Kõik, mis eix22 postitas
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mul üks komplektne pritsega m10, ehk tahad sellega õnne proovida
- Lobamokkade rubriik
-
minu oma nagunii värvitud, et selles suhtes on sul ikka uus parem osta. H2 hind siis miski 195e , paari päeva pärast teen tellimuse, kui huvi.
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Pigem need q7`d üle paisutatud elukad seal rullikat piiramas, võtavad lihtsalt asjata ruumi ja tekitavad normaalsuuruses autodele värvikahjustusi uksi avades... Nüüd tuleb keegi kindlasti ütlema, et mis on normaalsuurus jne
-
Ära sa räägi Lauri, mul kõik autod r6 ja nüüd omades ühte r4 on suu kõrvuni igatepidi , auto on nii kerge, et lükkasin üksi koju,kui pump otsad andis Lisaks muid plusse väga palju, mul küll valge facelift kupee, aga küll pre face ka tuleb Matu, kas said vead lasta kõrvaldatud, et nüüd tegemise huvi tagasi tuli ? See lisa sobiks sulle ikka mustana rohkem vast?
-
318iS '90 - m20b20
Tee pilti, võibolla räägime mööda. Igatahes seal all ei saagi olla ühelgil luugil, sest seal suure toolboxi kruvikohad valmiduseks. Luugid ikka samad ja sama koodiga ju?
-
K: 323
Mis mõttes oli? Vahetasid autot vahepeal? See masin on elu lõpuni 320, mootori vahetus ei muuda mudelit ju. Ei tee su tööd maha, aga Jaan otsib ilmselt originaali vaadet, kus kõik on täpselt paigas, ma ei usu ,et sul kõik seal on nii sätitud, nagu tehases?
- K: 323
-
Lobamokkade rubriik
Mis mõttes tol ajal? Praegu enam ei ole eristatavad? Täiesti teistsugused on need veljed ju? Ma ei saa jälle siinkohal aru seda replikaks nimetamist. need bemmi veljed on ju 15" alpinad 16".
-
O: Madaldussarja
R6 touringu vedrud on pakkuda, 35e ring. Visuaalselt võiks arvata madalduse 60 kanti, vedrud on roostes ja alles on tükike värvi firmanimega (mida hetkel ei mäleta) 55570186
-
Lobamokkade rubriik
Mhh, ma näen küll pildil tavalisi e21 originaalvalusi...
-
316 '87 - Dexter
Mis sul seal on, viitsid ps visata paar pilti antud seisukorrast?
-
M: 17" valuveljed
- 325iA Cabrio '90 - rreims
Sa kujutad seda pigem ette ikka või pargid auto teise kohta nüüd. Autot kannab vedru, mitte amort. Suht rajud amordid siis, mis väga tihkelt kokku lähevad ja selle tõttu su autot kõrgemal hoiavad.- V: 324td 89a.
Postkast on sul täis, mul tuli see geneka asi meelde. Said sa selle ikka toimima?- 325iA Cabrio '90 - rreims
Loogiline on see, et vanad amordid kaalusid näiteks 10kg ja uued on kergemad, nii umbes 5kg ringis, siis saan aru et tõstab- 325iA Cabrio '90 - rreims
Kuidas sai auto tagaosa tõusta peale amortide vahetust- 316 Baur '85 - Rauno
Selline keevitus natuke jura, aga noh... Ega selle põlle osas pole meelt muutnud? Saaksin siis selle ära ärida sult- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See peaks olema juba müüdud?- BMW 318i '89 - m50b25
Alla 3.25 ülekandega diffritel on jällegi oma lsd element, erinevusi ma õelda ei oska kahjuks.- BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
seal on lihtsalt ratas alt ära käinud ja vastu läinud või siis ratas vastu hüpatud või löökauk. Kere ikka uut vaja pole, saab korda selle kasvõi paned uue tüki sinna.- Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Autosi oli ikka väga vähe, arvestades et sina olid juba kahe autoga... Inimesed lihtsalt ei viitsi osa võtta üritustelt, saaks aru et 100 autot, siis on normaalselt. Tallinna kolmapäevased kogunemised, seal on ka 15-25 masinat parematel aegadel, mingil suve kruiisil oli pea 50 autot...enamus harjumaalt.- 325i '90 - GTA
Jah, ma nagunii tellin neid omale ka paar tk, ma saan mingi 21e kätte sealt h2,et kui tahad võin sulle ka võtta. Sulle peaks see 325 koodilõpuga minema, otse tühikäigumotoga sul ju?- 325i '90 - GTA
No siis on ikka räigelt juurde keevitatud, nädal tagasi vaatasin, siis küll polnud sellise hinnaga.. Kohe vaatan uuesti.. Nii 24e on ilma soodukata, ja atm variant on 23.57 ja 87-88a variant maksab 24.09....Millest sa räägid.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Selliseid ei raatsiks laiali tõmmata. Pealegi pole ma isiklikult väga pikka aega ühtegi müügiportaali vaadanud, sest rullikaid ajab juba niisama suht üle, läheb liiga paljuks Lauri ka minuteada väga ei tegele e30`tega.... - 325iA Cabrio '90 - rreims
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus