Kõik, mis m20b20 postitas
- Lobamokkade rubriik
-
Jäiga kolmnurgaga auto vedamine
Mu arust on see väga viis transpordi vahend enne treilerit Murdsime liiklusmärgi pusti vastu sirgu ja oli kõvasti käänulisi teid-manöövreid ja häda midagi. Kui toru oleks algselt ilma esialgse vigastuseta olnud poleks midagi juhtunud sellega. Aga see selleks. Eix kunas pill valmis saab ?
-
M. keskin kt 1 16x9j 4x100
310 flantsidega 280 ilma!
-
alates siit kuni lõpuni peaks leidma igasuguseid pilte
-
300 ilma Flantsideta, 350 flantsidega(2tk 15mm ja 2tk 18mm +16 polti). Võib pakkuda ka vahetust 125kw kompuutrit, mteh 1 väikest rooli + raha.
-
316i kupee '89 - eix22
Kui me poleks pidanud ühe surmamatsu pärast kiirteel tagasipööret tegema, siis oleks see kolmnurk kestnud ilusti. Trip oli huvitav ja pikkkk
- Lobamokkade rubriik
-
325iA Cabrio '90 - rreims
ma vist ei panegi
-
Naljamees Startec tuled sobivad minuarust selle M teh laienditega väga hästi.
-
Hakkasin jh Kandoss tagaistmel ja ei viitsinud tagasi panna. Pean märgi h2 tellima vist
-
-
M: BMW E30 318 2,3 900€ KIIRE
kas see on see pill millel küljeuksed teist tooni ja katus voltis?
-
flantsidega saab kindlasti aidata kasutaja Margo. hetke seisuga ei soovi neid müüa, aga meeli liigutava pakkumise korral ehk on lootust ka need saada samas :-)
-
M: e30 2,7L 89a. 140 kw.
Ma ei saa aru, nii kui mõni strõukermootoriga pill tuleb siis kõik targutavad ja tahavad dynolehte. Küll see kes osta tahab võib mõõta kui tal soovi on. Ilmselt lähtutakse netis leiduvast palju selline kombo välja peaks andma.
-
M: Bbs 15 korralikud
kapslid komplektis nüüd ja väikse defektiga velg on ka korraliku vastu välja vahetatud..
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
peaksid saama vanad ka panna.
- M. keskin kt 1 16x9j 4x100
-
Müüa siis Keskin Kt1 veljed 16`` 9j 4x100 ET35. 3 kapslit kaasa. Peal on rehvid mõõdus 215/45 millest 2 on veel õhkupidavad ja kaks on täitsa korraliku ja sõidetavat. Mul olid kasutusel veel ees 18mm flantsid ja taga 15 mm flantsid. Neid flantse velje hinna sees kaasa ei taha anda kuid kasutaja Margo kindlasti teeks soodsalt uued. Veljed asuvad Valgas. Pilte mu Kabrio teemas. LUKKU. müüdud!
-
üle aasta Enne seda vist oli Lauriest praegune mis oli 4 kuud vist
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mootori vahetamiseks ? Ei pea. Kui tahad omale check panelit installida jne siis on kõva juhtmen*ss aga muidu pole midagi hullu
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
- 325iA Cabrio '90 - rreims
Seoses tagumiste rehvide otsa lõppemisega on mu vana valge alt BBS`id alla rännanud. Vasakult tagant tuleb teravat kolksu vahel(ilmselt amordipadi) ja parempoolne šarniir mingi hakanud häält tegema, aga muus osas on olnud ainult kalla ja talla. Siiani kõige muretum auto vist üldse.- BMW 316 '89 - m20b20
ja selle auto saaga minujaoks lõppenud. mmadise sõber tuli nägi ja viis ära :-). paneme teema lukku.- 318iA '90 - MartinVare
Mis tiival häda? Peaks vist Zender olema ja katusega rullile sobib küll.- e30 + e36 m-tech?
Esimene istub praktiliselt yx yhele. Oli kunagi mul rull e36 stangega. Tagumine viat ei sobinud - 325iA Cabrio '90 - rreims
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus