Hüppa postitusse

-vr6-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -vr6- postitas

1. Ise kasutan ka oma cabriot suveperioodil igapäeva autona , väga hea dünaamikaga auto igapäevaseks kasutamiseks. Kütusekulu ilmselt pole määrav enam sellise autopuhul.
  2. -vr6- vastas jaan320i teema asukohas Probleemid
    Mul tegi FL spidoplokk igasugu tsirkust küll ei toiminud taho, service põles kord vilkus ,kuid peale akude vahetust toimib kõik korralikult.
  3. -vr6- vastas jaan320i teema asukohas Probleemid
    Vaheta spidoploki akud ära ja Peaks korras olema.
  4. ARK

-vr6- vastas Gerttt teema asukohas Küsimused - Vastused
    Kui mootorit swapitud pole , siis kaaluma ei pea.
  5. ARK

-vr6- vastas Gerttt teema asukohas Küsimused - Vastused
    Aga peabki auto eraldi telgede kaupa ju ära kaaluma , ehk siis esi ja tagasilla eraldi .
  6. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ei pea olema ju Eestis arvel olnud aastast 97. Uus määrus hakkab kehtima autodele, mis on Eestis arvele võetud enne 1997. aastat või välismaises registris arvel olnud vähemalt 30 aastat.
  7. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ega praegugi keegi m5x swapiga kattette ei pane . Kaalud auto ära ja korras.
  8. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mis muutub autode ümberehitamises? Maanteeamet on praegu määrust muutmas, et anda autode ümberehitajatele rohkem vabadust. Vabamaks läheb näiteks pidurisüsteemi ja roolisüsteemi muutmine ning mootori võimsust ja kubatuuri reguleerinud protsentidest loobutakse. "Ettepanek oli selline, et me ei peaks vanemate sõidukite korral lähtuma tootja nõuetest. Kui mingisuguse 1930ndate autole oli pandud kaasaegse BMW pidurisüsteem, ütlesime varem, et see ei sobi, aga nüüd ütleme, et see sobib. Samuti võib autole panna peale teise mootori," selgitab Vahtra. Ka võib ümberehitamisel tulevikus panna oma autosse algupärasest erinevad istmed. Uus määrus hakkab kehtima autodele, mis on Eestis arvele võetud enne 1997. aastat või või välismaises registris arvel olnud vähemalt 30 aastat. Seega uuemate autode ümberehitusel jäävad kehtima vanad ja karmimad nõuded. Nagu öeldud, on leebemate ümberehitusreeglite kehtestamine alles eelnõu faasis. Vahtra sõnul võiks seadusemuudatust oodata siiski tänavuse aasta jooksul.
  9. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  10. https://www.auto24.ee/used/3036067
  11. -vr6- vastas delfiin teema asukohas Varuosad
    Tegu tundub olevat minu cabriolt tulnud mootoriga.
  12. Vaata ka Läti , soome , rootsi poole. Ise Lätist mitmeid autosi toonud. Eelmine nädal sai endale Daily Driver Toodud.
  13. Paku ise midagi.
  14. Mul Tallinnas pakkuda.
  15. Kui Tallinnast oled , siis kirjuta psi.
  16. Selleks aastaks kõik . Tegelikult seisab juba nädal garaažis. Selle aasta kilometraažiks kogunes kuskil 5000kmi . Suvel kasutasin teda igapäevaselt, probleeme väga ei esinenud peale väikese kütuselekke oorele minnes ja tagasitulekul driftikat vedades sai differ otsa. See differ oli muidugi ammu juba sent surmale võlgu . Järgmise aasta plaanides siis , keretööd ja ülevärv.
  17. Lasin selle plokikaane windorfis taastada , sõidetid max 500km sellega:)
  18. -vr6- vastas rlend teema asukohas Küsimused - Vastused
    Mul oleks pakkuda korralik m20b27 plokk.
  19. Selline isend oli MOMUs
  20. http://www.auto24.ee/used/2923172
  21. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    See olin mina
  22. -vr6- vastas Folio13 teema asukohas Vaba teema
    Eixil õigus , vaatasin just mõlema auto passid üle ja seal puudusid igasugused märkmed rehvimõõtudest. Üks oli rullika ja teine e65e oma.
  23. -vr6- vastas Folio13 teema asukohas Vaba teema
    Vaevalt keegi avaldab koha kus nad käivad kuna , netimendid passivad ka erinevates foorumites.
  24. B27 plokk pakkuda. Tallinnas

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.