Kõik, mis ryan postitas
-
M: 325 tagumised piduriklotsid ja pidurivoolikud
Taumised piduriklotsid ja välimised pidurivoolikud . 10 eur. Ostja kulul liiguvad ka üle eesti . TLN.
-
Coiloverid
Pre ja facelift tagumise tiivakaare kaar on erinev , pre omal on tiivakaar suurem . Pane valtsi peale mõõdulint kui silm ei seleta . Facelifti oma on näeb välja nagu vanaproual üle põlve tõmmatud seelik
-
Lobamokkade rubriik
Lahe Mutri lahti saamine on minu arust ikkagi oskuste ja kogemuste pagasist pärit anne , lihtne on kõik nuudid kohe maha keerata . Aga et sumpa pooleks saagida , et mootor maha saada sest mutter oli roostes jne
-
320i kupee '83 "Baltikumi parim" - Mihkel
..aa et saa oled juba järgmise ette võtnud , seda ei teadnudki , supper töö Mul oleks vaja stange nurkasi ette , vaata et neid auto külge ei keera
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
No siis lõikad tagumisest istmest uue tüki ja siirdad selle esimesele istmele See muidugi eeldab varusalves olevat doonoristet . Mul vist sama pintsak sisu , polstrid ka sama mustriga , selline hallikas . Aga mul nüüd ka nahast polstrid 4 tk , nagu eix ütleb r4 omad Ühesõnaga jäävad need üle üks päev sest mulle see pintsak ei meeldi . Kui sul huvi on siis võin need kunagi ära anda .
-
Vaatan , et sul ei ole "pintsakuga" kokku minevaid uksepolstreid . Või ei meeldinud need väga ?
-
318i '84 - Andrus
Kõvasti tahaks flantse saada , siis läheks vaatepilt paremaks pisut . Tiivad on ju laiali venitatud , nüüd ei sobi kitsekeeled alla enam .
-
Veljed mitu jooksu (7-8)
Tere, mulle sobiks 5x100 Sirged ? vw golf/Bora -le alla lähevad ? Ma mõtlen keskava jne .
-
Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?
Koguaeg ostan . Selliste hindade peale siin midagi varsti põhja läheb ! Käisin ka forsis mingi päev , arvasin , et on kinni , ühtegi autot ei olnud ees
-
O: mtech 1. Rool peab olema 370mm
500 euri ..ebanormaalne
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Lõpuks on see nõme antenn oma otsa leidnud
-
M: Piduriketaste kaitseplekid ja numbrituled
Esimesed pklekid pakuvad huvi .
-
O: E30 pre stanged
O:E30 pre Komplektset kroomstanget oleks vaja , esimest ja tagumist . Kroom peaks olema terve , pisut tuhmunud võib olla , seest võiks olla vähese roostega . Kellel on pakkuda siis PS
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
ILus Tiivad on kindlasti B-osa ?
-
316 66kw '86 Kupee - Rahaboss
See porikumm on küll rõve , originaal see vaevalt on .
-
320i’90 - Kimberlyader
Peale liivapritsi tuleks roostesurmaga üle käia , see lõpetab hapniku juurdepääsu metallile ja suretab metallipooris viimase kui rooste . Seega ei juhtu midagi halba .
-
Lobamokkade rubriik
Kas leedu m-tehnic 1 kraami ka kusagil liigub veel ? Leidsin üles
-
320i '90 - chrislinsepp
Velg peaks ikka hõbedane olema . Vaatad ja näed , et pole päris see , tean seda tunnet .
-
320i '90 - chrislinsepp
Vilksas mööda minu silma nurgast sarnane masin , jäin mõttesse , et kas on siit pärit auto , erinevad veljed olid all . Nüüd aga on pesula pildist näha , et nii sõidadki ringi ? Kas taga on naelad ja ees on suvekad N+S ?
-
316i Touring '92 - Garl Oss
Ei ole hullu , pisut pindmist roostet oli ukse all , nüüd kiirelt pahtel selga
-
O: pre nr märgi alus
Palju selline jupp maksta võiks ? Ehk on isegi olemas .
-
Lobamokkade rubriik
Kas photoshopi kunni ka leidub meie seas ? No kes vaataks pildi tehnilise poole üle , pilt ise on kehva kvaliteediga . Et mis on juurde lisatud jne ? Oleks tänulik abi eest , PS -i jäta kontakt .
-
Roolide nahatamine
Minu mäletamist mööda teadis Eix , kus seda tehti Tartus . Ta vist lasi teha ka ühe rooli . Mingi ehitusliimiga olen proovinud küll , esmalt on hea , mis hiljem saanud on seda ei tea . Ühe olen teinud silikooniga , oma rooli , pole sõita saanud veel . Katsudes on kinni küll . Üks kindel Värk on siis kui ostad rooli , mis on kinni ja tugev , katsudes kõva .
-
M: e30 ix küljelaiendid
On pakkuda ix küljelaiendid . Tagumised kaared on ringi tehtud pre feiss kaare jaoks . Midagi ületamatut ei ole , saab muuta tagasi feisslifti kaare jaoks . Kõik ülejäänud tükid on väga heas korras ja terved ! Värv on punane . Paku hind ! Asuvad Tallinnas . PS
-
Hiis ! Kas sa pärast ütled numbri ka palju läks ?