Hüppa postitusse

m20b20

Foorumikasutaja
    1 875
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

90

Kõik, mis m20b20 postitas

1. m20b20

Lobamokkade rubriik

Mööda minnes loobitakse münte, keegi ei kuulagi.
  2. m20b20

M: M teh 1 antitiib Must met.

kooner seda ka vähe.
  3. Müüa 2 paari fl udukaid raamidega mis sisaldavad 1kmpl jaoks tihendid ja klaasiaugu kummipunnid. 1 paar on kaktkiste klaasidega ja 2 on plastiklaasidega, ühel luup lahti sees. Kaasa paar tutikaid klaasist klaase. 80.- kokku. 55 983 010 või Soomlastele O4O 7O7 7838
  4. No kes siis julgeb see aasta kokkutuleku orgunni enda kanda võtta?
  5. m20b20

K: Bauri tuvastamine

1,3km minu pesast
  6. m20b20

krt tuleb vist jalutuskäik ette võtta ja minna vaadata
  7. m20b20

paisupaagi kinnitus kõrv lansekal olemas nagu r6'l. Taha trummelsild pandud(tean et 323 ketas) ja esimese vaatamise peale ei tulnud. sksu ja isegi rool klapib 323 tehase varustus listiga
  8. m20b20

No seal näitabki 323 bauri to vin. passis miski ümberehituse soga ja teine vin ning aasta. lähen homme passiga kohaliku ark esindusse.
  9. m20b20

Sellel see plekk ja kerenumber ühtivad. paberites jälle 316 ja aasta vanem ning katusega auto. kere nri ja pleki järgi baur ning aasta uuem.
  10. m20b20

Seda nüüd küll aga kere vin koodi järgi on varustuse listis 323i baur preparation. teh passi kere nr järgi tavalne 2d sedaan. Ehk on olnud nii et kunagi on see kere vedelenud ilma tehnikata ja sinna on võetud doonoriks mingi 316 käkk ja tänu tollele ka paberites teine nr ja kere nr. imelik et ei ole märgitud algset kere nr siis. Bauridel miski oma register ja ehk kannatab spilka andmetega midagi sealt välja võtta.
  11. Tere. Leidsin Soomest ühe Bauri mis paberite järgi on kere vahetuse saanud ja vin koodi järgi tavaline kupee 83 algusest. Autol endal aga kere nr teine, mis kuulub 323 baur kabriole. Ehk on võimalik selle spilka kaudu baurile omast infot hankida midagi juurde. Bauri enda plaati ma uksepostilt ei leidnud kahjuks Väljavõte teh passist
  12. m20b20

Lobamokkade rubriik

Kaits näed kuis salgab. Täpselt nagu et ta pole mustlane ja ei kanna karupükse
  13. uus minek tulemas.
  14. m20b20

M: E30 Erinevaid juppe

parempoolset esimest jalamatti eraldi ei taha müüa ?
  15. m20b20

Lobamokkade rubriik

korralik grip oli mudapeal või oma lollus?
  16. Sellise väitlusringi võime suvel kokkutulekul korraldada(kui see tuleb)
  17. Ma läheks ostaks mõne E30 selle 1000 eest parem
  18. Pakkuda müügiks kasutatud Mitsubishi TD04L-14T. Pärineb ta Saab 9-3Aero 2.0T 154 kw küljest. Leida võib neid veel Volvo S60 2.5T, xc90 jne. Seisukord: Ei lekkinud ja puhus. 200.- 55983010 või Soomlastele O4O 7O7 7838
  19. m20b20

Lobamokkade rubriik

Mul oli 324 TD sedaan keha ja tollega möödasõidud olid päris vahvad
  20. Müüdud!
  21. Müüdud!
  22. Müüa must meallik värviga kobe m teh 1 antitiib. kes mu teemasid kaevab leiaks isegi pildi. Edit: Lisasin kehva kvaliteediga praegusehetke pildi. Muudetud: Hind 150.- 55 983 010 ja Soomlastele O4O 7O7 7838
  23. m20b20

Lobamokkade rubriik

Sul android äkki kalab. Mul firefox'iga jookseb ilusti kõik
  24. m20b20

Lobamokkade rubriik

Nagu Eix paar lehte tagasi ütles, siis ma sõitsin 1600km ja avastasin et paras peldik oli(pildilt libe), samas kaido müüb avariilist, nii et milles kühvel
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus