakõla kuskil ei tähendanud , ning soit jätkus kuni Viljandi ringini kui tegin uuesti vasakpöörde ja hakkas kostma jubedat raginat . Tõstsin auto ülesse ja hopsti minu lahtisest diffrist oli saanud kemppi . Asi selge minust enam vedajat pole ja panime driftika Madise autole sappa ja lonkasime kuidagi koju. 150kilti korralikku pinget kas, kus, millal see differ lõplikult kokku jookseb kuid õnneks pidas selle kuidagi vastu.250+ Kmi on ikka lõbus kedagi järgi lohistada.Olen nüüd avatud ka diffri pakkumistele typ168 ning ük. Võiks olla kuskil 3.xx- 3.64 vms sobivad ka e36e pealt tulnud diffrid.
- M20b25 swap
-
Varuosadeks 320i 92kw 86a prefl sedaan
Diffri hind?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Olen sinuga igati nõus.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Siin ennem sellest juttu ka olnud. Keegi oli vaatamas käinud ja kommenteeris seisukorda ka siin.
-
O:M50b25 NV õhulugejat
Tallinnas oleks pakkuda.
-
O: m50 swapi jaoks pidurivõimendit
Ise müüsin e32 võimu 60nega edasi kuna ei läinud endal kasutusse.
-
Siin samas foorumis on infot ,ning ka terve Google seda infot täis.
-
316i '89 - delfiin
Selge ,see ma ei vaidle vastu. Lisaks oleks hakanud ta selle m50ga M seeriale kandadele astuma .
-
Osta parem õiged padjad ja saad ka originaali kasutada.
-
316i '89 - delfiin
Ka ise olin kunagi ,m20ne usku , aga läksin samuti m5x teed. Palju lihtsam hooldada , saad diagnostikaga ligi jne . Ma ei saagi aru miks Bmw ei võinud tehasest juba m50et rullikale installida ,kuna e34jal oli 89a m50 juba .
-
316i '89 - delfiin
Pigem on paras aeg ,m5x generatsiooni mootori käes
-
Anoloog kella vahetamine 6 nupuga kompu vastu
Obc1hel ikka vaja juhtmeid vedada . Midagi kosmilist küll ei ole , kunagi oma touringul tegin sama swapi .
- O:m20b25
-
O: M20 Additional Airslide valve
Peaks Tallinnas olemas olema. Vaatan õhtul garaažist üle.
-
Custom spidomeetri koodipulk
1 päev ja toode käes . Toimib kenasti , ning soovitan kõigile. Äss diil.
-
O:R6 käigukasti
Enda m52 hel ka isi g240 kast ning pole mingeid probleeme.
-
O: E65 730d
Oleks pakkuda üks pre face , aga seda sa ilmselt ei soovi eestiajalooga korralike lisadega auto.
-
O: e30 originaalraadio
-
Kes, kus ja keda nägi
Musta cabrioga sai laagris trehvatud.
- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus