Kõik, mis tim1 postitas
-
M: M-tech 2 ring, replica
Mis kvaliteediga need võiks olla / kui sirged? Ehk teisisõnu pigem lätikad või mitte?
-
Kes, kus ja keda nägi
Teist päeva pargin ülemistes musta kupee kõrval (sportnahksisu, mtech2 rool, kollase kilega kaugtuled, mtech1 lip).
-
lukku kustutada
Kas leiduks katuseluugi vänta?
-
324d '86 Lille
Ohoo, kes hommikuks minu oma kõrvale oli tekkinud
-
Kes, kus ja keda nägi
See võisin vabalt mina olla, ajaliselt ja kohaliselt klapiks
-
318i kupee '87 - Ragnisaer
Okei, tänud Endal samalaadset toodet vaja.
-
Kui saladus pole, kus lasid selle koti lõpuks teha? Endal ka teine kauni auklik.
-
Kes, kus ja keda nägi
Airi L cabrio nähtud eile Ülemiste parklas kruiisimas. Nunnu vaatepilt
-
Märkide osas ise proovisin ka mitmeid ja ka tagaluugi omad kas ei klappinud kenasti või lendasid kleebitavad osad minema pealt tuulega. Lõpuks võtsin ka vihaga originaalid ja sellega on asi lahendatud.
-
325i '86 - orub
Hääled on küll sellel autol väga armsad
- M: stange ja lisa
-
O: Manuaalse katuseluugi vända
- M: stange ja lisa
Ma pole kuigi kindel, kui korralikult/tervelt ma selle lipi pagasniku pealt kätte saaks ning hetkeplaan enda tooriku peal käiku lasta, v.a. juhul kui õnnestuks mtech2 tagatiib saada. Sul samasugune, ainult et mingi värvi all, ja otsid musta?- M: stange ja lisa
Hei Jäänud üle pre fl sedaanilt sellised asjad: Kroomstange, millest keegi on sprayga osaliselt üle jooksnud. Teoorias leian teise otsa ka kuskilt üles, aga kindel pole: Mingitlaadi pre fl stangelisa, ühest kohast katki, kuid lapitav: Asuvad Tallinnas. Kel huvi, palun pakkuge. Kontakt PM. Tervitades Tim- 325i '86 - orub
- BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Aga pagana hea näeb muidugi välja küll viimastel piltidel- 318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Tulid mulle vist mõne päeva eest Tallinnas Pärnu mnt-l vastu? Sai käbarat ka loobitud. Ilus sile pill ikka- Lobamokkade rubriik
Esimese veokonksu sain carwayst 10 euri eest.- M: Getrag 260
Hei Müüa M20 alt Getrag 260. Asukoht Viimsi ja hind kokkuleppel. Kontakt: 56217544 PS, kontakteeruda palun otse telefoni kaudu, vahendan sõbra kuulutust! Tervitades Tim- varuosadeks1.8 automaat 1986(pole päris kindel aastas)aga kitsad tuled taga.
Esiuste korrasolek? Kas on katuseluugiga masin?- O: Manuaalse katuseluugi vända
Kui kellelgi siiski on, siis endiselt avatud pakkumistele.- Kes, kus ja keda nägi
Selline 325 spotitud Tallinnas Eesti Energia maja parklas:- "Respect Your Elders" kleepsud
Paluksin ka ühe.- Kes, kus ja keda nägi
Laupäeval (09.04) Pärnus Port Arturi parklas roheline madal kupee, siis vist üks punane e30 ning siis warsteineri rallikleepsudes kupee. Kuna suund oli sama, hüppasin neljandaks rivi lõppu. Sai sõidetud niimoodi tüki head maad läbi linna - 4 rulli järjest. Awsome- Kes, kus ja keda nägi
My bad, aga silma jäi küll - M: stange ja lisa
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus