-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
17
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis TrvP postitas
-
E30 lohistatakse ära?
-
2015 Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
TrvP vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Leidsin telefoni mälukaartilt mõned klõpsud: http://www.snap.ee/user/TrvP/album/oore -
Tänud, Mikko. Vaatan, et foorum on saanud mingi päris uue softi? Suur töö ära tehtud Respekt!
-
Kellelgi veel foorum vikerkaarevärvides?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
TrvP vastas kasutaja icehouse teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Ma ise ka täna siiski ei jõua. -
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
TrvP vastas kasutaja icehouse teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Kui homme ilma on, kas saame Le Coqil kokku ka? -
Leksiga trehvasime. Masin läigib ja jääb tänavapildis koheselt silma. Oore osalejate lemmiku tiitlit igati väärt.
-
Oleneb, kelle vaatenurgast antud diskussiooni vaadelda (ostja või müüja). Nõustun kasutajaga "mote", et vabaturumajanduses müüja määrab hinna, iseasi, kas selle hinnaga ostetakse. Reaalse turuhinna määrab nõudluse ja pakkumuse vahekord (Paralleele võiks tuua kinnisvaraturuga, kus inimesed ekslikult arvavad, et kui hinnatakse kinnistu nt 100 000 € peale, siis 100 000 € ka garanteeritult selle kinnistu eest saadakse. Kuigi tegelik müük antud kinnistu osas toimub nt 90 000 €). Kindlustusandjad kindlasti juhinduvad autode müügikuulutustest sõiduki hinna ja turu seisu määramisel. Ka siinkohal nõustun kasutajaga "mote", et see on meile kasumlik, kui rullide hinnad on kõrged. Iga kasutatud auto vajab hoolt. Arvan, et kõik me jagame seisukohta, et prillikate e30 hinnad jäävad samasse hinnaklassi, mille eest saaks tutika keskmise sõiduauto.
-
https://www.youtube.com/watch?v=XpY6eTY7g8o Minu arust ei ole siin olnud, kuid kui keegi on lisanud, siis vabandused minupoolt. Igati aus video.
-
Väga vinge! Respekt! -
Viskasin 3 klippi üles, mis sai tehtud. Kvaliteet halb. Miskipärast 1 video viltu, kuigi BS Playeriga mängib normaalselt. https://vimeo.com/133776482 https://vimeo.com/133768974 https://vimeo.com/133768973 -
Ma vaatasin enda paar klippi üle, mis filmitud sai.. Minu klipid värisevad ja suht halva kvaliteediga. -
Kandsin sümboolsed 5 eurot. Tänud korraldamast! -
https://www.youtube.com/watch?v=ZxoRmhPCnec
-
Ise osalesin esimest korda ning seltskond igati super. Ühelt juhilt tuli võtmed ära võtta, aga muidu sujus kõik hästi. Samuti sai jagatud välja poolsalaja järgmised tiitlid (auhinnaks kleebis): 1. Madalaim e30 ( hall 325iX sedaan), 2. Parima tümmiga e30 (Matu kupee, kuna sellest sai pikalt kuulatud muusikat + helitehnika oli väga ok selles rullis), 3. Originaalseim e30 (Eixi punane pre sedaan), 4. Mõnusaima häälega e30 (Maxofsixi sedaan). Arvan, et nende tulemuste osas pretensioone ei ole. Järgmine kokkutulek korraldab antud asjades kõikide osalejate seas hääletused jne. Kert, kui iga osaleja kannab 5€, siis ok? -
Tallinna rahvale: XXL Säästukas Premmi export kast 9.99 €. All parklas saate auto homseks ära pesta ja õlle järgi minna -
Kokkukal tuleb oksjon korraldada. Otsige kuurist kõik rariteetsemad lisad jne välja ja rahapakid kaasa -
Tänud Margole, kes selle disainis ja tänud sõbra naisele, kes selle kleebisteks "tuunis". Sai tehtud 30+ tk, niiet ehk jagub laupäeval kõigile rullidele. -
Pidurdad käiguga, vajadusel toetud pidurdamisel kellelegi, kui grupis sõitmine on. Õhtul grilli kõrval viskame jupid ringi Seoses kleepsudega: kui õnneks läheb, siis reede õhtu saan 30 Oore kleebist osalejate autodele. Ise asun liikvele arvatavasti laupäeval kas Tallinnast või Rapla kandist, siis jagan osaliselt kleepsud laiali + teised rahvad saavad Valgas kohtudes. (NB! Enne näitan kleebised Margole ette ning kui tema nõusolek olemas, siis jagab laiali). -
Plug, ära põe. Peasi, et rulliga saad kohale tulla, see ju super. Minu enda roostehunnik kokkutulekuks valmis. -
PS saadetud. -
Ma ei soovi nö missivõistlusi korraldada Mõtlesin, et siis saab autosid lähemalt uurida jne. Ses suhtes, et ma osalen üritusel esimest korda ning olen nö rookie. Kui need variandid, mis pakkusin, ei sobi, siis arusaadav -
Üks variant jh, aga siis peab originaal karterikaitse olema. Tavaliselt mõõdetakse sillatala järgi vms (Lowliferid peaksid selle järgi tegema). Stangelisa, summuti jne ei loe. -
Kas keegi viitsib pdf formaadis kleepsud valmis treida? Sisuks: comnunity logo, ürituse nimi ja aasta nin mille eest nö esile tõstetud antud pill. Suurus kleepsul selline, et saaks nt klaasile kleepida, nt 5x 7 cm. Ma saan sõbra naise käest uurida kleepsude maksumust. Karikate tegemine kulukam + vaja graveerida.