Kõik, mis m20b20 postitas
-
Lobamokkade rubriik
aga isa ei ole veel siiamaani pilti ette saanud ?
-
Lobamokkade rubriik
Kadestan sind Einar. Mul kapis 2 kasti Alekokki aga mitu päeva juba tõbi kallal ja ei ole saanud neid hävitada
-
Lobamokkade rubriik
- Lobamokkade rubriik
- 320i Cabrio '89 - Jann
see zimmermani toode ei ole?- Lobamokkade rubriik
vaatan et juba 316`si müüakse 1500 ja üles hinnaga E30 on ikka väga hinda minemas- Lobamokkade rubriik
kas see uus kasutaja admiral või kes kurat iganes sai modeks ja kohe killis sind ära? edit: armin on hoopis- Lobamokkade rubriik
kus einari ix`i teema kadus- BMW 318i Baur TC '85 - richard
Kolm aastat on lisandunud- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
ja nüüd on uued head rehvid kandilised- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Tal eelnevalt ``jeebid`` olnud- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
margar madalate autodega on teised sõiduvõtted palju maksad, ma vahetan järgmine nädal ära- BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
E30 peal peaks 1:1 olema. Kui on tulnud E36 pealt siis on karter erinev. Parandage kui eksin.- 320i Cabrio '89 - Jann
selle jääraja pildiga sisi tuleb meelde et Antslapoisid olid jäärada piikidega sõitnud veel nii et katus maas, läkiläkid peas ja jägermeister käis salongis ringi- BMW 320i '89 - Lauri
Ilus, ilus. Kahju et müüsin- BMW 320i '89 - Lauri
nende poltidega mis sul on kannatab täiesti panna. olid nee16 veljedki nendega all.- BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
Ja kus teema on?- 324td touring - Madis
Päris hea velg ilma kapslita näeb parem välja- 324td '87 - Taavi00
Vasak esimene püstak üle kontrollida, kuna see sai ühe 320 alt pandud ja ei oska öelda kas on 51mm. Tuli just cz bikeri jutupeale meelde.- BMW 318i 1989 - priiduk
Eesnahkhiir on kadunud aga Einar hoiab lippu kõrgel. Mis to vahet on. Kõik ei ole sündinud keevitajad. Parem kui sõidab niipikalt kuni hakab läbi kukkuma ja lükkab vanarauda ?- BMW 320i '89 - Lauri
Seda ma koguaeg väitsingi- 318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Mina tean- 324td touring '91 - Andro
Karbi vahetamiseks läheb vaja autot, uut tükki, relakat, keevitust, alecoq 6 pack ja 0,5l jägermeister ning üks karp saab väga kenasti vahetatu (seda siis kolmekesi). Kui põhja alla ja esimeste lansekate juures midagi läbi ei paista siis taasta see kere ennem- BMW 320i '89 - Lauri
Kogu pidurisüsteem tundub et on vahetatud mingiaeg tagasi. Ühe ratta juures rippus see anduri juhe, aga ei mäleta millise juures. Salongi vent vahel harva jah 2 astme peal vilistas aga aitas korraks põhja keeramine- BMW 320i '89 - Lauri
hea vaadata et foorumisse tuli. Oled rahul?
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus