Ma just päeva lugesin pealkirjast,et iga esmaspäev kell 20:00 @ Alekokk.Läksime Renx'i ja ühe rullika omanikuga veel sinna ja mis me nägime,ei ühtegi hingelist ?
Aga neljapäeval kell 20 Mustika all või üleval parklas ? Ma siis venitaks tööjuures kella kaheksani,et tulen otse. Vaataks ka näod üle,ei tea ma ju foorumist kedagi.
Muidu ilus velg,aga esimesed on millegi pärast koopast rohkem väljas,kui tagumised.Veidikene häirib silma.Ja rehv peaks kohe kindlasti madalam olema.Täpselt sama värk nagu mul,et jube balloon on peale veetud.
205 50 oleks ilusam kohe kindlasti.
Jõud ja jaksu!
Õnnestus minulgi see oma silmaga ära näha.Täiesti juhuslikult sattusin Mobilespa'sse,kui härra Richardi auto seal sees oli.Ilus sile ja korralik auto.Esiistmetele jäi pilk pidama,nagu uued.Ainukene mis mind häiris,et hirmus kõrge oli.Aga velg jällegi kena.Mis tüüpi velg see on ? :roll:
Terv ja pikki kilomeetreid!
Marko
No eks selle asjaga ongi nii,et ega fotoaparaadiks mõeldud digikas ja telefon ei anna seda effekti edasi,mida oma silm.Seega kui ilmad lubavad katuse maha lasta ja autoga teele tulla,siis on kaelaväänajaid ilmselt rohkem,kui üks.
Igatahes jõudu ja jaksu,eks kunagi lootust ka näha seda.
Väga väga sile ja korralik auto.Kui peaksid suvel vastu tulema,siis ilmselgelt murraksin oma kaela ära.
Loodame,et suvel siis saab oma näpuga katsuda ja ümber auto käia,ilarida järgi.
Jõudu ja jaksu ning hoia autot hästi.Need autod lähevad veel hinda!
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus