Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. Ei tea jah, kuidas ühes asutuses nii palju erinevaid arusaamu seadustest on. Vahest jääb nagu mulje, et isegi avaldust ei pea täitma. Jalaga arki uks sisse ja kõnnitakse sirge seljaga välja, auto pmst üldse kodus või pole olemaski. Teist aga hakatakse rehvimõõdu pärast kottima.
  2. Max. vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Mul m20 G260ga. Mõtlesin lihtsalt tulevikku korraks
  3. Max. vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Okei. Ma võrdlesin jah realis, et pikkused enamvähem samad kõigil soovitatud ja levinud variantidel. Mul endal suure flantsiga G260, et kui peaks M50 otsa sattuma, siis ei tohiks nagu Zf kastiga ka probleeme olla?
  4. Max. vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Kas zf-i kastiga on siis konks kardaani pikkuses või flantsi suuruses? Näiteks, miks ei sobi e30 325i kardaan - kas asi pikkuses või flantsis? Samas lugenud, et mingid 325E omad sobivad? vb asi USA versioonides?
  5. See on/oli vist väga hoola omaniku käes? bmwfoorumis oli mu arust teema ka, aga ei leia enam. Stroker oli ka uute kolbide jms kokku laotud.
  6. Max. vastas rlend postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Muidugi kuluks sellisele sitkele kombole kangem nukk + muudatused juhtmises ära. Groupi tähelepanek €-sid üles märkida on peen mõte, nõustun igati 😀 Aga noh, keegi polegi väitnud, et ehitamine odav on, isegi "korralik" säästuprojekt võib varanduse maksta.
  7. Max. vastas rlend postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Ma ka siis küsin... 1)Millest sellise kombo idee? Kindel soov silinder üle puurida ja sisse kasutatud kolvid panna? Ma ei saa infot prgu M20 kolvi kohta kätte, aga kas kolb üle silindriserva ei tule? (2mm)? 2)85mm tihend 86...mm kolviga. Kas see millimeeter on köömes, et sobiks? Tahaks ise ka selle kohapealt natuke teadmisi. 3)Kas mitte M5x 135mm kepsud pole suti kergemad? 4) Jääb vabalthingavaks? Mingit aimdust surveastmest ka?
  8. Pole ammu nii jätkusuutlikut müüjat kohanud Kas tootjat ei tea? Kõige säästuma tootja samasuguse püta saab poest 31rutsi kopikatega. Pead vist järeleandmisi tegema
  9. Max. vastas KertV postitusele asukohas Probleemid
    Temp anduritel peab olema kindel väärtus külmalt ja soojalt. Parameetrid leiad netist. Andureid ise on vees üpris lihtne testida. Youtubes mõned asjalikid videod ka, kuidas selliseid õhulugejaid kontrollida/hooldada.
  10. Max. vastas m4rkko postitusele asukohas Probleemid
    bmw üldfoorumist saad vast kiiremini.
  11. Max. vastas rlend postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Mootor on küll vanavana, aga remont oioi kui kulukas 😀🍺
  12. Max. vastas Margo postitusele asukohas Vaba teema
    Aa, hea küll. Ei kontrollindki numbrit.
  13. Max. vastas Margo postitusele asukohas Vaba teema
    Pole küll enda auto aga silmad lahti: pilt illustratiivne https://m.postimees.ee/section/3257/6420869
  14. http://www.auto24.ee/used/2902194 waow, ei tingi.
  15. Max. vastas group postitusele asukohas Probleemid
    Ilm küll sellesse probleemi vist ei käi, aga mul ei suudetud diffripuksi kolksu üv punktis tuvastada.
  16. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    laupäev @audru
  17. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Ning oli ka üks must fl kupee (mingid numbrid ja BX*) nr märgiga.
  18. Max. vastas Folio13 postitusele asukohas Vaba teema
    Ju nad nende ilgete jälgmiste pärast nii kibestunult oma tööd teevadki–töökoha säilimise eesmärgil.
  19. Max. vastas Folio13 postitusele asukohas Vaba teema
    Passi all mõeldaksegi siin mnt ameti e-infot, mis on ka osaliselt seotud sõiduki füüsilise passiga.(või mingi sarnane süsteem, kus kindla registreeritud auto andmeid nähakse). See ongi infoallikas, mida tehnopunktides arvestatakse. Minu kogemus.
  20. Max. vastas Folio13 postitusele asukohas Vaba teema
    absoluutselt
  21. Max. vastas Folio13 postitusele asukohas Vaba teema
    Endalgi 17 sees ning põtrade juurest pärit auto. Seal pidavatki soovitavate mõõtude passi saamine inimlik olema. Et lähed oma soovimõõtudega kuskile üv taolisesse punkti, mees hindab ja vaatab üle. Kui sobib, siis vormistab arki moodi asjandus lõivu eest su soovi ametlikuks.
  22. Max. vastas Folio13 postitusele asukohas Vaba teema
    Jep, praegu vägagi “buumi” aeg. Kõik korrad on ka akende ja turvavööde kontrollgi tehtud, mida varasemast ei mäleta küll. Mis puudutab rehvimõõdu teemat, siis neil jumala pohhui, mida sulle tehasest lubatud on. Mōōdud peavad olema passis ja kui pole, siis huinjakk. Ega neid see sildikenegi vist uksepakul ei huvita. Ma ei tohi isegi endale plekkvelgi alla panna. Mingi aeg peakski arkis seda teemat natuke toksima.
  23. 34-l suur jah.
  24. Siis mõistsin ise valesti. 240vs260 ei oska öelda jah. Kui 260 väikse ja suure flantsiga kõrvuti võtta, siis peaks küll vahetada saama. Niipalju infot ma kunagi netist sain. Nagu eix mainis, siis ka neid erinevaid. Olin sama mure ees korraks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus