Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    To MairoG, teed antakse hirmus, kuna kardetakse oma masina pärast, lastakse ront läbi igaks juhuks, mine tea kuna otsa sõidab, mis siis et eesõigus pole Suhtumine on ikka igal pool nagu mingisse saasta, üritan samuti normaalselt liigelda, aga tihti viskavad need jobutajad kopa ette ja peab vahest korraga kümnest autost mööduma, siis vahitakse küll ei tea mida
  2. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma ei ole videot veel näinud, aga tundub et lasete sihilikult s***a puhuda e30 üle? Seda tehakse niigi meedia toetusel iga päev, ikka ise ka vaja kaasa aidata veel...
  3. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    No ma ei tea, minu nett ei võimalda lihtsalt vaadata, 15 min läks aega, enne kui video hakkas, siis käis ka paar sekki ja kõik. Mõttetu tänapäeva tehnika ja teenused.
  4. No ega ma ei teadnud seda kohe, kellele või kuhu rool läheb Minult läks ta sellisena nagu auto pealt tuli, ma ei tea kas küüriti puhtaks enne sind või jäeti see töö ka sulle? Kui ideaali tahta, siis soovitan uue naha panna. Oma rooli lasin ära nahatada, oli ka nahk terve muidu, aga minu roolil selline jama, et kumm lahti ja nahatamises seda kinni ei saadudki kahjuks Kasutaja Ruts325 teeb head nahatööd.
  5. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    kaitset ja pirni pole tarvis, lühista seitsmes PIN ära, keera süüde sisse ja kustuvad õlivahetusetuled ära, uuesti süüde välja ja sisse, kustub inspection ära (kui ta on sul põlema üldse läinud)
  6. Kas tehtud töödest pilte ka on
  7. Nonii, täna peaks selle pilli valmimise tähtaeg olema vist? Õnne võis ka täna vist soovida ::
  8. Kui ei olegi süüdi, siis tehakse süüdi. Pildi järgi võiks õelda, et see masin üsna lihtsasti korda tehtav. Edaspidise huvides soovitan ikka keskmise piida välja vahetada, on mitu varuosaautot olnud, mis on välja venitatud variant ja üsna pehme on. Vanaga venitad karbi ilusti tagasi, siis alles uus paika, saab ilusti lahti puurida tehase keevituse ja uue istutada asemele, mul pakkuda vajaminevaid detaile kui huvi :wink:
  9. ikka kasutatud klaase nopin eest ära, kui korpus defektiga, kuid pean vaatama mitu on ja kas ikka hella. Kunagi sai kusagilt sama raha eest ka mingeid b osa klaase, aga mina ei tea kustkohast.
  10. Mul on olemas, 6e
  11. Hiis, plastikseibid panid vahele? Kummagile poole ja mõlemasse otsa käivad ka plastikseibid vahele.
  12. Ma ka küürisin eile alles ühel touringu luugi klaasil kile liimi nitrolahustiga, andis küürida, aga saab täitsa puhtaks.
  13. Ei asu Tõrvas.
  14. Lohutan sind sellega, et sinu touringust on siin alles ainult body skeleton, kapott, luuk ja uksed, ülejääk on eesti peal laiali, siin tehakse kerest jälle autot hetke seisul
  15. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui seda keskmist asja jaguks, oleks esimene ja kolmas probleem hoobilt lahendatud Seda pilli tahtsin vaatama minna,aga tuli sama raha eest natuke parem asi, küll mitte pre face.
  16. Hea, et jätkad teise mehe tööd, hifi paketti pole sellel masinal olnud (lisavarustuse järgi ei näita)
  17. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kust saada pre facelift kupee, palju raha ja võõraid naisi?
  18. ikka sobivad tavalised ka.
  19. Need julmad hinnatõusud on tavaline nähtus, olen juba aastaid seda kraami tellinud. Ütle selle jubina kood, vaatan, mis h2 hinda näitab ja surun kohe ostukorvi, kui on odav hind seal veel millegipärast. Edit: vaatasin järgi, seal ka juba ulmelised 74.55€ tk need plastikud Kuid siiski 20€ odavam
  20. keera kellaplokis näidiku taga mutter kinni ja asi korras.
  21. Sai siis pisut kojamehemootoritega jännatud, kuigi mul on korralik ja juba üle käidud mootor peal. Praegu peal oleva mootori panin teise pilli peale, asemele läks siis paremas seisus variant, mis ka mõistagi tuli üle käia. Lisaks leidsin oma 88a varuosa pilli küljest mootori, mille sisu praktiliselt ilma roosteta (peamine võll, kust vesi läbi jookseb) See leidis tee riiulisse reservi.Natuke teistsugune on see ka seestpoolt, kui uuemate masinate omad, olen ennegi häid ja teistsuguseid varuosi leidnud algusaasta faceliftidelt. Tavaliselt avaneb sealt seest selline vaatepilt. Kõik roostes, isegi hammaka alumine plekist elektrit juhtiv osa täitsa roostes. Kel huvi, siis mõned korras mootorid leian veel.
  22. Aga lipi raatsisid ära lõhkuda
  23. Neid lekke võimalike kohti on väga palju, tegemise käigus oled midagi kahe silma vahele jätnud või üle käimata ehk? Kui tweetrid ei tööta auto peal ja niisama töötavad, siis on kala ehk ukse pistikus või seal kõlari taga on valesti miskit/ei saa ühendust. Mõnus originaalilähedane ettevõtmine igatahes.
  24. Nalja teed ve? M40 mootoril on kinnitus karteri küljes juba olemas, saad sa ikka ise ka aru mis kinnitusi ja kronsasi sa otsid?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.