Hüppa postitusse

-vr6-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -vr6- postitas

1. Mul oli sama keiss cabriol värskelt kokku laotud m20 strockeriga
  2. Ma siis küsin uuesti , millised detailid EL katusest üle jäävad?
  3. Cabriodel on kõigil ees aku va m3 EL.
  4. Oem käpad on alumiiniumist , need on asendatud rauast käppadega .
  5. Ka mina tangin alati 98sat oma autodesse . Need mõned sendid liitrilt ei ole nii hull väljaminek .
  6. Üks meenutus suvest, õde kasutas autot pulmaautona .
  7. On pakkuda. Tallinnas olemas , võin ka saata . Paku ise hind.
  8. Nähtud Tondi krauta parklas.
  9. Sina Vb ostsid juba kelleltki järgmiselt aga , algne hind oli sellel ikka väga hea . See müüdi ära ka umbes tunniga vms .
  10. Jube hea hinnaga oli müügis see, jäin ise ilma oleks endale talvekaks võtnud.
  11. Olen Tiiduga nõus endal sama teema.
  12. Liikus neid siin ka nõukogude ajal.sobra pre face oli siin arvele võetud 87a passis oli regamine 87 ja pill oli ise vist 86a oma vms .
  13. https://www.autoscout24.com/offers/bmw-335-335-mattig-umbau-gasoline-yellow-b024d98a-df37-4f14-9637-665c8b4a32f1?cldtidx=2
  14. Nii selleks aastaks, siis kõik . Eile lasin auto nii seest kui väljast värvilised autopesulas ära kasida . Vahatasid, kreemitasid istmed ja tegid süvapesu lisaks katusehooldus ka. Suuremaid muresid ei esinenud va kütusepump ja differ , loomulik kadu . Km kogunes kuskil 5000 ja natuke peale . Suvel kasutasin autot igapäeva autona . Ahjaa kellale keris selline number nagu 170000. Eks talvel katsub mõningaid lisasid juurde hankida ja tuleb ka kõik puksid ära vahetada. Lisaks on üks rooliots otsas aga sellega tegelen kevadel.
  15. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ise käisime stock pilliga millel sai kaar sisse visatud , ei mäleta küll et oleks küsinud ja nõudnud midagi.
  16. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Jep . Nii on endiselt
  17. Neil kohapeal kõik olemas . Võta akud kaasa ja teevad uue akupaki sulle või siis joodad ise kodus. Ma ise ei viitsinud koormusega jännata ja lasin seal ära teha.
  18. Tallinnas Tondi ülesõidu juures on akukeskus seal teevad, ise lasin seal uue paki teha ja maksis 22euri vist mõni aasta tagasi
  19. Olin tõesti mina
  20. E36 ja E46 mootori käpad on samad , mõlemad sobivad.
  21. Nii ta on Eix aga sound system sobib 2/4 ukselisele sedaanile.kuigi leiab saksast ja mujalt asju palju soodsamalt kui meilt. Nagu ma Eix sulle korra rääkisin sain ma jutule ühe LAVi e30ne lammutajaga ja tema pakkus mulle obc komplekti 34 euriga aga neil seal igasugu huvitavaid Pille laiali tõmmatud , Hartge oli ja vist oli ka alpina jne .
  22. Auto endiselt igapäevakasutuses , peab ennast viisakalt üleval , kui välja arvata ,et sain jälle ühest diffrist lahti . Eelmine oli vist 3,45 vms aga nüüd läks 3,23. Kütuse kulu langes märgatavalt selle vahetusega. Olin siin pikalt ka obc1 otsingul , kuid Eestist seda leida ei õnnestunud kuna hinnad olid rämpsu eest lihtsalt ebareaalsed kes tahtis oma pasa eest 150 euri jne .Esmaspaeval tellisin , siis obc Ungarist , müüa väitis , et tegu on uute asjadega mis on laojäägid ja pole kunagi autoküljes olnud . Ise suhtusin asja suht skeptiliselt kuid minu üllatus oli täna suur kui paki avasin , Täpselt nii asjadega ongi . Kaablid täitsa uued , temp andur uus , gong koos kinnitustega uus , obc samuti . Pole isegi ühtegi kriimu asjadel. Ning hinnaks oli asjadel alla 100euri . Täpset hinda ma siin avaldama ei hakka sama isik pakkus mulle veel tervet sound systemi Kitti , esimest mtech oem lisa jne . Oem lisa plaanin ise ligi võtta . Kellel huvi sound systemi vastu võib mulle kirjutada . Vahepeal leidis autos koha ka mtech kknupp koos valgusega. Hetkel ootan h2hest oem juhtmestikku , hetkel võetud toide tagumisest tuhatoosist. Lisan ka mõne pildi oma komplektist .
  23. Kestab ilusti .
  24. -vr6- vastas Andrus teema asukohas Varuosad
    Tere ega diffrit ei leidu?
  25. Mis on diffri hind ja seisukord?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.