eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-2-doors/Europe/320i-M20/L-M/jan1990/browse/bodywork/single_components_for_body_side_frame_2/ polegi odav lõbu, mäletasin miski 100 kanti hinda... edit: sedaani oma oli odav, 70€ kanti ilma soodukata, siin pole küll väga mõelda , kust osta
-
h2.ee saab tehasekohast vahetada, kui need kohad alles
-
üldiselt on nii (olen teistelt kuulnud ja minu autodel ka) pole vahet, kas lambda üldse on, mootor töötab normaalselt, kütusekulus on vahe ainult. Isegi ilma õhulugejata mootor töötab. Jutt siis m20b25 mootorist. M40 jamab kohe katkise lambda korral, ilma õhulugejata käimisest pole juttugi. Seega sinu mootori probleemid tõenäoliselt kusagil mujal. universaalne lambda on ka jama, kunagi sai arvuti järgi pandud ja töötanud nii kui peab.
-
terv tagastange lõunas olemas
-
see on ikka päris.
-
ikka seesama ainuke
-
uuena saab soodukaga 300 eest kätte.
-
jh tava ix sama, touringul teine teema, vent ketas taga ainukesena e30'l. Isegi m3 ei ole. m3 rääkides, siis ixa touring maksis suht lähedale m3-le uuena.. Ei tea miks praegu nii ei ole Teised mudelid olid palju odavamad
-
ei näita jh, puksid on erinevad, tala sama. tala on komplektis koos puksidega, seepärast kood erinev. ixil taga erinevad vaid rummud-kettad- suportid.
-
Kõik sama, ix on ka täpselt sama.
-
enamus asjad olemas. Stange on plastikust, praoga vatriant pakkuda. mõned pildid leiad siit teemast. https://foorum.e30.ee/teema/17734-m-316i-ja-318i-touring-varuosadeks-kupee-polstrid-jne/ tulede puhul vaja tead ikka ,mis firma toodang ja kas "naeruga" või ilma
-
Küsisid jh, aga hakkasid ikka vastu punnima Sellise vin koodiga auto oleks pidanud rikkumata jääma üldse 316 selliseid asju ei pakutudki minuteada, aga proovisin, kõik koodid on aktiivsed selle vin koodi alt.
-
Kataloogi järgi käib see esimese otsa ülemiseks kinnituseks, mitte alla nagu seal foorumis ta toppis. Kataloog näitab ilusti ka kruvi mis alla käib. Ega see et seal pildil ta keskel on, ei tähenda et keskele peaks käima Pildil läheb järjest üles vasakule, üles paremale ja alumine kinnitus. Kõike ei saa kataloogi järgi võtta. Reaalselt sellist kinnitust ei ole, olen neid ju omajagu tehasepaigalduses maha võtnud ja ka külge pannud.
-
karbikatetel kõik plastik kinnitused ja tüüblid! see meenutab mt uksepaneelide viimast kinnitust Sinna alla käib kruvi, selline kinnitus ju korras autol sinna ei saa minna
-
vändaandur või releed kapotiall. bensupump lööb, kui starterit annad?
-
Terv Kas pakkuda ainult see mis fotol?
-
Neid kardaane liigub küll veel, mul on nüüd üle ja foorumiski müügis näinud.
-
Siis on piraatkaup
-
Teematõste 1x nädalas! Selliseid asju tahaks igaüks siin foorumis, ei ole ju võtta ja paljusi asju ei eksisteerigi väga (ilma roosteta tiivad jne) kellaplokk olemas, 50. vähese roostega kupee ustest olen ka nõus loobuma teatud summade eest.(pre uksed, sobib fl ka) värvitud variandis (originaalis) pagassilippe leiab ka. kotid ja nupud tuleb uuena osta, nende otsimisega ei ole mõtet vaeva näha.
-
Kindlasti kõik teavad, mis masin sul on? Mul pakkuda, number ei toimi sellisel kujul.
-
Kus masin asub? Kontaktid ei teeks paha! Mis katuse eest küsite?Terve masina hind?
-
Sul soome rull, kindlasti oli plokisoojendus peale pandud, ega küttekeha alles pole?
- 10 vastust
-
- radikas
- generaator
-
(ja 1 veel)
Sildiga:
-
Siis on vuhvel, kui värvus ja koostis standardile ei vasta See erinevatega jantimine rohkem Šhow värk nagu tänapäeval absoluutselt iga asja ja tootega, kõike peab olema palju eri variante, et ikka pea sassi ajada.
-
Mis need bmw tihendid erinevad on teiste autode tihenditest? Mul enamuses punane sees. Vana aja piltidelgi näha, et punane jahutusvedelik on uue e30 paisupaagis. Tosooli nime all müüakse valmis segu ,kuhu näiteks vett juurde panna ei tohi. Antifriisile pole keelatud juurde lisasa, külmataluvus muutub nõrgemaks lihtsalt. Reaalselt on jh tosool vene aja kindla jahutusvedeliku nimetus. (a`la nagu kõiki kahvelkärusi kutsutakse roclateks, kuigi see on kindel kaubamärk ,mitte üldine nimetus) siin pisut infi erinevatest jahutusvedelikkudest http://www.eava.ee/opiobjektid/mto/automkytused/81_jahutusvedelikud.html