Kõik, mis TrvP postitas
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Täna hommikul nägin Tlnas Tartu mnt-l sind sõitmas. Kaunis pill. Päikeselise ilmaga oleks kindlasti veel rohkem säranud. Äge ja edu plaanitava swapiga!
-
Lobamokkade rubriik
Kes meil siin rehvidega tegeleb? Infinity (hiinakad) rehvid vist ei kõlba üldse? Nangkang ainuke ok hiinakas? Kellelgi 2x 225/45 r16 suvepapusid pakkuda? PS.
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Kaua ei tohi vist lasta sel mõlgil olla, "sureb" plekk ära. Või see miski vale teooria?
-
316i kupee 1989 - tsuuvits
Neid kartereid ikka rullidel läheb. Plaanid kaitsme ehitada? Päris madalal ka sul karter. Ma ise suutnud 2 a jooksul 3x pihta saada karterile. Õlivahetused tihedamini kui välp ette nähtud. Sul vist mõra seal? Keevitusse?
-
suunad kadunud
Pärnus ikka e30 juppideks kellelgi, saad sealt laenata... Kunagi oli miskit taolist jama endal (2014 a), siis sai Eixiga arutatud. Väljavõte Eixi kirjast: Kas kangi vahetasid, nagu rääkisin? Suunaka relee põhi läheb ju kangiga ühendusse ja sealt kerepistikusse. Lisaks on foorumis veel ühel selline probleem, kes on ka kõike vahetanud ,peale kangi vahetamist sai ka suunad tööle, aga ohukad vist mitte. Ise eeldan ikkagi sel juhul ühenduse probleemi kusagil, kui asjade vahetus tulemusi ei anna.
-
suunad kadunud
Kas sul on võimalik proovida teist suunatule kangi? Kunagi oli endal ohukatega jama ning ohukad ja suunatuled on mingis seoses läbi suunatulekangi. Kas seal ei või miskit lühises olla?
-
320i '87 - SanderP
Mingi special puhastusaine? Või bensiinijaama tavaline? Lõpptulemus üllatavalt hea.
-
M: Tagumised madaldusvedrud
Touringule vist ei istu?
-
M40 sööb õli
Võiks probleemi kirjeldamisel täpsem olla. Kas sinist ajab tagant (soojalt/ külmalt)? Lekkeid? Palju õli võtab? Jne.
-
Sooviks abi.
Kui juba tagasilla alt ära võtad, siis mõistlik ka suured tagasillapuksid ära vahetada.
-
Lobamokkade rubriik
Pole küll asjatundja, aga gaasipedaali asend tundub ka suht viltune. Vaevalt sakslane selliselt oleks selle lahendanud.... Samuti pedaalikate erineva disainiga (eks see ole ka spekuleeritav).
-
Lobamokkade rubriik
Me kunagi tegime nii, et uus võti südamikku... Vaatasid, mis mmugid oli natukene väljas, need viiliga siledamaks ja mis väga välja upitasid, need lihtsalt viskasime vahelt minema.
-
Lobamokkade rubriik
See väike nupp on tagumiste akende lastelukk nö. Mul touringul selliselt, et see nupp tuleb alla vajutada, siis tagaistuja saab alles klaasi alla lasta. Eks targemad oskavad täpsustada
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Seepärast 100 € kompi pakungi. Sellega saab korda ehk. Vähemalt sulle pakutakse võimalike vigasid/ lahendusi siin Edu! Kokkutulekuks pead vea ikvideerima. Mul sama plaan.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Tean, et sulle meeldivad dislad ja touringud, niiet... Pakun vahetust touringu vastu + 100 euri kompi. (leveldan)
-
320 '89 - ylts
Uksed lased ka seest samas stiilis ümber teha?
-
"Respect Your Elders" kleepsud
Lasi jalga rahadega... Nali. Ma sain küll ilusti neljapäeval kleebise kätte.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Minupoolsed vabandused.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Nagu nägin, siis sõitsite Le Coqilt minema, matu ja oo7. Ma peaaegu jõudsin.
- 318i '88 - Sander
-
2016 Suvine kokkutulek?
Väga hea. Võtke mõlemad kaasa. Lõkkeplatsi ümber nkn istumiskohtadega kitsas.
-
Lobamokkade rubriik
Ongi Eesti garage ju. Tõrva lähistelt üks tüüp, foorumist ka. Ehitab palju rullikaid.
-
"Respect Your Elders" kleepsud
Palun 1 tk.
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Kleepsude vectorid olemas, kellele saadan? PS-iga e-maili adre palun.
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
1. Ma uurin, kas vectorid alles, siis saab ikka. Eelmine kord olid kleebised Pro Bono, seekord kahjuks ei saa. Seekord võiks olla ka need special kleebised (parima häälega, originaalseim jne). 2. Kas selle suure telgi saame ka? 3. Kõik võtke oma GoPro'd, droonid, hiina GoPro'd, kaameramehed kaasa. Eriti vinge oleks, kui saaks selliselt, et kõik, kes (nt Tlnast või Tartust või Pärnust) koos tulevad, saaks sõidust ka mõne klipi. Ma eelmine aasta telefoniga proovisin filmida, aga no paha hakkas kvaliteedi osas.