Kõik, mis eix22 postitas
-
316 '86 - Sören
Muidu tegu kupee avatavate akendega, "vent window", et miks neid m3 akendeks nimetad kuulutuses?
-
Lobamokkade rubriik
selle kohta oli kusagil teema ka...soomes tehtud aparaat
-
Lobamokkade rubriik
taga ka tegelt mingi muu jura
-
Head muusikat autosse :)
Poisid, kas te peate pidevalt nii suures koguses juttu tsiteerima??? Millised neist dnb ja dubstepi tegijad on? Esimesed 4 on hardstyle...
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
MIks te neid nipleid kohe hooga puruks keerate?
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Miks te kõik sealt UM kalli raha eest netüübleid jms ostate.. www.h2.ee saab tunduvalt odavamalt, peale selle mul mitu pangetäit seda kraami, ainult küsige..
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
See on auto, millega on reaalselt palju vaeva nähtud,võrreldes enamus foorumi autodega, mis saavad ainult väliselt parema ilme. Laupäev nägin seda relva võrus garaazide juures, aga omanikku ennast ei näinud, seega ei hakanud pikemalt peatuma
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
Mootor käib ilusti ja jamasi pole? Klõbinaid,kolinaid Küünlajuhtme anduri ja vända anduri pistikud on millegipärast m20 motol ka ühesugused ja saab sassi ajada.
-
K: Tulede regulaator
Kui kellegil huvi, võin neid remontida ja korda teha, kõik asjad peavad olemas olema ja korda tehtavad.
-
K: Tulede regulaator
See on kinnine süsteem ja ei puutu kokku jahutussüsteemiga. Sellest süsteemist tulenevat jahutusvedeliku lõhna sa vaevalt tunned, need aurustusid juba 10a tagasi kui süsteem tühjaks jooksis. Tühjenemise põhjus on tulede küljes olevad mootorid/ajamid, millesse tekivad praod, väga harv juhus on kui pragu on ainult õhutusnippli kõrval, tavaliselt ikka vooliku sisenemise kohas ka. Kunot kunagi mainis, et on nõus tegema, kui korraga saab 4-5 autot ette võtta, muidu läheb liim raisku. Mõnel üksikul e30 on veel miskit järel asjast ja töötab tehase seadest parempoolne, see ka väga harv juhus.
-
Lobamokkade rubriik
on küll foorumihunt ka.
-
318iS '90 - m20b20
Võimu koht on õige, üks pool kinnitub kere külge otse , esimesele poolele käib vahetükk vahele, mida enam tellida ei saa. Antennikaabel ikka päris lühidalt jäänud jah, miskit valesti kusagil. antennikaabel ja tõitejuhtmed ei hakka ka sama pikkusega pihta, kui õigesti mäletan.
-
Kogunemiste pildid
No ma ei tea, ma jõudsin pool 9 ja oli 3 autot alles, tegite ühe suitsul ja panite minema? Peale minu lisandus veel Matu665, aga siis polnud seal enam kedagi.
-
324td touring - Madis
Vaip kuidagi jube rääbak Tundub või värvid pesemata ,20a saasta kogunud vaipa Minult saad uue, kui selle peeti keerad...
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
No ma ei tea,ühele ei meeldi auto või miski muu, kas siis tõesti 20 inimest peab kohe vastu killima hakkama? Teemad ongi kritiseerimiseks ja kiitmiseks tehtud?? Naljakas on netiavarusest tõesti mingite vanade piltide väljaotsimine, mulle tuuningstanged ei meeldi, kunagi ihaldasin sellist tuunimist nagu igaüks siin...kui ma kuskil kritiseerin, siis saate ka mu punase pildid välja otsida To Renx, on sind homme oodata?
-
Mul muidu proovimisvõimalusega m40b16 pakkuda, aga see sind ilmselt ei huvita.
-
R6 panek üsna mõttetu, eriti 2.0 Diisli aretamine ka üsna kulukas, odavam uus m40 soetada või tõesti vana hea m10
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Sul on ikka 126kw, see on viga nagu see 01.01 , minul jäeti see üldse ära ja pandi ainult aasta nüüd. Huvitav, milles see töömahu erinevus tuleb, enamus ixidel ja sinu pillil ka on 2476, muidu on 2494. Kas nüüd läheb masin keemilisse peale kokkupanekut
- M/V bmw e30 335 it 93a
-
M/V bmw e30 335 it 93a
Paluks korralik kuulutus ja reaalne mudelitunnus!
-
318iS '90 - m20b20
Kassett on jura, fm transmitter on parem, kuigi ka kehva kvaliteediga.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Kuidas luugi paika said muidu? Seal omajagu nikerdamist ja timmmimist, enne kui täpselt paika saab asja, et luuk vaikselt klõpsuga kinni läheb ja kusagile vastu ei käi
-
siis on samuti ise ringi tõstetud, juhtmestiku järgi pannes on teine järjekord uduka relee ja lüliti endiselt ootavad sind...
-
Nupud on vales järjekorras Pead hakkama ka sound systemi kokku kraapima, siis saad täitsa rahuldava heli.