Kõik, mis eix22 postitas
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Pole siia ammu midagi kirjutanud, et teema väga kaugele ära ei vajuks, siis väike uuendus. Talvel veel sai tegeletud pisut kangena tunduva rooliga. Kõik muu üle käidud, peale püstakute. Esines tüüpiline probleem vedrutaldrikutega, ehk siis praod sees ja ära vajunud , hõõrusid juba vastu tugilaagreid. Siiski nende vahetus miskit ei muutnud. Tol korral alustasin ka roolilattide tegemist, mis on hetkel poolik. Plaan siis keeramine ikka kergemaks saada ja seda siis roolilati remondi ja modimise teel. Talveks ehk saab selle alustatuga ühelepoole. Lisaks jätkus ikka automaatkasti probleem, sai kast maha kakutud ja lahti lõhutud probleemne koht. Oleks ilmsel selle sisust aimu varem olnud, poleks seda teinudki. Igatahes jätkus tööd mitmeks päevaks, et asi uuesti kokku saaks. Mingi ime läbi kõik toimis isegi, aga täpselt nii nagu ennegi , seega ikka null seis. Seega aitas sellest ATM jamast ja autole lisandus varustusse veel üks pedaal Ega seegi nii kergelt ja lihtsalt ei läinud, kardaanid omal müüdud ja soetamine tundus suht võimatu, eesti ilmselt ümberehitajate poolt kardaanidest puhtaks ostetud. Auto seisis kuu aega, kui sai terve auto koju tassitud, millelt kardaan võetud. Hoolimata valikuvõimalustest sattus autole alla ikka häält tegev hooratas ja ka kast teeb esimese kolme käiguka häält. Algul tundus, et differ teeb häält, aga varem ei olnud atm kastiga neid hääli Lisaks sai soetatud üks paljudest pikalt listis olnud asjadest- airbagi variandi roolialune kate . Kasutatuna tundus selle leidmine võimatuna. Kuigi jah, nüüdseks peale uue katte külgeinstalli saabus siiski sellise korraliku kattega auto hoovi Sai ka kasutatud võimalust osta varasemast hinnast 1/3 odavamalt uus põhjakate, seda vaevalt kasutatuna saab. Lisaks sai siis tehtud suht suur väljaminek vidina eest, mida ammu tahtnud.
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
H2 saab neid väikse alega kätte 36e tk ja teine variant oli paar euri odavam isegi.
-
Lobamokkade rubriik
Sobivad nad muidugi e30 ka
-
Lobamokkade rubriik
Teid on kõiki lolliks tehtud, sest ebay pealkirjad jms möla ei tasu alati uskuda. Need on z3 omad ja milleks nad head on, peaks igaüks küll ise aru saama Sinu kabriol need vaevalt olid, lingi ikka avasid
-
Coupe 87projekt - arxman
Väga karm ja asjalik ettevõtmine, pildimaterjali ja juttu ka küllaga, et lugemist ja vaatamist omajagu Poolraamidega on enamasti nii, et paremapoole omal on ees all rooste latakas, mis on läbi roostetanud. Ei oskagi kommentaarida, millest see tekib sinna enamus rullidele. Kui keevitusest jälle väsid ja puhastama hakkad, siis põhjaalt ikka tuleb küllaga üllatusi, ise alles paar kuud tagasi tõdesin seda. Pildil paistab see diffri alune tala olevat samamoodi mäda nagu minuomal ,koputa haamriga läbi või kanguta nendest aukudest. Kui sul tuleb nagunii võimsa mootoriga masin, siis suht olulised need kandvad talad. Edu igatahes.
-
Tartu kokkutulek??
See koht oli suletud vahepeal ve? Sealt sai alguse mu rullikutega kokkupuude 11-12a tagasi ,kui e30 mu armsa pargitud sierra puruks sõitis....
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Nuppe ikka kõvasti puudu veel Tihend tuli ka ära täna, uskumatu, et selline jupike maksab sellist hinda
-
BMW 318i '84 - SiimK
Mul on m10 radikas pakkuda, kui kasutatud kaupa otsid.
-
Lobamokkade rubriik
See on lisavarustus ja on sama harv nagu mõnel teiselgi. Istmesoojendus pole mingi haruldus, seda saab alati juurde lisada.
-
M: BMW E30 Hind 350.-
Kui keegi selle auto ära ostab varuosadeks, siis mul oleks hallide salongidetailide vastu huvi. Piltide järgi see auto edition, pagassis peaks olema täispolster näiteks jne.
-
Rullikal igatahes pole ja pole ka mingeid sellealaseid märkeid seal, tuli lihtsalt keeratakse teise astmesse.
-
Ei või kasutada xenonit ja mis märge seal täpsemalt on? See on juba sama mis üv punktis ühele tuttavale õeldi, et sul parempoolse rooliga auto tuled ees, et märge on peal. Reaalselt on tuled samad.
-
Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
Arvata oli, et sa ei jõua sellele praamile, seda ütlesin kohe Kinnitust tean ilma pildita juba.
-
Lobamokkade rubriik
Osta ära siis seda juba viimased 5a müüdud. Välimus on replika.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Laager siiski väntvõlli sees.
-
mootori välja suretamine masslülitist
Minu r6 autod jäävad küll käima, kui klemm maha käimise ajal.
-
mootori välja suretamine masslülitist
M40 sureb välja,kui akul klemm maha käimise ajal.
-
Kuhu jäi teema "blacklist" petistest?
Kas peab nii ametlik olema iga asjaga? Siis peaks tegelikult väga palju rubriike sulgema, erinevad ostu ja müügirubriigid näiteks.
-
O: type 188 visco diffri küljes olevaid pooltelje kinnitusi(flantse)
Viskol on üldse omad flantsid!
-
K : Rohkem infot e30 kohta..
Ära looda midagi Peale laialilõhkumist on enamus kered sellises seisus nagu minuoma seal teemas, nüüdseks on põhi ja koopad ka mastiksist paljad ja seis üldkokkuvõttes päris hea ikkagi. Vahepeal olen päris palju "häid" keresi näinud / vaatamas käinud ja no seisu absoluutselt pole. Minuoma veel reaalselt ühes tükis, pole kereplekke varem vahetatud ja samuti kõik sirge ja avariivaba. Kui kaheukselist ihaldad, siis kindlasti tasub vaadata tagumisi koopaid nii seest polstri tagant, kui ka koopast. Seda tuleks muidugi ka teiste keretüüpidega teha. Enamasti väljast on nad kõik siledad ,koopad porised ja mustad, kui otseselt auke sees pole ja varem selliste autodega kokku pole puutunud, siis jääb sul pool roostest nägemata. Kõik oleneb ka sinu nõudlusest ja tasemest, väga paljude jaoks oleks näiteks see minu kere "rooste puudub" variant, kui nähtavaid auke pole, läheb lihtsalt uus värv selga ja elu nagu lill Ma olen siiani väga väheseid autosi näinud, millega võiks rahumeeli kulgeda ja ei peaks samamoodi pulkadeks kakkuma, nagu see auto seal teemas. Edu otsingutel.
-
Lobamokkade rubriik
Siis esiotsa puhul peaks kogu esiosa plekid ära vahetama, saab ka ilma panna ,aga jääks suht rõve porr. Taga ei anna miskit teha, kui ei taha sinna facelifti p*erset keevitada. Saab panna ka niisama, aga kerel on erinevused ja jääks samuti suht rõve porr. Vaadates kasutajanime, siis rallimasinal savi vast mis ja kuidas küljes on Üldiselt on lihtsam ikka osta vastava aastakäigu ja stangedega masin.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Ütle mulle ka siis see nõu küsimise koht... Mõeldud see vähe teise irooniaga, veetes palju aega rullikaga, paned naisele nn näkku. Aga noh ,kui mina miskit postitan, siis võib alati seda kõige hullemat mõelda ja arvata...
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Pigem paned sina naisele näkku...
-
BMW 318i 2,5i 1992
Pole ju vahet, kui see 17 tolline seal all oleks, siis see istuks veel rohkem koopas ju.Õigete rehvide puhul on ratta ümbermõõt sama.
- probleem !