Kõik, mis karlk postitas
-
M: 16" suvekad ja 15" plekk naastrehviga
Plekkvelgedega kaasa vajadusel 7mm flantsid. Kahel plekkveljel 15mm alum. flants kinni küljes, mida ei suuda ära võtta seega saab koos sellega.
-
M: 16" suvekad ja 15" plekk naastrehviga
1. 225/40/19 R19 suverehvid Falken mustrit 6-7mm -- 2tk 150€ 2. 225/40/16 R16 Fulda Extremo suverehvid 6mm mustrit välimine külgserv kulunud-- 2tk 50€ 3. 205/45/16 R16 GTradial suverehvid 2000km sõitnud 8mm mustrit -- 2tk 80€ 4. 4x100 15" ET48 6J keskava 57mm plekkveljed koos naastrehvidega, mis pigem meenutab lamellrehvi. 6mm-- 4tk 80€ 5. 205/40/16 Nankang ca 6a vanad suverehvid 6mm -- 2tk 50€ Asukoht Tallinn, Kesklinn Tel läbi PM-i.
-
Lobamokkade rubriik
Otsin laenuks 4x100 16”/17” rattaid Tallinnas. Umbes nädalaks väikese tasu eest.
-
Instagram
IMG_9446 by Karl Kirs, on Flickr
-
M/V: 318i kabriolett
Auto müüdud, tuulevõrgud müüdud, OZ-i veljed ainult veel alles
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Up! Kevad pressib peale ja ehk on mõni garaaž vabanenud?
-
M: rooliadapter
Müüa rooli adapter. Tartu/Tallinn 30.-
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Z3-me sisuga tegemist. Ju siis kellegi omalooming või ehk hoopis pilt valest autost, sest välispildid interjööriga ei klapi.
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Otsin Tallinnas/ Tallinna ümbruses garaaži. Ca 30 kuni 60 m2. Pakkumised PM.
-
M: M42 IS-i sisselaskekollektori komplekt
Käigukast läks autoga kaasa! Sisselaskekomplekt alles.
-
318i Convertible 1991 - karlk
Auto liikus edasi jah uuele omanikule. Kolm aastat tagasi augustis sai auto ostetud. Ma loodan, et uus omanik jätkab siit samast teemast.
-
Makiga olen küll rahul. 93 aastal hakati tootma mu arust seega enamvähem ajastus ka. Paigaldati Mercedestele ja Porschedele neid. CD boxi ja võimendi võimalus ka.
-
OZ-id alt läinud, originaal rool sees ja ootab uut omanikku. Erinevaid pakkumisi tulnud aga seda, mille eest loovutama nõus veel mitte. Lisaks ikka puudu üks keskkapsel. Kui kellelgi üle kaheosaline style 5 kapsel siis oleks huvitatud ostmisest.
-
Sisselaskekomplektiga kaasa ka uued tihendid, mis vaja paigalduseseks. Hind 250.- Käigukast 30.-
-
M: originaal tuulevõrk, Nardi komplekt
Tuulevõrk 250.- Nardi komplekt koos Luisi adapteriga 380.-
-
Viimased pildid sellest autost OZ-ide ja Nardi detailidega. Veljed liiguvad arvatvasti järgmise hobiauto alla ja Nardi rool kapipeale oma aega ootama. Hetkel siis 15" kärjed tagasi all, originaal rooliga ning auto ootamas uut omanikku. Lihtsalt uus hobiauto on ootamas ja pole aega, et autot piisavalt kasutada. Mootori swap-iga rahul ja M42 mu silmis kõige õigem valik sinna. Lõpuks käib auto edasi, ise käike vahetada mõnus ja hääled toredad.
-
318i 1987 - krsyayo/tns1
Ma ka ei saa aru Piltidel ei tundu hetkel midagi väga hullu. Youngtimer Camp-i näitus rohkem ju igamehe näitus ja ma küll ei näe põhjust, miks mitte auto välja panna.
-
316i '91 - metsakutsu
Äkki Tõnis jagab oma veljepargist midagi. :D Kui mõte originaali "vaibi" säilitada siis ehk style 15 ja randid poleerida või muud moodi edevust lisada? JR on tore aga siis on jälle nagu iga teine E30, millel replicad. Võiks olla ikka midagi originaalsemat
-
Esimest postitust muudetud. Pakkuda ka M42 sisselaske komplekt.
-
M: originaal tuulevõrk, Nardi komplekt
Originaal tuulevõrk, kasutatud seega pole kõige paremas korras aga toimib ja paremini kui ebay-st replicad 300.- Nardi puitrool poleeritud kodaratega 360mm, Nardi puidust käigukanginupp ja adapter, minimaalselt kasutatud ja selle aasta alguses ostetud, karbid ja muu kaasa 400.- Asjad asuvad hetke Tartus ja võimalik ka Tallinna/Pärnu tuua.
-
318i 1987 - krsyayo/tns1
Mul kaks OZ-i 16" x 2" laia ranti pakkuda proovimiseks. Style 15 e30 all paha kindlasti välja ei näe.
-
Tahaks rullidel proovida küll. Kui enne ei proovi siis pärast küll. Keegi võiks Tartus aidata selle mul peale ka. Ma kardan, et iseseisvalt jään jahutustorudega hätta. E30 kolle originaalis peaks lõpu osas parem olema kui E36 oma ja rallikrossi meeste seas hinnas. Mu eesmärk oleks see, et saaks suurema radika ette mahutada ja kapotialuse viisakamaks. E: kui keegi Tartus rullidele minemas siis võib teada anda.
-
Pulse chambritega on jah see kolle. Kui kellelgi terve komplekti vastu huvi siis võib teha hinnapakkumise.
-
Sattus terve komplekt vahetuskaubana kätte. Kas midagi veel lisaks nendele osadele vaja või piisab ainult tihendite vahetusest ja külge keeramisest? Sisselaskekollektor Suvi poolt modifitseeritud, et oleks rohkem väänet allpool otsas.
-
M/V: 318i kabriolett
Esimest postitust uuendatud! Võib pakkuda vahetust huvitavate autode vastu. Diisleid ei taha. Auto hind sõltuvalt konditsioonist. Võimalik tingida lisade arvelt. Hind 5900.- koos originaalvelgede, orig. rooli ja kk.nupuga ja ilma nr. märgita. Müügipõhjus ikka sama. Pole aega, et autoga sõita ja viimased kuu aega seisnud garaazis.