Hüppa postitusse

ryan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ryan postitas

1. Ma soovitan ka ikka edasi teha , ei ole siin hullu midagi . Mäletan veel ühe mehe esimest keevitustööd , mis oli konkreetselt lip-lipi peal oma auto kere keevitades . Tänaseks on mees kõva tegija ja ilmselt küsib ka kõva raha , aga see auto vist valmis ei saanudki ja jäi ka edasi müümata . Lase modedel s*tt ära kustutada ja elu läheb edasi ! Need kes halada tahavad las teevad seda kusagil mujal edasi .
  2. Taumised piduriklotsid ja välimised pidurivoolikud . 10 eur. Ostja kulul liiguvad ka üle eesti . TLN.
  3. ryan vastas Margo postitusele asukohas Tuuningurubriik
    Pre ja facelift tagumise tiivakaare kaar on erinev , pre omal on tiivakaar suurem . Pane valtsi peale mõõdulint kui silm ei seleta . Facelifti oma on näeb välja nagu vanaproual üle põlve tõmmatud seelik
  4. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Lahe Mutri lahti saamine on minu arust ikkagi oskuste ja kogemuste pagasist pärit anne , lihtne on kõik nuudid kohe maha keerata . Aga et sumpa pooleks saagida , et mootor maha saada sest mutter oli roostes jne
  5. Tere, mulle sobiks 5x100 Sirged ? vw golf/Bora -le alla lähevad ? Ma mõtlen keskava jne .
  6. Koguaeg ostan . Selliste hindade peale siin midagi varsti põhja läheb ! Käisin ka forsis mingi päev , arvasin , et on kinni , ühtegi autot ei olnud ees
  7. 500 euri ..ebanormaalne
  8. Esimesed pklekid pakuvad huvi .
  9. ryan lisas postituse asukohas Varuosad
    O:E30 pre Komplektset kroomstanget oleks vaja , esimest ja tagumist . Kroom peaks olema terve , pisut tuhmunud võib olla , seest võiks olla vähese roostega . Kellel on pakkuda siis PS
  10. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kas leedu m-tehnic 1 kraami ka kusagil liigub veel ? Leidsin üles
  11. ryan vastas taurikazz postitusele asukohas Varuosad
    Palju selline jupp maksta võiks ? Ehk on isegi olemas .
  12. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kas photoshopi kunni ka leidub meie seas ? No kes vaataks pildi tehnilise poole üle , pilt ise on kehva kvaliteediga . Et mis on juurde lisatud jne ? Oleks tänulik abi eest , PS -i jäta kontakt .
  13. Minu mäletamist mööda teadis Eix , kus seda tehti Tartus . Ta vist lasi teha ka ühe rooli . Mingi ehitusliimiga olen proovinud küll , esmalt on hea , mis hiljem saanud on seda ei tea . Ühe olen teinud silikooniga , oma rooli , pole sõita saanud veel . Katsudes on kinni küll . Üks kindel Värk on siis kui ostad rooli , mis on kinni ja tugev , katsudes kõva .
  14. ryan lisas postituse asukohas Varuosad
    On pakkuda ix küljelaiendid . Tagumised kaared on ringi tehtud pre feiss kaare jaoks . Midagi ületamatut ei ole , saab muuta tagasi feisslifti kaare jaoks . Kõik ülejäänud tükid on väga heas korras ja terved ! Värv on punane . Paku hind ! Asuvad Tallinnas . PS
  15. Nahatan roole , on olemas M-Tech l ja ll lõiked , siis e34 ja e36 roolile . Hetkel on töös ka e38 pool puitrool . Hind on 60 . Kindlasti on võimalik kokku leppida ka teiste roolide nahatamist , mis on pisut kallim sest lõiked puuduvad . Võib ka pakkuda nahast istmete remonti , juhipoolse kulunud külje vahetust jne. Täpsem info PS Tallinn Mõned vanemad tegemised ; http://fotoalbum.ee/photos/ruts325
  16. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ilmselt läheb 3-4 meetrit , mõõda üle . Kangarulli laius on 1,4 m . Kui 4m võtta siis on ilmselt piisav . Ette pakun 1,5 ja taha 2 m .
  17. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    No näed ! Puusalt lasin ! Täkkes
  18. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kuskil saksa tüv-is oli kiia esimesel kohal , bemar jäi kaugele maha Nii , et jah ! Ainus õige valik M50 .
  19. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Vaatan , et üks varuosapood liigitab blic kaubamärgi klokkerholmiga ühele reale , ehk siis keskmine kvaliteet . Ja kui erilist vahet pole , siis võta mulle need blic-i omad 2tk .
  20. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    34 11 1 154 241 http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-4-doors/Europe/325i-M20/L-M/jun1986/browse/brakes/front_brake_brake_disc/#1154241_4 Arvad , et siin on väljas õige hind ?
  21. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ühes kohas on praegu ka müügil , 36 euri tükk . UM lehel näitab tüki hinnaks 37 euri , sinna läheb vist paar kümpi otsa ka .
  22. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Eix ? Emmtehniku tellisid uue (x2) ? Mis komplekt maksis ?
  23. Võib pakkuda e30 kroom stange juppe , tükke või tervikuna . Peab olema sirge , ilma oluliste mõlkideta , sees võib esineda pisut roostet . PS
  24. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mis praegu mihkli garages valmimas on ? Kas see roostes kabrio moodi asi on ka edenenud ?
  25. ryan vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    http://www.klokkerholm.com/xProductCatalogue/productCatalogue.aspx?Group=61855 Piduri plekkide juurde tagasi tulles on nee Klokkerholmi kodulehel täitsa olemas . Ma saan aru , et need tuleb läbi firma tellida , eraisikud võivad suu puhtaks lükata . Autokaubad24 ütles , et neid ei saa ja ostukorvi ei lisatud .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus