Hüppa postitusse

soonikx

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis soonikx postitas

1. Sebige mulle logo mida tahate särgile / pusale ning teen asja juhtuma Mul üks inimene kes drifti poole pealt tiimi asju teeb. (Kleepsud, särgid, pusad jne)
  2. Teab keegi põhja, vee äravoolu need suured punnid(metallist) mis istme all, toote koodi? Ei suuda bmw fansist kusagilt leida neid.
  3. Pakkuda siis FL kupee pealt käsipidurisüsteem. Hinda tahaks saada 50.- Asub Lõuna-Eestis, Tõrvas. Kontakti saab ps-iga või 555 260 seitse neli
  4. Sellest esimesest strutbarist mis tellisid küll suurt kasu olema ei hakka. Iluasjaks ainult. Selle käänad kahe käe vahel sinna kuhu ise tahad. Tellisin ka selle kunagi. Müüsin maha ennem kui kokku viitsisin jupid üldse panna.
  5. Kapoti alune sai liivapritsitud, seejärel krunditud, siis värvitud ning homme läheb ka lakk peale. Pagasnik sai ainult krundi ja värvi ning homme laki.
  6. Need peaks siin foorumis ka müügis olema juba.
  7. soonikx lisas teema, kohas Tuuninguks vajalik
    Müüa flantsid. 2x3cm. 4x100. Flantsid topeltaukudega ning korraliku veljekande randiga. Alumiinium. Hind: 50.- Asuvad Lõuna-Eestis Tõrvas. Transport võimalik Tallinn, Tartu. Postiga kuhu vaja. Telf. 555 260 seitse neli
  8. Suppordid ikka samasugused, pilt miskipärast moonutab tõesti. Tagasild ka kõik alt ära nüüd ning auto pakkudel. Vaikselt sättisin ka coolerit ette, kitsas on see elu seal, et radikas, ventikas, cooler istuksid kõik stange ja põlle taha viisakalt. Müügiks läheb nüüd siis piduriring kõik suppordid, kettad, voolikud. (Suppordid saanud 2a tagasi kapremondi ). Ning veel flantsid topeltaukudega 4x100. 2x3cm ja 2x3.5cm koos spilkadega. Lisaks ka 4.33 keevitatud TYP188 differ (ilma tagakaaneta).
  9. No loodan ikka aprilli lõpuks liikvele saada, kuid ei hakka sellepärast üle pe**e midagi tegema, ei jõua nii kiirelt siis ei jõua. Veljed 17" ja. Taga 245/40, ette panin praegu 225/45 peab proovima kunagi kuidas istub, peab äkki 215/45 panema. Just nii Esisilla kiskusin ka täna täies tükis alt, tuleb 5x120 peale teha ning kõik asjad liivapritsida, ülevärvida ning uute osadega alla tagasi. Kuna mulle rebane üldse ei meeldi olen otsinud seda igast nurgast ja august ning leidsin nüüd laigukesi esimeste kõlariaukude seest mida maha nühkisin ja vastavate ainetega tapsin. Suppordid ka nüüdseks valmis. Pildil veel lakikihti peal pole. Kuumakindlad kleepsud said peale, mis lähevad laki alla, ehk siis peaksid kestma seni kuni pulberlakk mõtleb surema hakata....
  10. Valgel juba 2.8 mootor vahel ning uus omanik
  11. 2.8al oli kasutusel originaal võim ning jäigad mootoripadjad, et sisselase vastu ei käiks. Aga valgel oli kasutusel Volvo 440 1.7l 91a võimendi. Istus 1:1le külge. Mõõtudelt kõvasti väiksem kui rulli oma ning sai kasutada tavalisi pehmeid mootoripatju. Poroloni päris uste sisse ei panda. Porolon käib uksepostri alla, ehk siis esiustel sinna kile peale, siis ei tohiks tekkida mingit niiskuse probleemi. Pigimatti pannake küll ukse sisse pleki peale ning lisaks veel kui tahtmis siis polstri alla pleki peale ning siis porolon. Koobastesse väljapoole kui pannakse siis sama matti (see ilmastiku ja korrosiooni kindel), kuid mina väljapoole ilmselt panema ei hakka. Uutel autodel kui on heast materjalist täis logarid (näiteks Audi) siis saab eduliselt panna ka väljapoole logari alla, rullil see nii ideaalne pole. Teen kindlasti jooksvalt pilte ka. Rehvi ja velgedega pidin tegelema küll kevade poole... aga noh juhtus kiiremini. Taha siis 10" lai, ette 8.5" (pean ette proovima vaatama äkki peab ikkagi 7.5" peale vahetama). Poolslikk rehvid ka taha praegu, mõtlen veel kas ette samad rehvid panna või midagi muud vaadata.
  12. Veljed ka kaubaks?
  13. Sai ostetud värv mootoriruumi ning pagasiruumi värvimiseks. Soetasin ka korraliku värvipüssi kuna värvimist on ja tuleb juurde. Ka võtsin ligi veel kõvasti heliisolatsiooni materjali. 6ruutu 2mm korrosiooni vastast pigimatti. 2 ruutu 3mm korrosioonivastast pigimatti (koobastele). Ning porolooni koobastele ja ustele. Mõned detailid said ka juba Powderstudio-sse pulbervärvimisse. Tuleb midagi midagi teistsugust mida RAL värvikaartidelt ei leia
  14. Kui nüüd süveneda siis on ju selgesti aru saada, et tegu on noore inimese autoga. Plaani nimekirjas on ka mootori ülelaadimine. Ja kellele noortest ei meeldi külg eest sõitmine? Ilusate poognate jaoks tuleb ratta pöördenurka kahjuks kaasa aidata. Minu mustalgi ju pööravad rattad sama palju kui driftikal. Kui ikka tuleb tuju üks ilus kurv teha siis on mul see võimalus.
  15. Eks ikka selleks, et rattad rohkem pööraksid.
  16. Arvestades mis diiliga sain need olen ma rohkem kui rahul
  17. Sain täna esimesed istmed kätte Kõik päris nahast. Paar telefoniga pilti ka. Kolisin autoga ka pisemasse sooja garaasi.
  18. Tallinnast (Kurtnast) ostetud pill see. Tuttav müüs. Oli IS aga tõsteti peale M20.
  19. Minu esimesel M50mootoriga rullil näiteks käis visko radikasse kui mootor pole just ülijäigalt kinni.
  20. Vendi saadki paigaldada ainult radika ette, vastasel juhul pead juba lõikuma ning radikat ettepoole tooma, või üldse muud radikat kasutama. Kolmel rullil juba paigaldanud radika ette, sest muu moodus ei näi kuidagi toimivat nii lihtsalt. Mul kodus üks mishimoto üliõhuke vent ning isegi too on rohkem kui 5cm mootori koha pealt. Driftikal mul samamoodi E46 kliimavent ning radika ees, toimib ilusti. BMW originaal vendikatel on tootlikus kõvasti suurem kui nendel mishimotodel spalidel jne asjadel.
  21. bronzitbeige metallic jah.
  22. 85 aasta sedaan 126kw, eeldab see siis suurt tagasilda koose suure diffriga? Suured esipüstakud? Miskit veel huvitavat?
  23. Just sõber saatis selle Päris kurb lugu.
  24. soonikx vastas ranzzz teemale, kohas Veljed - Rehvid
    Ei aita suure jõuga see sidumine ka enam Siin 1000nm drifti pillil istub 3venda pagassi äärel ja 245 rehv ka libiseb veel vähe.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.