Kõik, mis -vr6- postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
https://www.autoscout24.com/offers/bmw-335-335-mattig-umbau-gasoline-yellow-b024d98a-df37-4f14-9637-665c8b4a32f1?cldtidx=2
-
Lobamokkade rubriik
Ise käisime stock pilliga millel sai kaar sisse visatud , ei mäleta küll et oleks küsinud ja nõudnud midagi.
-
Lobamokkade rubriik
Jep . Nii on endiselt
-
Kelladebloki akud
Neil kohapeal kõik olemas . Võta akud kaasa ja teevad uue akupaki sulle või siis joodad ise kodus. Ma ise ei viitsinud koormusega jännata ja lasin seal ära teha.
-
Kelladebloki akud
Tallinnas Tondi ülesõidu juures on akukeskus seal teevad, ise lasin seal uue paki teha ja maksis 22euri vist mõni aasta tagasi
-
Kes, kus ja keda nägi
Olin tõesti mina
-
M54B30 170kw E30-le
E36 ja E46 mootori käpad on samad , mõlemad sobivad.
-
M: 325i varuosad
Tere ega diffrit ei leidu?
-
O:324td diffrit, mtech 2 ringi
Mis on diffri hind ja seisukord?
-
Elektriaknad
Akende lukustus nupp pole kogematta allajäänud? Mul toimivad aknad samuti kui üks ustest lahti teha.
-
Lobamokkade rubriik
Aga mis vahe neil kahel on? Ainult hinnavahe?
-
Lobamokkade rubriik
Eix ostaks heameelega aga , uurisin mis ma uurisin ma bmwfansis , aga õigeid koode ma ei leidnud. Kui viitsimist on ehk paned mulle õiged koodid. Suured tänud ette ära.
-
Lobamokkade rubriik
-
www.h2.ee grupitellimused -10% leti hinnast. MUUDATUSED. TELLIMUS 17.12.2021
Olen sealt omal käel mitmeid kordi tellinud ja tarnega probleeme pole olnud . Viimati Tellisin 23.07 ja täna hommikul andis kuller mulle paki üle.
-
Lobamokkade rubriik
Mul põlesid ka alguses , kuna releed ei olnud .pead relee panema ja asi korras . Mul tekkis peale mootori swappi see kala.
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Lobamokkade rubriik
Selge suured tänud Eix ,siis on kõik nii nagu peab.
-
Lobamokkade rubriik
Hei oskab keegi öelda kas istmesoojenduse lülitil peaks pirnid samamoodi hõõguma nagu EL akendel kui Ulsed on lahti või tuled põlevad ?
-
Lobamokkade rubriik
@Reino mul sõidab pagasiis niisama kaasa ahkualune kate , võin laenata kui Tallinnas oled .
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi on cabriol aku pagassi viinud? Kas sobib tavaline + kaabel ka sedaani pealt või mitte? Vibration damper tuleb sealt kuidagi välja rookida? Kas tuleb teisele poole tõsta või pole seda üldse vaja?
-
Tankimine
Aga milles või olla põhjus kui silmini täis tankides lekib?
-
Kes, kus ja keda nägi
Sai punasele touringule käppavisatud mustame teel.
-
Kuidas sobiks E30 igapäeva autoks?
Ise kasutan ka oma cabriot suveperioodil igapäeva autona , väga hea dünaamikaga auto igapäevaseks kasutamiseks. Kütusekulu ilmselt pole määrav enam sellise autopuhul.
-
Temp seieri jama
Mul tegi FL spidoplokk igasugu tsirkust küll ei toiminud taho, service põles kord vilkus ,kuid peale akude vahetust toimib kõik korralikult.
-
Temp seieri jama
Vaheta spidoploki akud ära ja Peaks korras olema.