Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Kes endale tahab siis http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1116106&rhash=df42 . Pakuti vinget E30 ja olen nõus loovutama selle nimel kabrio
  2. m20b20 vastas Reigo teemale, kohas Autod
    auto jõuad osta, aga kindlustust teha mitte?
  3. Sul ka koguaeg juhtub Sõber soomes pani minu pilliga minema nii et püstol sees, aga siin mingid kiirkinnitid ja tuli otsast. mingit kõuet ei järgnenud õnneks.
  4. läinud ta ongi. Müüdud.
  5. Kuna sul teemat ei ole(võiks olla), siis mis vahele paned nüüd?
  6. Müüa täiesti uus ja kordagi proovimata Style 5 15" BBS velje kapsel. 36 13 2 225 376 . H2 on 43 €, mina küsin 38€ Asub Valgas 55 983 010
  7. Kõik ilus, aga kus neid E30 elektri prototüüpe näiteks näha saab ei tea? Muuseumis kusagil vms?
  8. iis siin sõidu mugavus ei ole esikohal
  9. just lähengi sinna.
  10. vabalt
  11. 16 alpinad 20 kodarat per velg läks ka seal 35 töö oli ilus ja kvaliteetne.
  12. sa mütled seda sitapoti v ?
  13. minu arust keegi seletas et vahet ei tunne. aga ei mäleta kes ja kus.
  14. w210 mersu esisilla omad ka.
  15. 49-51 sekund. sellepärast ta seda laikiski
  16. To Elva kandi hall 324 käis kokkutulekul ka.
  17. Mis siin lehvitad. pane auto müügi teemasse
  18. Pärnus oli ta jube sitane
  19. Sai siin ära vahetatud lambda andur ja nüüd nv käidud pärnus driftil. Valgas paak kurguni ja Pärnus uuesti. Mnt sõit 100-110 ja 6.9l/100km. Gramm parem kui Tallinnas käigu 10,5 katkise lambdaga Eile sai tehtud Autoga vanni keti pesulas naha hooldus. Ilmselt oleks paar korda veel hea teha, et nahk pehmemaks muutuks.
  20. mõnus üritus oli. nähtud sai elava, yuxi, tommyboy, karlk ja buumer323 autosid Lauri ja Tiit chillisid ka ringi
  21. ilmselt vähese huvi tõttu jääb special parkimine ära. paar huvilist andis ainult teada.
  22. tal peaks fl kaabeldus olema ja fl aju. 125kw mootori juhtimine
  23. auto koguse teada saab, ja ürituse korraldajaga asi läbi räägitud, siis tuleks kusagil koguneda jah. Eks Tiit kisendab siin täna-homme aja.
  24. tehnilise piirituse vms käi ka üle, et vältida korrosiooni teket. ma telefone nii teinud ja hambaharjaga mis vees käinud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.