Kõik, mis eix22 postitas
-
O:M tech 2 rool
Ilma nahata, kumm käib ringi ülemisel osal , 80 annaks ära ,odavamalt pole mõtet, kuna tegu ikka väiksema e30 rooliga!
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Sry OT, loodan et kirvega selga ei tulla, aga siit foorumist vast 10 autot oleks kokku, mida saaks tutvustada "uunikumina" ja mitte rullnoka autona , enamus on läbinud suuremahulisi ümberehitusi ja tuunimisi...
-
Neile ei ole midagi näidata ja rääkida ju....
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ma kohal
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
P2hkel, miks masin müügis? Kui hinda vaadata ja võrrelda, siis peaks oma ixi 5k müüki panema
-
Ma tuleks kohale täna.
-
Ega see nädal miskit ei toimu? Neljapäev ilmselt mitte, aga täna?
-
See siin ikka eraldi kokkutulek, Mario grill ja drift eraldi teema. Äkki siis mõni sobilikum kuupäev?
-
Design Edition
Ei oska väita midagi kunagise 316 esitiivad olid tsingitud kindlasti, kere tundus ka, samuti 91a 325 touringu kere, mis siiani kodus seisab, eeldatavasti siis ikkagi on miskit tehtud mõne kerega. Võib olla on tõesti enamus facelift kered tsingitud, aga bemmi puhul pole sellist kõlakat lahti lastud nagu audi puhul alati rõhutatakse, et ikka tsingitud kerega jne..
-
Design Edition
Kered nüüd küll kindlasti kehvemad pole ja rohkem ei roosteta kui varasemad e30`d. Musta lage pandi jah ainuüksi 316 ja 318, aga sisu pandi 325i ja 324TD ka, kataloog annab päris suure erinevate mustrite ja värvidega variandid. Samas näitab kataloog, et selliseid polstreid pandi ka ainult 316 ja 318, aga kataloogi ei saa 100% tõena ka võtta.
-
M: Läti tuningut
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kahju, et ma ei saa ühe teise ässa juttu tsiteerida, kelle sõnul see valge IX on ülekülapill ja hästi korralik...keda siis uskuda?- M: Läti tuningut
- Head muusikat autosse :)
Natuke mahedat eesti drummi ja bassi sekka neegri räpile- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Vaat see ei ole siin päris nii sõnatark Siimu! Enamus teie tehtud (ei pea sinu autot silmas) tuuningut, pole lubatud ega seadustega kooskõlas (tuled, veljed, laiendid,spilad, veermik, mootor jne) Tehasest ei ole ühtegi vastu maad e30 välja tulnud, kõik madaldused on mõistuse piires. Minu kommentaar ei olnud absoluutselt seotud auto kritiseerimise või mahategemisega, ei osanud sellist reaktsiooni sinult oodata, kuna nagu igapäev sinuga suhtluses jne, mitte ainult kirjapildis. See ei ole ka varuosade teema, et siin varuosi pakkuda inimestele! Minul on 1 auto originaalis, teised mitte, aga see selleks. Igatahes on pilt sinust nüüd üsna selge, teised inimesed võivad arvata mida tahavad, lihtsalt kui sa iga päev 10x helistad, pikalt saab kõigest lobisetud ja siis "süütule" naljale selline vastukäratus siin foorumis kohe??- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ära ulu Siimu, see on siis normaalse inimese reaktsioon??? Palun enam ühtegi kõnet mulle mitte teha, tahtmaks mingit infot jne. Sai naljatades õeldud ja kohe selline skandaal?? Milleks ma pean seletama lahti sõna normaalkõrgust?? See on tehases paika pandud asi, pane tavalised vedrud alla ja näed normaalkõrgust. Lihtsalt vastupidises mõttes, ükskõik milline auto on tavalises kõrguses, siis karjub terve foorum, et on maastur jne. Milleks sellist lolli jura pritsid siin??- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Pigem keskmine auto karjub normaalkõrgusele tõstmise järgi.- O: Originaalvelgi,plekk, bbs, pudelikork/ IX BBS velgi
Samuti pakub huvi üks start spoke velg, selle seis ei pea olema ideaal.- M: Läti tuningut
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Siiski uuring andis tulemuse, et masina pealt mitmed asjad jalutama läinud, veljed, sportistmed, nahksisu.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See relv on motorsis ka müügis, vaevalt selle keegi 600 eest ostakski, varuosadena pole sealt ka miskit võtta, üsna üle pakutud ikka.- Lõuna eestis pole keegi plaanind mingit kokkutulekut?
Ei ole ikka nii, siiani rohkem liikumisest maha võtnud neid kui liikuma pannud. Teist kohendas keevituse ala meister Einar oma spetsiaalsete oskusliku keevitaja liigutustega...- Lõuna eestis pole keegi plaanind mingit kokkutulekut?
Ma täna käisin, 2 masinat nägin, paraku pidin ise nende mõlema juurde erinevatesse garaazidesse sõitma :roll:- M: Läti tuningut
nii, laiendid lumealt välja sulanud. laiendid 5€ lõhkine esispoila paar euri..- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma ei saa isiklikult sellest aru, kui müüdud, kas ei saa kuulutust maha võtta või muuta, et müüdud?? - Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus