Kõik, mis -vr6- postitas
- O:E30
-
Lobamokkade rubriik
Seal Riia lammutusest päris mitmeid rulle osadeks ja suhteliselt heade lisadega . Hinnad ka mõistlikud , rohkem näeb ss.lv lehelt .
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Täna minnakse seda tuttava poolt vaatama.
- Mootor ei lähe üle 5000 pöörde
-
Lobamokkade rubriik
Suured tänud , ma ise ei suutnud bmwfansist igatahes tuvastada ...
-
Lobamokkade rubriik
-
Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?
Tellin ka viimasel ajal enamus asju sealt , ning pole kordagi ühtegi probleemi esinenud. Alati Kaup õigel ajal käes olnud.
-
Lobamokkade rubriik
-
M: e30 324d prefacelift sedaan 1986a varuosadena
Ning mis diffri hind oleks?
-
M: e30 324d prefacelift sedaan 1986a varuosadena
Milline diiffer on ja mis ülekandega?
-
M: UUED Japan Racing valuveljed!! Väga suur valik
Tere mis nende jr9 16” umbkaudne hind on?
-
M20B20 sidur ja hooratas M50le .
Endal oli sama keiss nagu kasutaja Ats mainis. Proovi külge , ja ehk sobib kui ei, siis vaja natuke karteripõhja lihvida , et hoorattale vastu ei käiks . Iseenesest pole vaja midagi treida .
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Facebookis tegutseb ka e30ne grupis , ning bmw klubis ka sama nimega.
-
Lobamokkade rubriik
Mul peaks olema paar õlipumpa riiulis.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
-
O: varuosi
Kaäiguhoovastiku plaat Tallinnas olemas. Lisaks ka sobiv kast sinna külge.
-
M:325ix käigukast ja muud kraami
Hei mis Ixi ploki hind oleks?
-
M:e30 IX coupe 1000Eur
My bad ,unustasin selle väikese pisiasja
-
M:e30 IX coupe 1000Eur
Võin sulle pakkuda sinna vahele , komplekteerimist vajavat m20 mootorit , ise tead kas b25voi b27 885 kaan on 300 km tagasi windorfis renoveeritud.
-
Lobamokkade rubriik
Kasutaja Toivokult võid küsida .
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Eix kahjuks jään vastuse võlgu kas oli nii või mitte ,aga paraku nii ta läks, ülejäänud sai kõik uus ainult alumineots jäi puutumata. Õliga ei koonerda samuti. Oli mis oli , aga nüüdseks see minevik.
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Palju palju vett vahepeal merre voolanud , aga seis , siis järgmine M20nel tuli peal 300 km saalekolks sisse , ja sellega enam jamada ei viitsinud , osta veel mootor mille mille häält kuulnud pole ja mulgist müüja aga kiidab takka . M20ne kola kõik saadaval seal hulgas ka täielikult renoveeritud 885 kaan. Nüüdseks autos peal juba teine m52b28 kuna esimene oli kaaneveaga mis Peale paigaldust väljatuli , õnneks tuli see tasuta kätte ja mingit kahju Ei kannatanud. Eelmine nädal sai haapsau drifti poiste Garaažist järgmine toodud . Tundub ,et nüüdseks on mootori saagad läbi. Järgmisena plaanis coilid,polupuksid, ja uuskatus installida. Olen avatud katusevahetuse pakkumistele.
-
O r6 pensukale radika ,el vendi jne
Õhulugeja ja tühikäigumootor , jagaja rootori leiab ka ilmselt.Tallinnas olemas samalt 2,7 stroceri pealt.
-
O: E30 Analoog kella,PRE ja FL tagumist numbrialust, Tulede prille, Naerusuuga tulesi,kella ümbriseid ja raame
Mul peaks ka kuskil üks chek panel olema .