Hüppa postitusse

-vr6-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -vr6- postitas

1. https://www.autoscout24.com/offers/bmw-335-335-mattig-umbau-gasoline-yellow-b024d98a-df37-4f14-9637-665c8b4a32f1?cldtidx=2
  2. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ise käisime stock pilliga millel sai kaar sisse visatud , ei mäleta küll et oleks küsinud ja nõudnud midagi.
  3. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Jep . Nii on endiselt
  4. Neil kohapeal kõik olemas . Võta akud kaasa ja teevad uue akupaki sulle või siis joodad ise kodus. Ma ise ei viitsinud koormusega jännata ja lasin seal ära teha.
  5. Tallinnas Tondi ülesõidu juures on akukeskus seal teevad, ise lasin seal uue paki teha ja maksis 22euri vist mõni aasta tagasi
  6. -vr6- vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Olin tõesti mina
  7. -vr6- vastas Krysten postitusele asukohas Muud mootorid
    E36 ja E46 mootori käpad on samad , mõlemad sobivad.
  8. -vr6- vastas Andrus postitusele asukohas Varuosad
    Tere ega diffrit ei leidu?
  9. Mis on diffri hind ja seisukord?
  10. -vr6- vastas tanel645 postitusele asukohas Probleemid
    Akende lukustus nupp pole kogematta allajäänud? Mul toimivad aknad samuti kui üks ustest lahti teha.
  11. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Aga mis vahe neil kahel on? Ainult hinnavahe?
  12. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Eix ostaks heameelega aga , uurisin mis ma uurisin ma bmwfansis , aga õigeid koode ma ei leidnud. Kui viitsimist on ehk paned mulle õiged koodid. Suured tänud ette ära.
  13. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Hei ega kellelgi juhuslikult sellist pistikut koos juhtmejupiga ei leidu?
  14. Olen sealt omal käel mitmeid kordi tellinud ja tarnega probleeme pole olnud . Viimati Tellisin 23.07 ja täna hommikul andis kuller mulle paki üle.
  15. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mul põlesid ka alguses , kuna releed ei olnud .pead relee panema ja asi korras . Mul tekkis peale mootori swappi see kala.
  16. -vr6- vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Airit sai pühapäeval nähtud
  17. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Selge suured tänud Eix ,siis on kõik nii nagu peab.
  18. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Hei oskab keegi öelda kas istmesoojenduse lülitil peaks pirnid samamoodi hõõguma nagu EL akendel kui Ulsed on lahti või tuled põlevad ?
  19. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    @Reino mul sõidab pagasiis niisama kaasa ahkualune kate , võin laenata kui Tallinnas oled .
  20. -vr6- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kas keegi on cabriol aku pagassi viinud? Kas sobib tavaline + kaabel ka sedaani pealt või mitte? Vibration damper tuleb sealt kuidagi välja rookida? Kas tuleb teisele poole tõsta või pole seda üldse vaja?
  21. -vr6- vastas Tanel_P postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Aga milles või olla põhjus kui silmini täis tankides lekib?
  22. -vr6- vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Sai punasele touringule käppavisatud mustame teel.
  23. Ise kasutan ka oma cabriot suveperioodil igapäeva autona , väga hea dünaamikaga auto igapäevaseks kasutamiseks. Kütusekulu ilmselt pole määrav enam sellise autopuhul.
  24. -vr6- vastas jaan320i postitusele asukohas Probleemid
    Mul tegi FL spidoplokk igasugu tsirkust küll ei toiminud taho, service põles kord vilkus ,kuid peale akude vahetust toimib kõik korralikult.
  25. -vr6- vastas jaan320i postitusele asukohas Probleemid
    Vaheta spidoploki akud ära ja Peaks korras olema.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus