Kõik, mis m20b20 postitas
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
No siis peaksin mina samuti mitte tulema Välimuse puudujääke ei tasu küll karta. Tulge kohale!
-
Ära hulluks mine Missivõistluste peale oleks võinud varem mõelda aga kui sa seda tahad läbi viia, siis aga palun Kõrguse mõõtmine raskendatud kuna kruus/muruplats seal ainult. Kellelgil küsimusi on siis +358 4O7 O77 838 Ma helistan ise tagasi.
-
Kirjuta Margole . Tal on valmis arvutis tehtud midagi.
-
Võrgu jaoks on postid aga ühe me eemaldame kuna pargime autosid. Palli võid kaasa võtta kui soovid Prügikotid olemas minu poolt. Välitelki ei teagi kas on vaja. Ilmaennustus nagu lubaks söödavat ilma Ideepoolest on seal vana rehehoone ka mis on varjualuseks timmitud.
-
Leiame pimeda nurga
-
O:Borbet A 4x100
Vw klubis ühed minu toodud peaksid müüa olema. Värskelt pollitud randiga.
-
Minu GoPro olemas ja läheb käiku. Reimo pidi drooni võtma. Ma lähen revideerin Ooret lähipäevil ja vaatan mis seisus toolid/lauad on.
-
O: Recaro plastikuid, erinevaid pre juppe jne. Uuendatud!
Lisasin nimekirja ühtteist uut.
-
O: E30 2 ukseline või cabrio
Meil räägitud juba
-
Eix sul on õnneks ju tagavara variant ja tagavara variandil on ka tagavara variant jne
-
Linn on normaalne nüüd kuni linnapiirini. Hetkel linnast väljas teetööd 8km ulatuses umbes. Pühapäeval tundus, et olid truubid tehtud ja põhjad ka valmimas. Loodetavasti on kokkutuleku ajaks asfalt maas enamjaolt.
-
Mina Reedel Tüv tegema ja olen siis valmis
-
Vaja laepolstrile veel seda keskmist plastikkatet ka mis katuseluugi mootori alla käib. Pilt kahjuks sai liiga väike :/
-
O: 5/7mm flantsid 4x100 või universaalsed
Fixusest saad täpselt seda mida soovid ja paar euri tükk umbes hinnaga.
-
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Järjekordselt siis kirjeldus ja tegelikus on kaks eri asja. Punase kuudiga samamoodi.
-
Klubi logo
Keegi nigunii muud välja ei paku.
-
Hahahaha uus värv ja +450 raha(oli vist 500 vahepeal) .
-
Lobamokkade rubriik
Ma mainisin et mul on. Võid hinnapakkumise teha. Kui sobib siis võin ta ehk loovutadagi!
-
Oleneb mida lõpus tahad ja palju ise oskad teha. Kui sa laod sinna tuhandeid veel alla siis on mõistlikum võtta juba eos korralikum isend.
-
Klubi logo
Jah minu poolt Ilus kui kokkutulekul jagada ja kleepida saab
-
Lobamokkade rubriik
Idee poolest mul riiulis on üks
-
Info lisatud ka esimeses postituses! Tallinna kogunemine: 9:30-10:00 Kogunemine Järve Selveri parklas Pärnu maantee 238, 11624 Tallinn. Korraldab kasutaja oo7 (Karl) 56 50 6908 Marsruut kulgeb Tallinn-Rapla-Türi-Särevere-Võhma-Viljandi-Karksi-Tõrva-Valga Tartu kogunemine: 11:45-12:15 Kogunemine Lõunakeskuse Bauhof parklas Ringtee 69, 50105, Tartu. Korraldab kasutaja Karlk (Karl) 51 55 204 Marsruut Tartu-Rõngu-Valga Pärnu kogunemine: 11:20-11:50 Kogunemine Kaubamajaka parklas Papiniidu 8, 80010, Pärnu Korraldab kasutaja Rreimss (Reimo) 51 87 284
-
Kes, kus ja keda nägi
Mis ta nii pingutus oli, lihtsalt 1 kord mõtles müüja ümber ja hilissügisel kui uuesti teemaks tuli siis sai kokkulepitud, et kevadepoole toob ära
-
Tere õhtust. Nii kuna tulijaid on igast Eesti nurgast, siis vabatahtlikud Pärnust ja Tartust kes võtaks endapeale kogunemise nendes linnades? Võite kisada siia ja mulle oma telefoninumbri lisada. Tallinna poolelt võtab kasutaja oo7 pundi kokku! Endiselt küsiks, kas kellegil on omal või kellegil tuttaval soodsalt pakkuda normaalse suurusega välitelki laenata/soodsalt rentida ürituse tarbeks juhuks kui ilm pole nii armuline kui eelnevatel aastatel. Kert