Hüppa postitusse

m20b20

Foorumikasutaja
    1 875
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

90

Kõik, mis m20b20 postitas

1. m20b20

Lobamokkade rubriik

Kõik ilus, aga kus neid E30 elektri prototüüpe näiteks näha saab ei tea? Muuseumis kusagil vms?
  2. m20b20

E30 pildid internetist.

just lähengi sinna.
  3. m20b20

E30 pildid internetist.

vabalt
  4. m20b20

Lobamokkade rubriik

sa mütled seda sitapoti v ?
  5. m20b20

Lobamokkade rubriik

minu arust keegi seletas et vahet ei tunne. aga ei mäleta kes ja kus.
  6. m20b20

Lobamokkade rubriik

w210 mersu esisilla omad ka.
  7. m20b20

Lobamokkade rubriik

49-51 sekund. sellepärast ta seda laikiski
  8. m20b20

Lobamokkade rubriik

To Elva kandi hall 324 käis kokkutulekul ka.
  9. Mis siin lehvitad. pane auto müügi teemasse
  10. mõnus üritus oli. nähtud sai elava, yuxi, tommyboy, karlk ja buumer323 autosid Lauri ja Tiit chillisid ka ringi
  11. ilmselt vähese huvi tõttu jääb special parkimine ära. paar huvilist andis ainult teada.
  12. auto koguse teada saab, ja ürituse korraldajaga asi läbi räägitud, siis tuleks kusagil koguneda jah. Eks Tiit kisendab siin täna-homme aja.
  13. Mina
  14. m20b20

Tartu kokkutulek??

vazza
  15. Valga-Tartu-Viljandi poolt kes tulevad? Teeks ühise mineku Kilingi-Nõmmest alates Laupäeval??
  16. m20b20

Lobamokkade rubriik

see beez pill vai? jagab meile pilti ka
  17. m20b20

Lobamokkade rubriik

keegi tuli külge?
  18. Mõtlesin uurida kas oleks huvilisi, et aegajalt kokku saada? Helsinki-Vantaa-Espoo
  19. Laup proovin kohal olla. Pähkel või keegi asjalik võiks e30 ala orgunnida!
  20. m20b20

Ei lähe käima

no jah m10 mootoripadi puru läheb siis surub jagajakaane vastu akut või kuhugi sinna viltu peale ja hakkab ka jamama.
  21. m20b20

Ei lähe käima

66kw pre mootor. prel pump paagiväline aga tunduks nagu kütusesüsteemi jama moodi. filter umbes, võttur must või pump kutu.(tsuulo muutis teksti pumbast ).
  22. Kasutaja M30b35 auto. Mootor on pärit punase 325 pealt kus rool paremal oli(inglane Eestis arvel). Mõned teavad seda autot.
  23. Ikka jh. See kes Alpina velgi kunagi müüs Mul ei tule kasutaja meelde nüüd
  24. m20b20

Lobamokkade rubriik

Ahniii. Sind on väga raske mõista Aga minu väärtushinnangute üle pole küll sul vaja juurdlema hakata .
  25. m20b20

Lobamokkade rubriik

Olen ma väitnud seda? Julgelt lahmid!
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus