Kõik, mis TrvP postitas
-
2016 Suvine kokkutulek?
Keegi see aasta filmimiseks drooni saab sebida? Saaks ülivingeid kaadreid ja enda bemmi roostekohad ei paistaks ka kaugelt niipalju silma.
- 316 '87 - Mihkel
- BMW e30müüdud
-
2016 riidenänn
Pusast oleks ka huvitatud.
-
320i touring '92 - Buumer
Väga põhjalikult asjad ette võtnud. See pilt, kus sul touringul "konn" taga, seal peaksid need veljed olema, mis minu rullika alla otsapidi jõudnud. Kas sul need velje keskmised märgid alles? Sai ka seda teemat kokkutulekul arutatud, aga sinna see jäi... Edu!
-
Lobamokkade rubriik
R3vlimited foorumis üks tüüp kirjutas ka, et see e36 pealt ja vaja liiga palju ümber teha. Tglt oleks päris vinge omada e30s sellist
-
Lobamokkade rubriik
http://www.osta.ee/valuveljed-74710003.html?_src=frontpage vb pakub kellelegi huvi, golfi omad vist, aga peaks rullikale ka alla istuma. Müüjat ei tunne/ tea. Sattusin lihtsalt peale.
-
O: 324td generaatorit.
Uuri Eixilt. Ta vahepeal käib Tlnas ka.
-
Jääb minemata. E30 kokkutulek 27-28.08.16 Hollandis?
2 kahekesi oleks suht mõnus jah, 3kesi peaks ju ka tegelikult kannatama (möönan, pole rullis vist kordagi üle 30 km tagaistmel sõitnud) Pakuks huvi küll selline reis, juhul kui augustiks mul 3. semestri kooli eelarve täidetud
-
Jääb minemata. E30 kokkutulek 27-28.08.16 Hollandis?
Oled umbkaudse kalkulatsiooni ka teinud, palju ühe auto (3-4 inimest) maksumus oleks?
-
m/v bmw e34 525 tds
Püsikas ka vist peal...
-
O: BMW kere mis vaja tegemist aga 200-400Eur eest
Kus kandis oled? Ma tean, et üks sedaan vedeleb Tallinnas Betooni tänaval metallikokkuostus. Velgi all pole. Suht kaua seal vedelenud (tean, et u 1.5 a seal olnud see). Väidetavalt omanik tahab 400 euri saada. Juppideks ei müü. Vb saad tingida. Pre kere, musta värvi. Iseasi, palju seal autot alles on (rooste poolest). Väljas seisnud, küljeaknad lahti.
-
320i kupee '84 - Raini
Kas see lisanäidikute blokk keskel on mingi lambi hiinakas või kunagi oli ka sellist aftermarketi lisa pakkuda? Mis firma näidikud seal sees?
-
2016. AASTA KALENDER
Kalender käes. Tänud! Naise reaktsioon:"Kas see on jälle see kalender, kus on igal kuul üks ja sama auto?"
-
320i kupee '84 - Raini
Õige pesueht rullikas näeb välja ikka Edu ja jõudu!
-
325E 1.8is '85 - pold1
Erilaiusega veljed? Endine tänavapill läks kellegi foorumi kasutaja kätte?
-
2016 Suvine kokkutulek?
Ma võin mingite asjadega aidata, aga enda peale ei saa midagi võtta enne juunit. Töö, kool käsikäes.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oskab keegi öelda, mis telefon seal sees on? Sellel laial pillil...
-
2013 riided, meened, trükised
See Mikko otsustatada. Sellised särgid ja pusad oleks vinged, mis siin teemas varasemalt kajastatud. Mikko, kui teha küsitlus, et mis kogustes T-särke ja pusasid keegi soovib, kas siis oleks võimalik kokku panna tellimus? Mis miinimumkogused?
-
2013 riided, meened, trükised
Pusa oleks ka vinge variant.
-
316i Touring '92 - Garl Oss
Mis seisus sul luugi alumine serv? Väga laiali end ajanud?
-
2016. AASTA KALENDER
Sooviksin ka 1 tk! Sulas või kandega, kõik sobib.
-
Lobamokkade rubriik
Jumal tänatud, et nad aitavad ikka kaasa auto ostmisele. Ilma A,B,C jne tähiseta ei oskakski sõidukit valida. Elektriautodel A+++ variandid ka nagu pesumasinatel?
-
Lobamokkade rubriik
Ägedat muusikat teevad. Loodame, et neil tuhhi jagub ja liiga mainstreamiks ei muutu. Ma arvan, et lugu e36 ja e34 pillide pihta. E30 suht vähe liikvel
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Vana vb tahtiski projektikat teha ning ei lugenud eriti, kui raha alla ladus (ilmselgelt väga ei ole ladunud) sh ka värvimisele. Vb müüb miinusega nagu enamus. Ma olen ise aru saanud, et auto värvimine u 1000- 1500 € (ehk siis ettevalmistustest kuni poleerimiseni). Põhja tegemist selles hinnas ei ole.